43

Анонимен

преди 2 години

Цените в България надминаха тези в Западна Европа, затова трябва да се намалят според Българският стандарт. Увеличаване на заплати и пенсии води само до увеличаване на дефицита и оттам до увеличена инфлация. И на хората пак няма да им стигат дори и да са увеличени пенсиите и заплатите, защото инфлацията ще ги изяде.

42

Анонимен

преди 2 години

. Искайте да се намалят цените бе тъпани.--->>ДЪРЖАВАТА няма как да намали цените, защото те се определят от пазара. За това тук споменах, че заплатите и пенсиите, както и монетарните инструменти трябва да се "пипат" много внимателно. Единствената възможност която има пред сегашното правителство е да съкратят разходите и повече да не се заиграват с пенсии и заплати.

41

Анонимен

преди 2 години

Единствената защита от увеличението на заплатите на държавните служители е вдигането на цените от тези които работят в частния сектор . Производство трябва .

40

Анонимен

преди 2 години

Тия искания на синдикати и сие разгарят криза, дори и да нема такава! Тикви!

39

Комп човек

преди 2 години

Много готона тази Синтетична Телепатия започнах да влизам в главите на хората!

38

Анонимен

преди 2 години

Не искайте да се увеличат заплатите, защото се увеличава и инфлацията. Искайте да се намалят цените бе тъпани.

37

Анонимен

преди 2 години

Не вземаха ли минималната заплата само необразованите и ниско квалифицираните в Бг.И това ли е начина да се вдига средната заплата.Големи популисти тия.Сблужат на чужди интереси за разбиване на държавата.

36

Христо Христов

преди 2 години

Резултат от 15 години евроинтеграция.ПП. Пък вие чакайте капиталистът доброволно да ви вдигне заплатите.

35

ВИДЕНОВ

преди 2 години

АЙ ЧЕСТИТО, АЗ ВДИГНАХ ВСИЧКО, КОСТОВ ДА СЕ ОПРАВЯ...ТОЙ КОСТОВ И НА ББ БЕШЕ ВИНОВЕН...

34

Анонимен

преди 2 години

ИЗЛЕЗ БЕ РАДЕВ! КАЖИ,Ч Е ББ ВДИГА ТОКА И ПАРНОТО , А ТИ ВДИГНИ ЗАПЛАТИТЕ. РАЗДАЙ И 1МЛДР НА ПЪТНИТЕ ФИРМИДА МЛЪКНАТ! ЗА ЦЕЛТА ИЗТЕГЛИ КАТО ББ 11 МЛДР ЗАЕМ ЗА 30Г., КАЧВАЙ СЕ НА САМОЛЕТА И ПОЧВАЙДА ХВЪРЛЯШ ПАЧКИ!

33

Анонимен

преди 2 години

ББ МНОГО ДОБРЕ ЗАЛОЖИ БОМБИТЕ -ОБВЪРЗА НИ С ГАЗПРОМ, ПО КОМАНДА ДКЕВР ВДИГНА ТОКА, СПРЯ ВЕЦОВЕТЕ, ПОДПИСА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ДОГОВОРИ С ПЪТНИТЕ ФИРМИ, ЗАТВОРИ ХОТЕЛИЕ ИРЕСТОРАНТИТЕ И ЕТО ТИ КРИЗА! И ПОСЛЕ- ОПРАВЯЙТЕ СЕ, ЧЕСТИТО НА КИРЧО... МНОГО ПОДЛО!

32

Анонимен

преди 2 години

БОМБИТЕ НА ББ ГЪРМЯТ...

31

ЛЪЖАТ ВИ!

преди 2 години

КРИЗАТА НА ФИГУРАНТА ЩЕ ИЗЯДЕ ВСИЧКИТЕ "СТЪКМИСТИКИ " И ПЛАНОВЕ...ЩЕ ГО УСЕТИТЕ С ДЖОБОВЕТЕ СИ , ПРАЗНИТЕ СТОМАСИ И ВКОКИНЯСАЛИТЕ СИ *** ОТ СТУД ЗИМАТА! К-19 ЩЕ Е --- ДЕСЕРТА КЪМ КРИЗАТА...!

30

ДО 35

преди 2 години

ТОКА И ГАЗА ГО ВДИГНА ББ!

29

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ГЕРБЕРСКИЯ ДКЕВР ВДИГА ТОКА И ПАРНОТО , А РР ДА ВДИГА ЗАПЛАТИТЕ.

28

Анонимен

преди 2 години

Каквото си направи народа, това е. Искахте промяна, получихте я. Сега ще си плащате цената.

27

Анонимен

преди 2 години

*** НА ББ СЕ АКТИВИРАХА ПРЕДИЗБОРНО - ТИЯ, ХОТЕЛИЕРИТЕ, ОТ ПЪТИЩАТА.. ТОЙ КЪДЕ СЕ СКРИ, ЧЕ РР ГО ТЪРСИ ДА ГО БИЕ? А КЪДЕ Е ИВАН ИВАНОВ ОТ ДКЕВР, НАЗНАЧЕНИЕ НА ББ, ДА ОБЯСНИ ЗА ТОКА И ПАРНОТО?

26

пияница мистик

преди 2 години

Той онзи специалиста си го каза много точно. Ако качат минималната заплата и доста хора с дребен и среден бизнес ще фалират. Това означава, че вече ще трябва да пишеш всичките си работници на минимална, както и сега правят и да доплащат заплатата на ръка. Но като качат заплатите, означава, че ще плащат шефчетата и по всички данъци, пенсионни осигуровки, здравни :))) Те затова не искат това увеличение.

25

Елемаг

преди 2 години

Да продължа.Средната работна,която е при чиновниците ще се вдигне,от там се вдигат и командировъчни и тийм билдинзите.Частниците ще бачкат и събота,че и неделя, а даскалите ще правят тиймбилдинзи на Орешака и Черни осъм,даже и на Чифлика.В училищата ще се разграбват четириядрените "ACER" за директори и даскали,естествено нуждаещите ученици,само ще ги миришат.Ако желаете ,ще продължа и други аспекти от живота в Нългария след вдигане на МРЗ!!Например общински служител?

24

Анонимен

преди 2 години

Да живее Цара, Пъдара, Чалгара, Тошо Свинара и Мишо Шамара! Искаме на парите да са изобразени мутрите на Боко и Слави, и всички останалите селски аристократи на царство Чалгария! Турете Боко и Слави на парите!