10

Анонимен

преди 2 години

Ами след като ще споделяме колите си,какво пречи да почнем да споделяме и жилищата си и после жените си,абе с две думи,комунизмът *** на вратите ни!

9

дедо

преди 2 години

Хората става все по-*** ,и нормално техниката трябва да изземе тяхната функция за всичко. Мордния човек вече е тотал щета!

8

Емека

преди 2 години

Още един вирус и ще видите какво ще наемате и споделяте.

7

Алекс

преди 2 години

Това няма да стане.Хората и у нас ,и по света искат да притежават личен автомобил.Може да е електричка,но лична.

6

Анонимен

преди 2 години

Алоооуууу,първо погледни моторът на Европа Германия,там каршерингът(споделянето на автомобили)е пълен Провал така че когато там потръгнат нещата,сложи още едни Плюс Десет години и тогава чак може да почнат да се случват и в България!

5

стефчо

преди 2 години

притежаването на вещи прави човек нещастен,вторачва се в материалното и социалните контакти не са от значение. Тъжен капиталистически свят и живот!

4

Баааа

преди 2 години

Масово човечеството се е превърнало в овче стадо, на където капиталиста овчар посочи натам отиват. Онзи ден им каза "Дизела не е екологичен - стадото започва да отрича дизеловите двигатели. Вчера овчаря им каза, че бъдещето е в електрическите автомобили и стадото започва да търси и предлага такива. Днес пък овчаря мисли, че най-добре е овцете му да нямат личен автомобил а такъв нает от друг овчар. Какво ли пък ще измисли овчаря пък за утре???

3

Анонимен

преди 2 години

Дано по-скоро стане така, защото планетата загива. Особено у нас, само хора със заплати поне 2-3 пъти над максималния праг би следвало да имат автомобили. Всякакви останали бараки- пълна забрана.

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Някой зорлем си проси революция и работническо-селски терор! Ок. ще спират автомобилите с горива. Следователно от спирането на приходи в хазните ще се наложи въвеждане на нови и повишаване на стари данъци. Все пак, в "демокрациите" държавата няма собствени приходи от стопанска дейност както е при социализЪма. До тук може и да се ядва, но .......Но все по-голямата употреба на електромобили ще доведе до драстичнопоскъпване на ел.енергията, защото ще има огромно потребление, но .......

1

Натовеца

преди 2 години

'"Няма да притежавате нищо и ще сте доволни"Клаус Шваб!