43

Бг турчин

преди 2 години

Техния външен министър се казваше Дендиас или нещо подобно. Той отиде в Турция и разговаряли с турския вън.министър Чавушоглу. Тонът бил приятелски. После пресконференция пред медиите. Дендиас като започна да нарежда "Турция да се откаже от агресивната си политика в Средиземно море." и все неща от този род. Чавушоглу го гледа учуден и се ядоса защото са говорили едно насаме а пред медиите гъркът започна да се държи агресивно.

42

кръстоносец

преди 2 години

Сефте! Отваряш някоя книга по средновековна история и ...междузвездни войни в балкански вариант. Та до днес. Тяхното е някаква мания.

41

Анонимен

преди 2 години

Решението на казуса е много просто - България трябва да бъде изключена от ЕС.ЕС ще сане и по-хубаво место без България.България може да стане член на СССР . По-голямата част от населението това желае.

40

Анонимен

преди 2 години

А ако ние върнем старото име на Македония , а не Сверна Македония, когато приемем Македония в ЕС , как ще се чувстваш? Хайде стига , македонците да си признават истината и да не ни крадат всичко българско или да признаят, че са народност от 1945 г. и държава от 1991 г. и готово!

39

Анонимен

преди 2 години

България пък иска гърците да спрат да наричат българите в Беломорска Македония и Тракия славянофонни гърци и да им позволи да се определят като българи и да си изучават майчиния език!

38

до 37

преди 2 години

Ти наистина си голям леш, ако си мислиш, че ще помогнем на ислямисти срещу християни. Не си познал.

37

Анонимен

преди 2 години

Вижте ся, ние сме им отнели територии, историята е за това за да знаем :) Османците немаше да ни поробят, ако не беше нашето и тяхното разделение :))) Гърците преди 10 години ни викаха - к'во се мислите за велики....направете си сами сметката.....хахахаха :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто нещо, което могат да направят гърците е да върнат Ципрас. А тоя националист да го наритат.

35

Четете

преди 2 години

И знайте,че гърци са люде хитри,вероломни!А ние признахме Преспанския договор!Хак да ви е!

34

Черномен

преди 2 години

Дружба по балкански. Е, ако ердоган ги нападне ние пък ще гледаме на другата страна.

33

Анонимен

преди 2 години

БРЦК,БМОРК,ТМОРО,ВМОРО - "ВМОРО създадена през 1893 г. Вътрешната македоно-одринска революционна организация е националноосвободителна организация на българите в Османската империя. Организацията е активна в Солунския, Битолския, Скопския, Одринския и Цариградския вилает в края на XIX век и началото на XX век. В програмните документи на организацията се изтъква, че тя ще се бори по революционен път за свободата на българите от Македония." - Къде са македонците и гърците в тази работа питам?

32

Бг турчин

преди 2 години

До 34На Балканите всички сме си "добри хора" по принцип но забиваме нож в гърба на приятелите си. Аз например обичам да слушам гръцка музика. Гърция е хубава страна. Но вяра нямам. Нито на грък нито на българин нито на сърбин. И на турчин.

31

Леша

преди 2 години

Гърция е най големия враг на българия. Тази изкуствена държава скоро ще изчезне. Да се дава коридор на Турция при конфликт с Гърция. Време е да си заплатят за прокарването на лъжовното гърчохристиянство.

30

Анонимен

преди 2 години

Византия ли не знае, че никога не е имало македонска нация и език?Вечният ни враг в епохата на средновековието е единствената държава пряк свидетел на създаването и развитието на България.Днешна Гърция много добре знае историята на България , така, че да не се правят на ударени...

29

Анонимен

преди 2 години

До Бг турчинГърците не са лоши хора, добри хора са, ама тоя малака нещо се е поизсилил, няма да се учудя ако македонците-сърбомани са го подкокоросали!

28

Анонимен

преди 2 години

някакви гнусни типиве със свински физиономии от републиката на партийните свински връзкари живеещи като въшки на главите на европейците и ръкопляскащи по команда на миризливи гнусни мутри на които си подариха държжавата щели да казват какво да ставало в европа хахаха

27

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека ния не сме господ или алах да задържаме македонците за европа.всеки си има цели и преоритети и си ги гони.тяхната мечта е да влезнат в европа.ния не можеме да им слагаме прът в гумата.

26

22

преди 2 години

Атина блокираше пътя на Скопие към европейското семейство в продължение на 27 години - и товва според него е било правилно. А че Бългагия си зашитава историята и историчски истини - "ненужно усложнение". Забравят, че Гърция даже накара Македония да си сменят името заради техи исторически ценности,

25

Анонимен

преди 2 години

Не съм стъпвал в Гърция, сегашните *** го мислят ходенето до Гърция като големия лукс, но когато аз съм летятл със самолет на почивка до Испания и Франция те са ходили под масата.

24

Анонимен

преди 2 години

Знам едно нещо на гръцки - гамото мана су!