200

Живко

преди 2 години

Ей Миндов, какво се каниш ти бе? На кого се каниш? С какво добро си свършил? Кой си ти??? Някакво треторазрядно докторче на хранилка на фармамафията, тръгнал да въвежда казармен порядък и да нарушава конституционни граждански права! Алооо! Къде отиде черния генерал? Онзи дето излизаше всяка сутрин, затваряше, отваряше и повтаряше като папагал че ще се мре, ама яко ще се мре? Не смее да си покаже носа! Бие 3-ти игли и трепери! Сбъркали сте адреса този път, ама много сте го сбъркали! Да знаете!

199

до Ск***пана нация

преди 2 години

На дъното, байно, всичко е спокойно, там вълни няма.

198

Анонимен

преди 2 години

До 206 Ако не можеш да преглътнеш срама, напускай държавата.

197

Анонимен

преди 2 години

Ск***пана нация! Вечно последна във всичко ,заради тарикатщината и дребнавата простащина ! Неграмотници със самочувствие на нобелисти.На всяко гърне мерудия.Все знаят и разбират от всичко.Винаги опозиция и негативизъм.Все някой им крив и виноввн,че непрокопсаници.Самодовлни обитняци с комплекси до небето нагло и открито се държат като институция все едно са център на вселената.Затова и ще си останем на дъното! Защото ДНК то ни е програмирано да сме там !

196

Зозо

преди 2 години

........Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи..... .............. А тоягата де! Тоя нещо много се е объркал. Да не ходи и той на гумаджия скоро? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

195

Зозо

преди 2 години

Аз ог кога ви пиша тука, че българинът най-обича нещо да е задължително. Веднага му намира цаката :)))))))))))))))))) Ние колко велики империи прекарахме, та един ковид.....

194

За Сократис!!!

преди 2 години

Най реалистичния и точен коментар е на Сократис! Тези които му слагат минуси, са или от джипките или са от тези с фалшивата умунизация. Джипитата обиколиха Европа с безплатните екскурзии които им предлагат фармацевтичните агенти, срещу изписване на лекарствата които предлагат, и които купувате без да ви вършат никаква работа.Фарма-Джипи мафията работи безнаказано и в този момент, та защо джипито да не прибере 300лв и да изцърка ваксината в мивката? Не са всички мошеници, но в по-голямата част-Да

193

И като

преди 2 години

Боджо е предложил нещо, що тряба да му ходим по свирката, че не схваща.Къв точно ми е , че да се съобразявам с тва, кво е казал.

192

Анонимен

преди 2 години

"Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи."Докторче, ти гледай тебе да не те приключи някой!

191

непрободен

преди 2 години

Трябва да разберете прободените - вярата им във ваксините е толкова силна и сляпа, че всичко това сега с прободените хоспитализирани им идва като шамар. Неизбежно първата реакция ще е отричане на истината и търсене на причини... Какво ли не се чу - фалшиви сертификати (пенсионери!), неправилно съхранение на ваксините (което всъщност е аргумент против ваксинацията), самозалъгване, че процентът е малкък, надежди това да са пробиви на J&J примерно, а те да са с Pfizer и т.н.

190

Анонимен

преди 2 години

Този д-р Миндов също е подсъдим ако не посочи имената на пациента, платил 300лв за фалшив сертификат. Лекарската тайна не важи за прикриване престъпления.

189

Кал-Ел

преди 2 години

Започнат ли проблеми с електрозахранването, значи са започнали да пускат супер компютрите. Тогава ще видите нагледно как се навързват инжектираните в мрежа. Горко на (победените) набодените държави.

188

Анонимен

преди 2 години

"С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме. Ние се къпем във ваксини, а в целия свят умират хора." - Значи това досега било доброто, а кое е лошото бе, армията ли ще вадите да ни ваксинира насила, нещас-тници? Къпели сме се във ваксини, ами подарявам ти моите дози, да се сапунишаш добре и хубаво да си прочистиш ушите, че не чуваш какво ти говорят нормалните хора, мин-дил такъв!

187

F-16 Block-70V

преди 2 години

След 30 години навеждане със смъкнати rащи на САЩ кога ще можем свободно да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

186

Бай Пешо

преди 2 години

Хайде, поредния лекар ни агитира за ваксини. Явно зад тези ваксини има страшно много пари. Но българина, който от 30 години го лъжат, грабят, мамят и т.н. и въпреки всичко все още е жив, вече умее да разпознава нещата. Идва времето в което ще се окаже че това че 30 години Политици и Ало измамници ни лъжат, ще ни помогне. А лекарите колко народ са уморили в болницата, пишейки ги КОВИД не ми се мисли. Не отричам Ковид, но мерките срещу ковид са по-страшни от самата болест. Но това е фашизъм.

185

Анонимен

преди 2 години

Ами отивай да живееш в белорусия.

184

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и храните.

183

Чоко

преди 2 години

До АнонименТочно такал Крайно време е да не допускаме на наша територия ваксинирани зомбита. Ще се рекламираме като оазис на нормалността. Тогава ще видите, че няма да се отървем от туристи.

182

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма локдаун, задължителни мерки, ковид сертификати и натиск за ваксиниране.

181

Анонимен

преди 2 години

Предлагам ние сами да се обградим с тая тел и да не пускаме външни, ни набодени ни ненабодени