220

Марсел Попов

преди 2 години

С доброто приключихме, следва арест и насилствена вакцинация в районното!

219

Анонимен

преди 2 години

Да приемем, че Миндов казва истината. Време е да се запитаме, ЗАЩО хората прибягват до това.Защото са необразовани или дащото пандемията е фалшива, ваксините не са ваксини, биват заплашвани с отнемане на работа и човешки права, зпрепаратите са опасни и неефективни, недостатъчно изследвани трябва да се подписват, че са информирани за стран. им е ефекти, а те още не са ясни, не вярват, че някой, който иска да намалява населението сега наистина се е загрижил за здравето и благоденствието им ит. н

218

Милен

преди 2 години

Защо не вземат да ходят на майната си с тази опорка за фалшивите сертификати. Дюшеш им дойде да оправдават неефективността на ваксините. Доста познати ваксинирани го карат и изкараха вече и никой от тях не е с фалшив сертификат. Да не говорим, че въобще няма такъв сред познатите ми. Согурно 1/1000 ваксинирани е с фалшив серт.

217

Мишки докторски

преди 2 години

И майка си ще продадете за пари!

216

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Ако не бяхте въвели репресии за неваксинираните, никой нямаше да си вади фалшиви сертификати. Ама щели да не признават българските... ами ще се вадят фалшиви чужбински (вече се прави). Отменете фашистките репресии и никой няма да има нужда да се бори за свободата си с нетрадиционни средства.

215

+

преди 2 години

Даа

214

Анонимен

преди 2 години

Побъркват се, че бъгаринът е далновиден и усеща измамата наречена Кромид. И още нещо- от тези 15% ваксани поне половината са само по документи!

213

ноби

преди 2 години

направете ваксината платена, по 100 кинта на игла. ще почнат да се бият за ваксини

212

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинираме и хоп, правителстовото купува Ремдесивир за 16 милиона за да буустнат смъртността още.

211

Анонимен

преди 2 години

България зае второ място в света по жертви на COVID-19 на глава от населениетов-к Капитал. Продължавайте да не се ваксинирате шебеци и ще станем номер 1

210

Щирлиц

преди 2 години

Всеки ден по света умират хора,защо да не ги запишем като умрели от ковид?И хоп,ето ти стъкмена "пандемия",а ако наистина имаше такава,досега по улиците да се въргаляха камари от трупове.Текат ви лигите,другари доктори,избършете си устенцата.

209

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви сертификати за фалшиви ваксини

208

tozi

преди 2 години

do 221да бе умник ама, поне не умират после. Пък и колккото повече хора са в интензивното щото не са ваксинирани, блокират здравната система и отлагат неотложни операции от друго естество. Ама *** не ги мисли тия неща щото е *** конспиратор

207

Анонимен

преди 2 години

До tozi 219 Е, докога с тази опорка, щом се потвърди отдавна, че ваксаните също заразявате.

206

Кал-Ел

преди 2 години

До 218. Ако на никой не му пука за нас, защо не ни оставят да изберем сами дали да се "ваксинираме". И едно бонусче за мислещите - замислете се, ако навържат хората към супер компютрите, ще позволят ли някой от тези компютри да има недостиг на захранване? Там ще отива енергията, защото това не са едни стаи със сървъри а цели подземия. Както в Елизиум, хората произвеждаха роботите които ги малтретираха, така и ние ще плащаме по скъп ток, който ще се ползва от компютрите които ще ни контролират.

205

Анонимен

преди 2 години

До Кал-ЕлКефи ме, как си вярвате, че на някой живо му пука за вас и се считате за важни, та някой да се занимава да ви вгорчава живота.

204

Кал-Ел

преди 2 години

До 216. Включила се е автоматичната защита срещу преследвачите пропагандатори. :)) Написах го, защото времето за включване е близо. Всеки може да наблюдава процеса и опитите за прикриване на геноцида. От сега ми е ясно какви обвинения ще има и срещу българите - ще ни обвинят за чумави, вече се говори за телени мрежи (дори и в тази статия), подготвят се. Ще ни скрият от света, но не само нас. Много набодените няма да знаят какво става при ненабодените и обратното.

203

Кал-Ел

преди 2 години

До 207. Никога не съм твърдял, че някой иска да убие хората, но твърдя, че след като ги навържат в мрежа, суперкомпютъра ще изключи ненужните. Алгоритъма за рейтинговата система ще реши кои да бъдат изключени. Другите ще живеят в мрежа. Точно тогава ще има истинска смъртност по цял свят и ще надуят тромпета (не зная кой подред), че това е супер мерс или супер бактериите с които в момента плашат хората в западна Европа. Проблема им е, че тук няма да има много изключени и трябва да ни изолират.

202

Анонимен

преди 2 години

Дайте докторите, прегрешили, на каскета. Те това заслужават. Но и получилите фалшив сертификат с тях, да си правят компания.

201

Петър Младенов

преди 2 години

"Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи. "С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме.",............. По-добре танковете да дойдат! Нали?