17

Анонимен

преди 2 години

Да им направят отделна категория към всеки спорт, иначе е крайно нечестно особенно в женскиа спорт. Това, че си си резнал пикалото не те трансформира биологично, а само физиологично ти го няма, но всичко останало си е там.

16

Аз

преди 2 години

До АнонименНека се уточним: Тези хора не са със сменен "***", а със сменен пол (sex)!

15

Анонимен

преди 2 години

Нали парадират колко са много, да си организират техни си игри и тогава да се оплакват, че другите играят нечестно. Много е лесно да отидеш някъде наготово, да си извън правилата и да почнеш да ревеш, че не ти играят по свир ката. Просто да си организират както параолимпийците и да се раздават там.

14

Анонимен

преди 2 години

Параолимпийското ръководство да включи групи с психични отклонения, не само физични и трансджендърите да се състезават там. Параолимпиадата е за РАЗЛИЧНИТЕ, а трансдженърите определено са такива.

13

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че не е честно. Утре ще се появи някой, който се чувства "победител" и ще си вземе златото без състезание само защото се чувства като първи.

12

А сега де !

преди 2 години

Пъърди като мъж ... бръсне се като мъж ... изглежда като мъж ..... ама се е писал трансджендър и се състезава ПРИ ЖЕНИТЕ... и печели медали . И после някои медии правят статии ... Дали имало честност при участие на трансджендъри в някои спортове ... Ами няма . Не е честно спрямо истинските биологични жени , че някакъв дето няма топпки да се нарече мъж се мери по сила и издържливост с тях .

11

Totenkopf

преди 2 години

"бойни спортове, бокс, ММА" *** не са ли професионални?... "без да включва професионални"...

10

Леша

преди 2 години

Тези ще са ЛГБТ до последната си глътка въздук, която ще е много скоро.

9

АЛООООО

преди 2 години

половината свят гладува а некакви обсъждат трансджендърите дали , къде и как да са в спорта . УЖАС !

8

циник

преди 2 години

"Вмного спортове участието на трансджендър спортисти НЕ е честно и безопасността и е НАПЪЛНО несъвместимо" ... некъв тестостерон с ... се чувствал ... и ще се надбагва с жените ... е къде са честността и безопастността и колко е съвместимо???

7

Чебурашка

преди 2 години

Ако някой ви каже, че от първото проникване не се стаа пее Рас не му вярвайте. Мен така ме излъгаха и връщане назад няма, ама пък свикнах и си ми е кеф да ме пецкат.

6

мак

преди 2 години

Последният абзац е манджа с грозде. Спортът не е икономика, за да се развива, освен ако под развитие разбират бивш мъж, който се състезава като жена и побеждава, защото по природа е по-силен, по-бърз или по-издръжлив и жена няма шанс срещу него. Да си правят свои състезания, като параолимпиади, иначе идеята за спорт, какъвто познаваме отива на кино.

5

Няма честност

преди 2 години

Разбирам че транс-джендърите не могат да се състезават при мъжете. От енда страна един истинску мъж като му ковне една на трансджендъра и ще го прати в 9-та глуха. От друга страна трансджендърите не могат да се състезават срещу биологични жени. В женския спорт трансджендърите имат нечестно голямо биологично предимство.Какво е решението?

4

Анонимен

преди 2 години

То ще речеш, че некви трансджедъри са ви проблема да живеете нормално. Даже не знам кво е това. На меен ми пречат наглите ваксъри.

3

Д-р Исня

преди 2 години

Толкова е елементарно! За да се изравнят силите между трансмасджеронимо, която е било мъж и нормална спортистка, просто на траверсджендъронимото трябва да му се аммпутира едната ръка или крак. Така силите се изравняват и вече е честно!

2

Хахаха

преди 2 години

Аз го измислих....Както досега имаше мъже и жени, сега да се създадат още два потока ... за трансджендъри мъже и трансджендъри жени, и готово.Откачалки

1

Анонимен

преди 2 години

Така,така... Цялата Мара втасала, и шофьори си намериха и берачи по полето, та им остана да оправят бъдещето на трансджендъризма в спорта... Не върви на добре този свят!!!