63

5-ko

преди 2 години

Убаво иа ви пишав претходно дека само кие ие заиакнете оската Белград - Скопиие - Атина , ама вие не па не ....

62

Анонимен

преди 2 години

България само номера и измами вечно има да показва.Подкрепа при вашия приятел Ердоган

61

Благоевград днес

преди 2 години

До До Сюлейман е най-западналия град в България, по-зле и от Северозапада. С най-ниските заплати и нито един работещ завод. През 50те год. е бил по-добре. За годините на прехода населението се стопи наполовина. Който не живее в Благоевград и не познава ситуацията да се въздържа от коментари. Македонците ни изпревариха по доходи и стандарт на живот. Това са фактите, останалото е манипулации и изопачаване на истината.

60

До Сюлейман

преди 2 години

Чети достоверни документи, другото е македонска плява! И не, РСМ никога няма да влезе в ЕС. Там проблемни, бедни и оскотели граждани не са им нужни. И никой там не иска истерици като вас! Скопие и сега е като Благоеврад през 50-те години на миналия век! И видимо, и ментално! ЕС не ви иска, не разбрахте ли?

59

Референдум

преди 2 години

Чудя се защо Радев не обяви референдум и да пита народа, иска ме ли да пуснем Македония в ЕУ. Така хората ще му забранят и никой не може повече да го натиска. Ще отложи проблема пине с 10 години. Гърците го играха тоя номер.

58

IT-спец

преди 2 години

през оная работа ми е за макетата и за гърчолята, и двата примера си имат битови проблеми на национална/етническа основа, едните с турци а другите с албанци..... които както може да се намери в

57

Сюлейман паша

преди 2 години

По време на ВСВ ОКУПАЦИОННИТЕ бг фашисти толкова злодеяния сте им направили,а се правите на ангели!Тия нечовешки злини,причинени на македонския народ не са направени преди хилядолетия а просто ,,вчера,оня ден"!Спомените са все още пресни и македонците никога няма да ви простят!Македония ще влезе в ЕС!!! Просто е вьпрос на време!!!Запомнете това!

56

Щирлиц

преди 2 години

Връщате Беломорска Тракия,и тогава ще добиете право да ръсите бисери.

55

тоя па

преди 2 години

тоя да си гледа мързеливите гърци , до вчера самите те не признаваха измислената македония .

54

Анонимен

преди 2 години

Спирам да купувам гръцки стоки! Край!

53

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Права е Гърция.

52

Анонимен

преди 2 години

Гръцки подляр! То и пречките на Гърция пред БЮРМ за името също бяха ненужно усложнение, но не се отказаха от тях, докато не си постигнаха своето, нали?И както винаги, византиецът ни забива нож в гърба, в най-неподходящ момент...

51

Радой Ралин

преди 2 години

Тоз пък кой го пита?

50

Анонимен

преди 2 години

ЕС оказва натиск и на нас, и на гърците за Македония. Всичко е политика. България да се откаже от своята идентичност в полза на Македония. Много искат прекалено много......

49

Анонимен

преди 2 години

Гърците не са намерили гроба на Александър досега и това е факт, затова сега има Северна Македония

48

Анонимен

преди 2 години

мицотакис е кученце на къса каишка с тези кредити,кво друго да измечи

47

Анонимен

преди 2 години

Значи 28 години гръцко вето може, но българско не? Айде Мицотакис бегай у лево.

46

Анонимен

преди 2 години

Гърците са хитри и подли, но не са умни!

45

Анонимен

преди 2 години

За нищо не стават тия, на нас поне жените ти са хубави!!!

44

И еша

преди 2 години

Гръците се самозаблуждават,че нещо са постигнали с Македония. Вентилатора е само пред държавните учруждения. Знамето на Вергина си го маат по всички партийни метенги и демонстрации. Бутафорията в центъра на Скопие си стои. Мине не мине македонците изтипосват по вестници,сайтове,телевизии,че и поспортни фанелки Македония като държава заедно с гръцката и българската част. Гръците е еша си нямат какви ядове ще берат с повардарските лизгари ако ги пущим в Еюропската уния.