18

Анонимен

преди 2 години

Още един математик прогнозирал...... Я, се наредете в редица, прогнозирайте пик на 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. октомври, все един ще познае и ще го обявим за ВЕЛИК )))

17

Анонимен

преди 2 години

Нали затова ги пуснахте децата, да се изпоразболеят и да заразят и родителите си ..... и после да викате помощ, пандемия, затваряме. Да им се чудя на родителите, защо си пуснаха децата.

16

09874рд9714ък09843с

преди 2 години

Ами - това е положението. Преди - рискуваха живота най-вече на възрастните хора. Сега с делта-вируса - вече рискуват живота и на децата. Но пак не искат да ги оставят да учат дистанционно. И лъсва цялата лъжа с това как дистанционното обучение пречи на знанията. Проблемът всъщност е, че на някои хора няма кой да им гледа децата вкъщи и сега всички трябва да отнесат последиците. Трябва училищата безплатно да им гледат децата, докато се увеличава бройката на труповете.

15

Анонимен

преди 2 години

Щом и учителите са антиваксъри, значи не сме на никакъв праг, а образованието се е провалило ОТДАВНА.А който е изненадан, че 2 седмици след началото на учебната година се изпоразболяха, е неграмотен, в частност.

14

Анонимен

преди 2 години

На матурата 60% бяха двойки. Не сме на прага на никаква криза. Много отдавна сме навлезли надълбоко в нея. Не може неграмотни и прости родители да отгледат, високо образовани и интелигентни деца.

13

Гост

преди 2 години

Да, има вирусен ларингит и вирус с температура и кашлица при децата! И да не е модерният Covid 19. При смяната на всеки сезон боледуват децата!

12

Анонимен

преди 2 години

Спирайте отсъствията на хипохондриците!

11

Анонимен

преди 2 години

В цял свят в гимназиите се носят маски и се правят тестове с цел превенция, само тук борим ковид с шише дезинфектант и отворен прозорец? Абсолютна безотговорност!! При тези условия, да задължиш някого да е присъствено при делта пик, без сериозни превантивни мерки и да рискува здравето и живота си, а и на семейството си е противоконституционно! Или преминаване незабавно онлайн централно, или оставка!!

10

Анонимен

преди 2 години

ЯСНО-НАЯДОХА СЕ ЛЕКАРИТЕ,С ЕГА -МАТЕМАТИЦИТЕ...

9

Анонимен

преди 2 години

Ние никога не сме излизали от образователната криза. В бюрата по труда се пазят определени в сайта работни места за наши хора. Диплома никой не ти иска, а шефовете са със средно образование и предпочитат да наемат сродни души - роми и ниско морални индивиди !

8

Анонимен

преди 2 години

Като чета понякога разни коментари, си мисля, че образователната криза е започнала преди 30 години!

7

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТ!Борисов пръв му показа как се учи онлайн.....

6

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! Учените ни дадоха възможност за нормален живот, ако я пропуснем, защото имаме някаква наша българска логика не само образованието ще е в криза, ще затворят и заведенията(УЖАС)....

5

Анонимен

преди 2 години

Не сме на прага, а СМЕ в образователна криза като всичко друго на тази територия.

4

Сержант

преди 2 години

Криза в нещо, което го няма

3

Ама как?

преди 2 години

Нали сме най-интелигентната нация? Какъв е тоя вирус, дето не ни е---ва за сливи и мори по стотина на ден? Нема такова нещо, нема вирус... А някои страни вече премахнаха всички ограничения..., какви ***, ама ваксинирани??? Българинът отново гордо защити теорията на Айнщаин и доказа на цял свят, че глупостта и вселената са безкрайни.

2

ФАКТ!

преди 2 години

при радеф е така !!

1

Лол

преди 2 години

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ СЕГА ОТ 5 ОКТОМВРИ ИСКАМЕ