103

Читател

преди 2 години

Индия излиза от червените списъци. Дали са ваксинирали заветните 70% от 1.5 млрд?

102

славянин

преди 2 години

Ваксинаторите и зомбиваксърите не са на себе си от бяс че под натиска на общественото мнение властта вече е принудена да обявява и починалите набодени с което и последния им коз да ни амбицират да се бодем изчезна!

101

Анонимен

преди 2 години

Незабавно ваксинацията да започне да се плаща! От какъв зор всички ще плащаме за страховете на хипохондриците?

100

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който не иска да е експерементална мишка е АНТИВАКСЪР! Кък ни'въй сТрам!

99

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам на лекарите и сестрите които работят в Ковид отделения да напуснат или да излезнат в неплатен отпуск за един месец.Никой не може да ги спре,защото няма кой да ги замести.Като Ви наричат *** спирайте работа.Аз съм лекар и вече 20 години не работя като лекар и съм добре и като заплата и като начин на живот.Колеги направете го само за месец ,за да видим кой какво е.

98

Анонимен

преди 2 години

Има доказано лечение - протоколът Зеленко, има ивермектин. Но пропагандата за ваксите произвижда трупове и другиго обвинява за тях.

97

Анонимен

преди 2 години

Някои хора са си изградили паралелна реалност и си живеят докато не се събудят от лична трагедия предизвикана от самите тях.

96

някой

преди 2 години

До: номер 99 Населението на Сърбия по данни от 2020 г. е 6 926 705 души. Това е без Косово. Ако броиш и Косово значи си сърбин.Процентът новозаразени там за вчера е 32% и расте.Хоспитализирани са 6241 души.Починалите са 45 души, но наскоро имаше дни в които там бяха повече от тук. Недей да пишеш лъжи, зсщото това лесно може да се провери.

95

Анонимен

преди 2 години

Наричате *** хората които се борят за вашите животи.Дано да стигнете до тези отделения и да им го кажете на лекарите докато не Ви стига въздуха.Няма лекар който да иска да работи в Ковид отделение,защото е трудно и потискащо.Карат ги насила със закон.Командироват ги в тези отделения.Те нямат избор.Имат избор само да напуснат.Същото е и с болниците.Те не искат да имат Ковид отделения,но ги задължават от касата,иначе им спират договорите за другите заболявания.Никой не иска да се занимава с кови

94

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

93

до 108

преди 2 години

Да се отрежат, ама да не се молиш за глътка въздух в интензивното. Такива, като вас, бъркат глупостта със смелост. За последната седмица двама такива.

92

Анонимен

преди 2 години

Клиничната пътека за ковид не е изгодна,тя не е дофинансирана.Лекари и медицински сестри не искат да работят в Ковид отделения Няма нормален човек койото да иска да вижда умрели хора.В другите отделения умират хора ,но е много рядко и въпреки това пак травмиращо.В Ковид отделенията всеки ден има починали.За какво говорите,вие нормални ли сте.Ковид патеката беше 1000 лв.,а сега е 2 хиляди.Един ден за един пациент в интензивното струва минимум 1000 лв.За какви Ковид патеки пишете?

91

до славянин

преди 2 години

е щом не можеш да разбереш разликата между 9 и 78 или между 3 и 94 , какво да ти обясняваме още.Чудно що в любимата ти Швеция 80% се ваксинираха. Явно и тези които са го карали и те.

90

Анонимен

преди 2 години

Предвижданията на световние ел. портал е 30 000 починали до края на годината за България. Това е истинско бедствие, при това предотвратимо, но политиците се правят, че е дъждец от Бога.

89

Анонимен

преди 2 години

Да се отрежат парите на клиничните пътеки и на всички лекари дето несе наядоха за пари на тия убийци няроден съд и линчуване проклети убийци никакви заплати на тия ***

88

Анонимен

преди 2 години

Недялко, пусни си отново коментарите в нехигиеничният сайт, дебелак такъв, и си прибери трoловете

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 В голяма грешка си.Точно ПСР-рите са неточни.Не са измислине за това.Докато бързите са разработени точно за ковид.Но пък лапачката от пср-ри е по-голяма и за това не спират да ги ползват.

86

Анонимен

преди 2 години

МИ ТЯ ТАЯ ВАКСИНА ОТ СМЪРТ НЕ ПРЕДПАЗВА, ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ НЕ ПРЕДПАЗВА, ОПАСНОСТ ОТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ... КВА Е ФАЙДАТА?

85

някой

преди 2 години

До: номер 97 Бинго! Ти позна! Май не е коронавируса, а здравната ни система? Сещам се за една хубава руска поговорка: "Если и третий муж бьет по морде, то может дело не в мужьях, а в морде?"

84

до 95 от славянин

преди 2 години

В Норвегия ако има 1 починал за осем дни при нас има само за вчера 9-*** починали ваксинирани, пише го в статията! Е, каква е причината за това, нали настояваш, че ваксините ни пазели да не умрем, защо са умрели тези 9-*** ваксинирани тогава!? Да не би нещо в здравната ни система и лекарите ни да не е наред!?