50

Анонимен

преди 2 години

И кво че ядат у космуса бе.На Титаник е имало милионери най-богатите по онова време ще те открехна че нито един от тях не се е спасилТолкова за парите

49

Baj hoj

преди 2 години

Елончо Мъск всеки ден изстрелва ракетки и замърсява хилядократно. Но както винаги бедните ще бъдат лишавани от коли. Богатите ще живеят в космося и ще летят с ракети

48

Baj hoj

преди 2 години

По пинцип за да се изгорят 50 мл бензин отиват 180 гр кислород. Това някъде някой го беше изчислил. Тоест на ден в света изчезват тонове кислород. Какво ще стане когато намалее и всички затъпеем от ниското ниво на кислород и високото ниво на отрови в атмосферата. Самолетите най-много замърсяват. И все пак обичам да шофирам и такива новини не ме радват. Но виждайки скока на цените на горивата, автомобилът опредилно се превръща в лукс. В някой страни подръжката на автжмобил си е перо. В БГ още бив

47

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Никакви лични автомобили.И нека производителите на тези инструменти за нихилиране на Майка Природа се подготвят за линчъ на световно ниво. Автомобилите трябва да са електрически и само за държавна дейност. Това е положението.

46

Анонимен

преди 2 години

Егати бъдещето.

45

warnings about

преди 2 години

ЗАБРАНЕНО Е ПРОИЗВОДСТВОТО НА НОВИ АВТОМОБИЛИ ВКЛ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ ЗАРАДИ ТЕЖКО УВРЕЖДАЩИ ЗЕМЯТА<СЛЪЧЕВАТА СИСТЕМА И КЛИМАТА НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ОРЪЖИЯ СПЕЦИАЛНО ИНСТАЛИРАНИ..НАд един милион пъти повреден е един нов Електромобил ТЕСЛА от един бензинов на газ автомобил с традиционни жълти доказано безвредни фарове...Уврежданията са както от бели високовредни скенери монтирани вместо жълти фарове така и от тъч скриин екрани пресканиращи тежко постоянно големи региони

44

до 44

преди 2 години

А ти данеби да си виждал как гърми акумулатор на електромобил бе, празнодумецо? В ъоутуб има видео как са тествани батериите на тойота приус - напълно заредена се дава накъсо - надува се но не гърми. Добре че инженерите не са като форумните празноглави философи.

43

Да

преди 2 години

И автомобилните гиганти започват да произвеждат тоалетна хартия и дамски превръзки! Това вярвате ли го?

42

Анонимен

преди 2 години

Колите ще са на ток и ще се викат по телефона.Ще се карат от спътник,шофьори няма да има.Само богатите ще имат лични коли.За бедните наемни като тротинетките.

41

Анонимен

преди 2 години

всичко това се използа за предтекст,оправдание за сриването стандарта на живот на запад спрямо изтока

40

Reo

преди 2 години

Не е необходимо да се забраняват личните автомобили. Трябва да се намали населението на земята. Не говоря за геноцид а постепенно чрез намаляване на раждаемостта. Просто станахме прекалено много и натоварихме земята.

39

Желяз каменноff

преди 2 години

И сега кво -разбрах че няма да имам мой личен автомобил

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 ..чула баба разбрала!глупости дрънкаш.......

37

Жужу

преди 2 години

Електрички, забрана на ДВГ, ток от вятъра... Всичко е вятър работа! Имаше статия, че Русия не смогва да изнася ВЪГЛИЩА за тецовете на Запад.

36

Анонимен

преди 2 години

Докато съм жив и способен да шофирам ще имам личен автомобил, бензинов естествено. През 2008 г. четях разни материали, че през 2020 г. почти всички автомобили щели да бъдат хибриди. Да , ама не! Така ще бъде и с електромобилите през 2030 г. Ще ги има, но повечето хора ще си карат бензиновите коли. Пък и все пак не трябва да оставаме руснаците и арабите гладни?!

35

Алекс

преди 2 години

До ХХХ хйхййкк При електричките замърсяването не е в градовете.

34

Глупости

преди 2 години

Нека да видим , как примерно в щатите ще ограничат свободата на един Petrolhead ,да притежава личен автомобил на бензин подчертавам бензин !!!!

33

xaxsasб

преди 2 години

Как така край на личните автомобили? Като цъкна през апликацийката имам над 500 автомобила с личен шофьор във всеки момент от денонощието. Мога да съм пиян надрогиран хич не ми пука. Мога да съм наяден на гъби и картони и ако успея да си изкоординирам палеца по екрана на телефона се придвижвам от където накъдето си искам. Пък и то на 30 като си обикалял от 15 годишен денонощно вече не му виждаш смисъла. Кеф ти спане, кеф ти 21ви век да му мислят шофьорите. Богатия има кола, божествения шофьори.

32

Анонимен

преди 2 години

Я нека този Гении на мисълта да ми направи едно дребно изчисление. За една година колко гориво гори един автомобил и колко гори един Самолет. Само ще му подскажа че един самолет за един полет гори 100 тона керосин. Газовете които изхвърля това самолетче са директно в атмосферата защото това самолетче се качна до 12 200 метра височина. Защо никой не говори за самолетите ами са се вторачили в автомобилите..

31

Край

преди 2 години

На света има 7-8 милиарда човека. Всички вече искат кола и даже повечето могат да си я позволят. ДВГ кола на 30г. за 300 долара може да ги вози. Това нещо не може да се допусне - няма как да се направи инфраструктура за толкова коли нито атмосферата ще го понесе.Личната кола ще стане много скъп лукс. Много. кой се повозил повозил. Интернет и виртуалната реалност ще намалят нуждата от предвижване.