160

Анонимен

преди 2 години

И кво праим ся?

159

Анонимен

преди 2 години

като не се даваме доброволно, ще ни ваксат насилствено то е ясно още от конспиративните сбъдващи се теории

158

Анонимен

преди 2 години

Фалшивия сертификат се доказва след като сканират за чип.Ми да слагат по един скенер и да почват да сканират, обаче, тогава конспирацията ще вземе да стане действителност

157

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..НЕ нарушаваш,а изпълняваш Закона!..Конституция на Р. България:-"Чл. 29...........(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие."

156

троля тролове

преди 2 години

Антиваксърите *** като мухи.А ваксърите като пчели.

155

man

преди 2 години

Важното е всички да се хванем за гушата, ваксъри срещу антиваксъри, Баце - Радев, статукво-протестъри, Левскари срещу цесекари и т.н. брат срещу брата се обръща и хваща за гушата.А живота си тече, цените растат. "Разделяй и владей" в действие.

154

Анонимен

преди 2 години

"Много лесно може да се разбере на кой му е реален сертификата, на кой е фалшив, работата е прoстa, но вие драги антиваксъри изглежда сте още по-пpоcти, за това няма да давам подробности."...абе не си прав, щеше да е по-лесно да ви разпознаваме по пластмасовите маркери на ушите, а сега е нужен скенер, за да научим всичко за индивида ти и под кой номер си заведен в списъка

153

до хаха

преди 2 години

То много лесно се разбира и, че политиците крадат яко народна пара, но как се доказва е въпроса, драги.

152

Анонимен

преди 2 години

До хаха Ами недей, ще изръсиш поредната ваксърска ...

151

хаха

преди 2 години

Много лесно може да се разбере на кой му е реален сертификата, на кой е фалшив, работата е прoстa, но вие драги антиваксъри изглежда сте още по-пpоcти, за това няма да давам подробности.

150

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите *** като мухи.

149

Анонимен

преди 2 години

Жалко ако някои от лекарите се връзват, защото е на тяхната съвест.

148

Анонимен

преди 2 години

Новата опорка, този наистина ли се е клел?

147

Анонимен

преди 2 години

"Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи." ????????!!!!! Ваксинационните кампании в Румъния и Хърватия приключиха на много нисък процент набодени, там се съобразиха, че хората не искат, тук също никой не иска да се боде. В Унгария никой не носи маски. Това са държави близко до нас, няма да соменаваме Беларус, защото на пландемиците им се изправят косите. Кой натиска за геноцид в България? Миндов, Кунчев и компания? Защо трябва да ги търпим?

146

Анонимен

преди 2 години

Отя очевидно е спецялно изваден да диктува какво да се случи, поредната пионка крещяща дръще еврейте! Гнус ме е от такива ниско платени пионки!!!

145

Анонимен

преди 2 години

"Абсолютно е така. Има нещо във ваксините, което може да бъде засечено със скенер. Затова стават тези работи по летищата. Още не го обявяват защото неваксинираните овце ще питат що дири туй нещо във "ваксините".".....бре, че малoумник, сам признава, че са го чипирали като дoбичe, ама неваксинираните били овце!???

144

хаха

преди 2 години

При мен пък никой не е искал. Защото знае целият град, че такива номера - фалшив болничен, фалшиви бележки/сертификати - при мен не минават. Аз правя по 1000 лв на ден, какво могат да ми дадат за да им изкарам фалшив сертификат?

143

Анонимен

преди 2 години

Моля някой юрист да ми посочи, кой точно закон нарушавам, като отказвам да се ваксинирам срещу ковид.Предварително благодаря!

142

До 144

преди 2 години

Абсолютно е така. Има нещо във ваксините, което може да бъде засечено със скенер. Затова стават тези работи по летищата. Още не го обявяват защото неваксинираните овце ще питат що дири туй нещо във "ваксините".

141

Сократис

преди 2 години

Трябва незабавно да се спрат ваксинациите за Ковид правени при личните лекари! Фалшивите сертификати се издават именно от тях! Ваксинациите трябва да са единствено във ваксинационни цетрове, където работят най-малко по трима медици едновременно и пациента няма лични взаимоотношения с тях, както със джипито си.Всички лични лекари (те и за това са лични), са в почти приятелски отношения с пациентите си, и там уреждането на нерегламентирани услуги е честа практика.