123

Антиваксър

преди 2 години

Ти си роза, ти си крем, от корона ще умрем

122

Анонимен

преди 2 години

"Когато се казваше да спазваме правилата и да се пазим никой не вярваше,трябваше ли като стадо да ни охраняват и с остен да ни пробутват постоянно.Ние сме болна нация и не само физически, но и умствено.Защо се оплакваме? Сега сами сме си виновни."------------------На тебе със сигурност нещо не ти е наред в главата след като обобщаваш цялата нация, но ако обичаш не ни замесвай в болните си фантазии. Разигравай си ги в главата си без да ни занимаваш.

121

Севда

преди 2 години

В събота погребахме наша близка. Опяха я на гроба, в църквата на централните Софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента, но нищо продължавайте да се самоуспокоявате и да градите колективен имунитет чрез заразяване.

120

Анонимен

преди 2 години

хора пазете се, не дай Боже д а ви лекуват тия...

119

Анонимен

преди 2 години

Абе Ангелов министъра нали с е ваксинира по телевизора/ а втора и трета игла що не си сложи?

118

Анонимен

преди 2 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи, персонал и деца по училища и детски градини и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора

117

Анонимен

преди 2 години

Надали в действителност са се тествали и една десета от обявените цифри.

116

Анонимен

преди 2 години

ваксинирайте се та ваксинирайте се. ваксинирайте се втори път. ваксинирайте се 3-и път... - параграф 222...

115

Ха-ха-аа-ха

преди 2 години

До 95Значи тъй, антиваксърът Кацаров надува данните, за да излезе вярна прогнозата на члена на НОЩ Витанов. По *** опорка не бях чувал. А може би обяснението е много по просто - прогнозите на Витанов са много добри. Но как ще признаем това, ние сме българчета андрешковчета. Как ще признаем, че някой българин прави нещо свястно. Кацаров надува данните, за да излезе прав Витанов - леле, това е топ заглавие за всички вестници. Ха-ха-ха-ха, нещастници, омотани в собствената си глупост и злоба.

114

Анонимен

преди 2 години

Когато се казваше да спазваме правилата и да се пазим никой не вярваше,трябваше ли като стадо да ни охраняват и с остен да ни пробутват постоянно.Ние сме болна нация и не само физически, но и умствено.Защо се оплакваме? Сега сами сме си виновни.

113

до 126

преди 2 години

ти на сръбска пропаганда ли вярваш? то тука и *** много предатели... Апропо според нея българите сме татарски фашисти....

112

Анонимен

преди 2 години

с парите по,ковид пътека от 1500 лв може да се усигури престой в болница за 12 до 15 дни Нищо не преставляват тези пари.

111

Анонимен

преди 2 години

Не ходете на лекар,по този начин ще им спрете тези 1000 лв. От вашите данъци.Аз не съм лекар и не бих работил за мижавите и подигравателни 1000 лв.Ако бях лекар щях да работя в Германия или друга нормална държава за по 12 000 лв. на месец минимум.

110

Анонимен

преди 2 години

ваксинирайте се. после - ваксинирайте се с 2-ра игла. После ваксинирайте се с бустерна игла. После... защо не ви вярваме? Щото не можете да лъжете даже!

109

Ганьо

преди 2 години

Двама мои близки си отидоха последните 10 дни от коронавируса, и двамата с по две ваксини, поставени още в началото на кампанията...

108

до 110 от славянин

преди 2 години

Когато некадърници и даже престъпници се борят за нашите животи е по-добре да спрат да се борят шансът ни да оцелеем без тях е по-голям отколкото с тяхната помощ!

107

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия са починали 8150 човека ,а в България над 20 500 човека от Ковид.Можеби съм Сърбин не знам.Я сега провери пак.

106

до 121

преди 2 години

мълчи бе! не се наядохтте с 1 000 месечна добавка вече година и половина! от нашите данъци!

105

Анонимен

преди 2 години

заради няколко професори с доходи по 1 млн. намразихме докторите едва ли не...

104

Анонимен

преди 2 години

Умирайте си на свобода ,никой не Ви спира.Само не ходете на лекар,те нали Ви убиват.Защо ходите?Като не ходите на лекар ще им спрете доходите и няма да има ковид отделения.Седете си у вас и се лекувайте,така болниците няма да взимат патеки и пари.Седете си пред телевизора и телефона и чете ,колко са вредни ваксините и мислете в тази посока.Лекар не търсете за нищо.