495

до някой 573

преди 2 години

1 на 10,000 с модерна и 1 на 28,000 с Pfizer! Как така нищожен риск - я кажи колко им е рискът на тези младежи да умрат от covid? Заслужава ли си тогава да се ваксинират? Трябва да пуснат една-две сърцераздирателни статии за умрели младежи от миокардит и тогава ще проумеете прободените. Така сте вие - няма преценка на риска, няма логика, има решения на база на емоции.

494

absurd

преди 2 години

Интересното е че вече предлагат смарт часовник ако се ваксинираш,а а да чуди човек как така се загрижиха за хората,аз ще взема да изчакам докато мизата се вдигне на апартаменти,после ще мислим

493

Някой

преди 2 години

572 - напълно нормална реакция. Нищо страшно не става!571 - няма конспирация. Казват го открито. Има нищожен шанс от миокардит не висок, а много малък шанс. 1 на 28,000. Хора, стига с отричането на истината!

492

Анонимен

преди 2 години

имам 2 ваксини Пфайзер.поради мое желание вчера си сложих трета Пфайзер 6 месеца след имунизацията и сега ме тресе 37.4 главоболие.отпадналост.предните пъти нямах подобни оплаквания.ваксинирах се напълно здрава.какво става..

491

Анонимен

преди 2 години

Тук има статия от днес, че в Канада забранили ваксинацията на младежите заради високи рискове от миокардит. Когато се говореше за това преди седмици, казваха "конспиративна теория". После си признаха, ама казаха, че един на милиони се случва. Днес е един на няколко хиляди, което е брутално! При положение, че децата не са рискови за вируса. Вече им изгубих бройката на "теориите", които се сбъднаха.

490

Анонимен

преди 2 години

Всеки има избор, нито някой ви гони да ви ваксинира, нито ако имате желание ще ви спре. Всеки според колкото му е акъла, оправяйте се и после само на себе си може да се сърдите понеже това си е ваш личен избор.

489

Анонимен

преди 2 години

До ваксини=рак от 566 - И още нещо. Акъл с фуния не се налива. От повече от година много хора ежедневно пишем коментари под статиите относно пЛандемията. Който е решил поне да се замисли над написаното от нас и който е решил да провери информацията го е направил. Останалите каквото и да им обясняваш, файда няма. Смъртността при хора до 69г. е под 1%. Няма да поствам линк от статията, защото ще ми изтрият коментара, но тя е научна литература, а не фейк. Защо аз съм я намерил, а другите не?

488

Ямболски цървул

преди 2 години

Фак оф! НЯМА ДА СИ СЛОЖА ВАКСИНА!

487

Анонимен

преди 2 години

До ваксини=рак - Младите и здравите, които искат да знаят, знаят, защото освен да гледат телевизия, четат и другото мнение. Зом_битата да се оправят. Никой не им е виновен, че не си правят труда да се поинтересуват, какво всъщност се случва и защо. Виновен не е този, който яде баницата, а този, който му позволява. В случая виновни не са ваксиниращите, а тези, които се са се наредили на опашка за ваксини. И мен ме дразни пропагандата, но нея не мога да я спра, обаче мога да чета, а инфо има!!!

486

ваксини=рак

преди 2 години

До Анонимен 562: ("Който иска да се ваксинира, да се ваксинира") Аз не съм съгласен. Трябва да спре и медийната пропаганда. Младите и здравите трябва да знаят, че рискът да умрат от вируса е нисък и няма нужда да се ваксинират. Ваксинация на деца, бебета и бременни трябва да е силно непрепоръчителна! Това трябва да е посланието, което получаваме всеки ден от медиите.

485

Анонимен

преди 2 години

Защо Нигерия примерно, над 200 милиона население, имат 2% ваксинирани и не изглежда като имат проблеми с пандемията... Почти никакви смъртни случаи - 0.13 човека на милион на ден в най-големия им пик сравнено с 20 човека на ден в България. В цяла Африка е така. Статистиките по смъртност в Нигерия даже отчитат по-ниска смъртност през 2020-та година. Хората явно са здрави като не ги плашиш и не ги тровиш в болниците. Като нямаш пари да организираш пандемия.

484

Анонимен

преди 2 години

Ауууу, Аспарух голем изповедник е. Звънят му хората и под сурдинка му рекват. писан мамин довереник. И аз ще ти се обадя. Дай си номера, бебооооо

483

Анонимен

преди 2 години

До ! - Именно това искаме антиваксърите... :) ... Който иска да се ваксинира, който не, не... Без мерки, без сертификати, без тъ_потии. Аз си поемам риска, като не се ваксинирам, а ваксинираните си поемат риска, като се ваксинират и толкова... :)

482

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Не и в другите страни има много заразени ваксинирани.Но вие сте платени медии и няма да го кажете.Сигурен съм,че и във вашата редакция не са ваксинирани но манипулирате народа ей така за едни пари.УГРЕПКИ МЕДИЙНИ

481

!

преди 2 години

Стига мерки. Има ваксини, да се ваксинират хората. Който избира да не се ваксинира, да си носи последствията!

480

ТинТириМинтири

преди 2 години

До :555 -Само един въпрос имам към тебе, ти медиум или бог си ?Не за друго, защото се опитваш да убеждаваш, кой и от какво е умрял, но след като повече от година не се правят аутопсии, ти знаеш !!!

479

Анонимен

преди 2 години

Най-новото оправдание - имало болни и умрели ваксинирани, защото не ги съхранявали добре ваксините. Като не ги съхваняват добре, защо да се ваксинирам?

478

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 556: Точно така. Тези, които гледат Европата, САЩ са жалки комплексари и родоотстъпници! По-напред са в много отношения, но това не означава, че трябва сляпо да ги копираме за всичко. Аналогията "тук *** хора и ваксинацията е ниска, в Европа не *** хора и ваксинацията е висока" е грешна. Защо в Норвегия имаха по 6 умрели на ден в най-големия си пик преди да има ваксини?

477

Анонимен

преди 2 години

"Да погледнат какво става в Европа. Явно там са по-прости." - В Швейцария наскоро приеха чрез референдум еднополови двойки да осиновяват деца. Кажи сега ти мислиш ли, че швейцарците са прости, щом приемат такова нещо и трябва ли и в Бг да се направи, щом в Европа го правели? Трябва ли и у нас да има 31 пола, както в САЩ? Отговори ми на тези въпроси и тогава да дискутираме за ваксата... :)

476

Анонимен

преди 2 години

Тия, които пишат тук да не мислят, че у нас вирусът и ваксините са някакви специален вид, направен само за нас и за това ние мрем, но няма да се ваксинираме. Да погледнат какво става в Европа. Явно там са по-прости.