475

.

преди 2 години

Еее, чудят се и се чудят каква глупост да измислят вече! Ваксинираните разнасят. Сега, ето че и боледуват. Но сертификатите им били фалшиви. Вие от странство един по един ли ги проверихте тези сертификати, с кристалната топка? Аман от тъпотии. Който иска да боледува ваксиниран, е свободен да го прави.

474

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че ваксината от нищо не пази. Единствената ви защита е имунната система. А тези препарати, които ги пробутват за ваксини по-скоро ще ви увредят здравето.

473

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са страхливци, които живеят в постоянен страх. Тези хора умират всяка секунда от страх за животеца си. Такива хора да достойни за съжаление.

472

Анонимен

преди 2 години

"Скоро ще има нова опорка, че васканите са умрели не от кови, ами от грип, той и за това се появи изневиделица след като го нямаше годишно-две, ще се оправи работата споко" - Случайно Били Гейтс заговори, че светът не е готов за следващата пандемия. Аз си го тълкувам така - догодина Ковид приключва, малко почивка хората да забравят и пускат следващия вирус. Кой ще има проблеми с него - ами тези със слаба имунна система и тези с изкуствено отслабената. Кой ще е виновен - новия вирус, не ваксата.

471

Анонимен

преди 2 години

Как пък се ваксаните знаят за фалшиви сертификати, пък аз не мога да намеря даже едни за антитела

470

Анонимен

преди 2 години

Познавам една баба на 80, бивша лекарка от белодробна болница, та тя ми се похвали, че има сертификат и не иска да се ваксинира. А аз си натресох астрата и се чудя, кой греши?

469

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има нова опорка, че васканите са умрели не от кови, ами от грип, той и за това се появи изневиделица след като го нямаше годишно-две, ще се оправи работата споко

468

Анонимен

преди 2 години

Ако се ваксинират 80% от хората това са около 6 милиарда, а не златен милиард. То и в момента са ваксинирани повече от 2 милиарда души. За какъв златен милиард говорите? Вие ваксърите не можете и да смятате, а акъл сте тръгнали да давате!!!

467

Анонимен

преди 2 години

Вкасърите, къде ви е ваксината срещу СПИН? След 40 години не можаха да направят. Ама за ковид за няколко месеца и готово.

466

Анонимен

преди 2 години

"Вярно, дишай, няма да има. Ще е пожелателна. У вас си стоиш неваксиниран до второ пришествие - навън, на кино, в магазин, на работа само със сертификат." - Това в държава с около 80% неваксинирани няма как да се случи, но ти откъде да знаеш. Все пак не са ти го казали по телевизията. Бии си 3-тата игла и лягай да спиш хахаха

465

Анонимен

преди 2 години

Някъв ваксър долу писал за златния милиард. Прав е, в златния милиард ще влязат само разумните хора, а останалите 70% ще се ваксинират... :) ... Виж някой ваксиниран с по-силна имунна система може и той да се промъкне между капките. Живи и здрави всички и ваксъри, и антиваксъри. Иначе ако ще се ваксинирате да прочетете внимателно поне листовката на ваксината, информираното съгласие и чл.29 т.2 от Конституцията. Като сте опитно зайче, поне изборът ви да е информиран!

464

Анонимен

преди 2 години

Айде бе,повече от другите страни друг път-натръшкали са се ваксинираните на всякъде.Измамата с ваксините лъсва,за това в някои страни бързат да обявяват край на пландемията.Но хората имат нормално здравеопазване и който го отрича това като причина за многото умрели в БГ-бързо да посети средностатистическа болница- мизерията и условията са потресаващи,има недостиг на квалифицирани лекари и здравето на хората е обърнато в бизнес

463

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите живеят в страх и това ги убива. И искат като удавниците да повлекат всички със себе си. Затова се опитват да накараат всички да се страхуват.

462

Анонимен

преди 2 години

Жал ми в за ваксърите. Какъв ли кошмар е цял живот да живеят със страховете си.

461

Евро-Либераст

преди 2 години

Истината е че баш си *** от вакцините.... мноо хитро го имислиха, накрая като пукнат половината вакцинирани - ше кажат че сите са били с фалшив сертификат .. хахахах

460

Анонимен

преди 2 години

Страхливият човек вижда само болни и умрели. Щастливият човек вижда само живи и здрави хора.

459

Ганьо

преди 2 години

Истината ще се окаже толкова грозна, че никой няма да я изрече на глас!

458

Анонимен

преди 2 години

След Скандала с манипулираните данни на Световната Банка, защо да вярваме на манипулираните статистики на Световната уж-здравна организация..??

457

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 531 А после се самозаблуждаваме, че сме защитени от ваксините. Хахаха :))))

456

Анонимен

преди 2 години

Първо се самозаблуждаваме, че няма вирус, после се самозаблуждаваме, че вируса е просто сезонен грип, после се самозаблуждаваме, че няма нужда от мерски, после се самозаблуждаваме, че васкините не действат, накрая се самозаблуждаваме, че сме ваксинирани и най-лошото самозаблуждаваме се, че като антиваксъри сме най-знаещи, най-умини и другите дето ни обясняват необходимостта от ваксините се опитват да ни заблудят, че сме заблудени.