22

Обективен

преди 2 години

Малко не по темата - китайците са доказали,че астронавти не са стъпвали на луната през 68-72год. Китайския луноход,който кацна на луната е периодично въвеждан в спящ режим,защото колебанията на температурата били в диапазон от 300 градуса,нещо,което човешкото тяло не можело да понесе без специален скафандър,нещо,което 69-та едва ли е съществувало,защото наскоро от НАСА казаха,че скоро няма да пращат човек на луната,защото не могат да направят скафандър,издържащ тази разлика.

21

Анонимен

преди 2 години

явно в реалния живот нещата не са като във филм за Рамбо. проблемът е че много хора не го осъзнават.

20

Анатемс

преди 2 години

Гнусните каравари!Подпалиха Света и избиха сума ти му народ,крадейки богатствата и ресурсите им!

19

КЪВ ГЕНЕРАЛ СИ?

преди 2 години

Обяснява се кат мома

18

Лично

преди 2 години

цял генерал си признава казано на *** език, че са ги били като маче у дувар, а *** като топ експерт обяснява колко била силна американската армия! Бе спрете малко с гледането на холивудски измислици!

17

Анонимен

преди 2 години

Май някои хора си нямат понятие колко е силна американската армия. Сами решиха да прекратят партизанската война и да не наливат повече пари. Байдън го е решил. Генерала получава заповеди от него и изпълнява, не може да отговаря за тези решения. Нито амгличаните нито руснаците се справиха по-добре там.

16

Що за военен е ?

преди 2 години

Генерали загубили война имат достойнство или подават оставка или се гръмват не се обясняват кат тоя

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки,който направи краварите за смях заслужава уважение.

14

Доказано от хилядоле

преди 2 години

България с кой се е събрала все е умрял те верно излезе пак

13

Анонимен

преди 2 години

Заслугите им ВСВ вече не са достатъчни.Веенето на този флаг за Хитлер и как го спрели не вършат работа 21 век.За кво си бил Хитлер и след това той излиза прав.Спрели Хитлер ,за да извратят света и да налагат сатанизъм.Че то по-добре Хитлер да беше спечелил ВСВ.

12

Муууууу

преди 2 години

Пак ядоха бой

11

Анонимен

преди 2 години

До 2 имат с Япония - доста тежка ВОЙНА. Имат и ВСВ - без тяхната на месеса, техника, самолети и организация.... никой нямаше да мръдне Хитлер с години :) да не забравяме че създатеюа на атомното оръжие е бил на месеци от това да го предаде на Хитлер и играта свършваше. Отново благодарение на САЩ и разузнаването им тоя човек е закаран в САЩ. Сега Москва щеше да чества помен вместо Хирошима.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен oschte po zle charschafite bixa USA ta go spukaxa ot boi

9

Анонимен

преди 2 години

Първо това там не е война 20шна. Войната беше в началото, когато амуджите защоъаваха градовете и бяха понедени и изритани в планината. После вече си е партизанска истории. Сащ са имали цени да седят там поради някаква причина. Вече очевидно нямат причини и се изнесоха. Толкова за историята. Война разбирам ... големите страшилища талибани да излязат долу на пясъка и да се сбият с другата армия.

8

м дааа

преди 2 години

Истината е че авганците са мързеливи, и за 20 години не успяха да създадат дори наченки на работеща икономика, единствените дейности бяха свързани с обслужване и изнудване на чуждите войски. В момента в който Тръмп им спря парите и се прибраха под полата на жена си .

7

Анонимен

преди 2 години

Сащ ще водят войни да налагат правата на трансове и обратни.Да налагат една псевдонормалност за етикет.Мерси,но няма да стигнете далеч в това.Нормалните затова са нормални,а ненормалните няма как да управляват даже лудницата.Впрочем светът е замязал на лудница ,която е управлявана от лудите.Искат да вървим с краката нагоре.Искат от нас да казваме на черното,че е бяло.Искат от нас да казваме,че доброто е старомодно и глупаво.Че умни са престъпниците и законите са правени за тях,а не за свестните

6

Анонимен

преди 2 години

Държава,която не зачита Бог ,а правата на трансове.Държава ,която издига болестта за нормалност-такава няма бъдеще.

5

Анонимен

преди 2 години

САЩ печелят единствено неуважение из света.Държсва ,която издига Камала Харис и Обама,Кинтън и жена му,това е пародия.

4

Анонимен

преди 2 години

Сега на талибаните да им Нобел за мир, защото най после изритаха агресорите и приключиха с двадесетгодишната война.

3

Мдааа

преди 2 години

САЩ загубиха 20г война в Афганистан от самите себе си. Това не беше точно война, а налагане на комерсиални интереси и сервилни правителства и управление в страната и региона.