83

Анонимен

преди 2 години

Заплатите няма да се вдигнат, те отдавна са по-високи. Кой работи за 600-700 лв.? Няма такъв!Просто минималният осигурителният доход ще се увеличи малко. Е, естествено, който е свикнал да не осигурява работниците си на реалната заплата казва, че светът ще пропадне . Няма да пропадне. И те самите няма да обеднеят от това. Просто алчният и крадлив работодател ще продължи да краде, но малко по-малко отколкото го е правил досега. Мъка, мъка...

82

пияница мистик

преди 2 години

До Младияпремиерсхарема === Тука само тъпaни като теб пишат :))) Кой частник ще плати такава МРЗ от 2000 - 3000 евро за намалена работна седмица? Или ако държавата я приеме, откъде ще се извадят пари да плащат на целия държавен апарат? Същото важи и за европейските пенсии, дето бълнуваш. Но пък по плюсовете които са ти сложени се убеждавам за сетен път, че тук пишат само тъпоъгълници и 80 процентови (с малки изключения)

81

зелен чорап

преди 2 години

искат,ама фигурантът не дава

80

финанси и кредит

преди 2 години

Не е добре да надуват заплатите, защото цените ще отидат в космоса. И ето хиперинфлация. Парите ще останат в историята. Мислете преди да искате високите заплати.

79

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Добре мислят, а не мислят ли, че е време за безусловен базов доход, шкаф, европейска мрз поне 2000 3000 евро, европейска пенсия, намалена работна седмица, с тоя темп на вдигане на доходите и след 1000 години, няма да сме стигнали Швейцария.

78

Ужасена

преди 2 години

На който не му стигат парите да се хване на втора, ако трябва и на трета работа.

77

абе

преди 2 години

Ай стига облаги за най- бедни и мързеливи!!!! Неквалифицирани- да им дадем минимална ,че не им стигали, неработили, без трудов стаж- да им дадем над минималната пенсия, че не им стигало! Пълен геноцид над отговорните, учили, развивали се работещи! Те не са приоритет.

76

Qanon

преди 2 години

Оръжейните магазини тепърва ще процъфтяват, ми се струва... На народа друго не му остава.

75

ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ

преди 2 години

ЗА ДА НИ ОДЕРАТ КОЖИТЕ!

74

чакат ни да измрем

преди 2 години

ПЕНСИОНЕР...

73

ГЛАС В ПУСТИНЯТА....

преди 2 години

КАКВО ДРУГО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ОТ БИВШИыНАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ***-дс

72

1

преди 2 години

До Петолъчка,***,защо да дойдат петолъчките,нима 12 години не управлява пожарникаря с най-голямата петолъчка.

71

Анонимен

преди 2 години

За да се увеличат пенсии и заплати трябва да има икономически растеж, аз не виждам такъв. Само ще увеличите дефицита и оттам и инфлацията.

70

1

преди 2 години

другари от синдикатите,много лесно се постига този ръст,минимална заплата 760 лева,директорска заплата,или заплата на синдикален деец 12000лв.и ще получите 12% ръст на средната заплата.

69

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали на някой реално ще му се увеличи заплатата с 13% особенно в часния сектор. Май държавните служители пак искат да си вдигнат заплатите, не се спряха ти хиени.

68

Анонимен

преди 2 години

До 80 Кой е натрупал големи суми пари освен министри и депутати?

67

НЕ Е ТАКА

преди 2 години

Идеята на ПОСКЪПВАНЕТО НЕ Е да се вдигат заплати, А ТОЧНО ОБРАТНОТО. Хората натрупали големи спестени пари които не ги харчат ИНФЛАЦИЯТА да ги ИЗЯДЕ това е идеята. ИНАЧЕ НЯМА ДРУГ начин ТЕЗИ хора ЩЕ СИ ДЪРЖАТ паричките без да харчат НЯМА ДРУГ НАЧИН освен ПОСКЪПВАНЕТО. ТАка че НИКАКВИ високи заплатки.

66

Анонимен

преди 2 години

Не искайте да се увеличат заплатите, защото ще се увеличи инфлацията. Искайте да се намалят цените, защото са спекулативно надути, дори някой стоки и услуги надвишават цените в Западна Европа.

65

Анонимен

преди 2 години

Едната експертка внучка на"червена касапка", другата не знае къде се намира. Маркс и Енгелс отдавна са го казали! Разликата между сбора на цените на произведените услуги и стоки и наличните пари водят или до дефлация, или инфлация. Като налееш повече пари се гони равновесие и цените изпреварват ръста на заплатите. Та давай да гасим пожар с керосин. Производителност, ефективност, нови технологии, организация, дигитализация, енергийноефективни и т.н.Клиентите ми-луд умора няма. Никаква ефективност

64

Анонимен

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ СЕ СПИРА С ПОВИШАВАНЕ НА ЛИХВЕНИТЕ ПРОЦЕНТИ А НЕ С ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИ!!ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ ТОВА .АКО СЕ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ СЕ ПОЛУЧАВА СПИРАЛА И ИНФЛАЦИЯТА СТАВА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА .ОТИВАЙТЕ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА И ВСИЧКИ БАНКИ И ИСКАЙТЕ ДА СПРАТ ИЗВРАТЕНАТА ПОЛИТИКА НА НИСКИ И ОТРИЦАТЕЛНИ ЛИХВИ