22

Зозо

преди 2 години

Другия вариант е на кораба с амониева силитра да сложат един междинен взрив. Като ревне ще се види от космоса и ще паднат прозорците в Крим :))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 2 години

хехе, иска той да евакуира екипажа, но според морското право кораб напуснат от екипажа се счита за безстопанствен и всеки може да го вземе, ше седят ония там до последно

20

до Факт

преди 2 години

та да обясниш. за Радев и случая, за калинките знаем ама те са на Боко, там никой не е сменян вс са от негово време пич или пиччко

19

kradev, harvard &

преди 2 години

ино жокерче "обади не приятел" имаме ли? герю муставята не дига, кралицата и тя, уши вон ботокс е на ботолинови процедури, меркелица це пенционира. че изчакаме малко. всичко минава както е казал народецът.

18

aa1830

преди 2 години

Толкова е трудно да дойде помощ от Турция или Русия.....Борисов ще е да го уреди в с един телефонен разговор, сегашните управляващи само гелдат вълните колко са големи!

17

Анонимен

преди 2 години

А да обясни някой поради какво военно недоглеждане кораба се е ударил в скалите? Май не само на кораба екипажа се е търкалял мъртво пиян. Или вместо да го неутрализират нашите военни са го ескортирали? Тогава пак: как стигна до скалите? Де го военния министър, този достоен офицер в костюм? От НАТО не ви ли питат същото? Мъцнете нещо, мишоци!

16

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало ще отнеме повече време да го освободят от Евергрийна от суецкия канал.

15

Анонимен

преди 2 години

И какво "няма да допуснете", бре! Вчера излязоха снимки, как целият азотен тор се изсипа в морето. Какво искате още да "не допуснете"? То вече е след дъжд качулка. Па засрамете се малко. Нямаше ли кой да провери, че багерът който сте пратили е повреден и не може да върши работа?

14

Анонимен

преди 2 години

Само баламосват, нищо няма да направят..

13

БГ

преди 2 години

Не ги е срам предишните! Оставили по Север скали и сега служебните трябва да се борят с трудния терен.

12

Анонимен

преди 2 години

Мушмороци. Само думите им големи. Па и горделивци. Кажете си, че не можете да измислите какво да направите. Пъти по достойно е, отколкото да протакате докато мечката проговори.

11

България има ресурси

преди 2 години

Влекачи има в пристанище Варна. Професионални водолази също има. Не е някъде супер на дълбоко повредата. Корабостроителни инженери също има. Всичко е въпрос на воля и лидерство.

10

Лудко

преди 2 години

А някой чувал ли е нещо за екипажа? Случайно да знаете, че корабът е изоставен още първия ден??? А да сте чували, че БГ е най-големия производител на азотни торове в региона и е износител, а не вносител???? Тоя кораб е носил нещо съвсем друго!!! най-вероятно си е направил "правилната доставка" и вече не е нужен! Просто ще си му вземат застраховката, а ние ще си го нарежем за скрап! Това е жалката истина!!!

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

За две седмици, на ръце да са раэтоварили тая тop. А сега никак не става, никак.

8

жалък фигурант

преди 2 години

Ако има сега как Бойко да е виновен? Ех да му се не види.

7

:)))))

преди 2 години

Министри: Няма да допуснем увреждане на природата - СУПЕР! Хайде господа министри (ама бившите Гербаджии дето всико правиха най-правилно, защото безхаберието за политика за морско спасяване е наследство от тях) за ръчички и отивайте да крепите корабчето да не се катурне. Ама и в шепички да съберете всико изтекло от товара :))))

6

Зозо

преди 2 години

Единствено остава да го предложат за разкостване на братчедите. Те ще намерят как да го разтоварят за 1 ден.... опааа нощ :)))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

Ако нямат 5 влекача там, да отклонят 4-5 нормални кораба и да изтеглят тоя кораб в морето. За 5 часа работа е! Ще платят за отклонението на корабите некакви неустойки, ама иначе ще берет много ядове в Морска администрация! Нема ли капитани сред тях? Какво се чудят?

4

Зозо

преди 2 години

Тоя кораб до утре го пиши бегал. Ще потъне.

3

инж. Ганеф

преди 2 години

на всички е ясно че нашите нито могат да го издърпат нито разтоварят. просто всичката гадост ще изтече в морето, кораба ще се разпадне и ще гние там завинаги.