82

Келепир

преди 2 години

Няма от ваденето на този кораб и затова шайката на льотчика нищо няма да направи!

81

Иван

преди 2 години

Безхаберие, безпомощност, незаинтересованост, апатия, нехайство - сбирщина от корумпирани, престъпни и пропаднали индивиди!!!! Самолет разбихте, кораб оставихте да заседне, а заплатите си текат!!! Срам и позор!!! Как може да спите през ЦЯЛОТО време уважаеми господа управляващи!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Разтоварили 200 тона. Ама всички видяхме, как от тия 200 тона, половината се разсипват в морето. Просто не е истина. Докато успеят да изкарат тая черупка от там, половината товар ще е в морето. И за ко ся се оправдват "Ама вълни има, времето е лошо." Ми га времето беше хубаво, кораба си седя цяла седмица и по прогнозите казваха - иде вятър, ще се вдигне вълна, морето ще е бурно. А те спаха всичките и ся се сетиха да праят нещо. Ама то не стаа, морето било бурно. Уволнение на всички по линията.

79

планове много

преди 2 години

действия - йокИ ПРИРОДАТА ВЕЧЕ Е УВРЕДЕНА ЩОТО БЛЕЕХТЕ ДЕСЕТ ДНИ!

78

Бунгур

преди 2 години

Те един да измислят,а не 5 плана. Планове бол,резултат никакъв. За каква морска държава говорим изобщо.Нямаме реална представа за себе си,живеем в заблуда съвременна и историческа.Велики..., та велики.Е ,кое ни е великото???

77

Анонимен

преди 2 години

Който не знае - пристанище Варна бе подарено на Пеевски, и започнаха едни мафии там. Бедна ви е фантазията колко пари се точат от там.

76

Браво!

преди 2 години

На служебния министър и на Радев! Предлагам след като успешно овладеят ситуацията, и уволнят едно 10-20 глави безполезен мутренски *** от Морска администрация, да бъде удостоен с орден "Стара планина", а прокуратурата, след като бъде изкоренен Гешев, да започне масови дела срещу стотиците престъпни мутромафиотски злоупотреби.

75

Анонимен

преди 2 години

Наследството на ГЕРБ след 12г крадене на държавата. Няма нищоооо

74

sven

преди 2 години

До М дааааАбсолютно точна картинка. Например в пристанище Варна виси от години стар и неподдържан влекач - Мизар се нарича. Тва е дами и господа корабът, който ще спасява при подобни бедствия... А единствения специализиран салвидж кораб вися на същото това корабно място дълги години, напълно неподдържан и най-накрая продаден за скраб. Още коментари, моля?

73

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство с един кораб не може да се справи па камо ли с държавата!

72

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ СА ТАМ НА ТОПЛО ...И СИГУРНИ ЗАПЛАТКИ ---КВО ИМ ПУКА ЗА КОРАБИТЕ И ХОРАТА....ТОВА Е "ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ"---ПЪЛЕН "СОЦ--РАХАТ"!

71

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ДА ПУСНАТ АЗОТНИЯ ТОР --БЕЗПЛАТНО НА НАРОДА В ДОБРУДЖА....И ВЪПРОСА ЩЕ СЕ УРЕДИ ЗА 0-ВРЕМЕ...!..АМА , КОМУНИСТА Е КАТО КУЧЕ ВЪРХУ СЛАМА---НИТО МОЖЕ ДА ЯДЕ СЛАМАТА ...НИТО ИСКА ДА Я ДАДЕ НА КОНЕТЕ.....ХА,ХАААА

70

?!?

преди 2 години

Липсата на планове за евентуални злополуки не оправдава вашата лошо планирана, лошо изпълнена и напълно абсурдна операция. Нито опита да прехвърлите вина към предходните управляващи за тези беззумия сте тежко виновни само вие.

69

М даааа

преди 2 години

С деситилетия спящи чиновници в морска администрация без опит и един ден на море!От десетилетия спящи на заплатка в контрола на трафика по българкото черноморие,спяща гранична полиция която също трябва да следи какво се случва!Липса на активна брегова охрана(хеликоптери,кораби,катери и трениран персонал).Спяща държава на държвна заплатка на бюрца и кабинетчета!Това е истината дами и господа!

68

ааа

преди 2 години

Лошото време е от 2 дена,а корабчето е там от 10-на дена.Защо трябваше да се изчака да дойде "лощото"време цяла седмица?!? Ааааааа,верно,за да има оправдания,че много искат,но времето не позволява......как не се досетих.....

67

Анонимен

преди 2 години

тези като знаят ,че нещата са зле, защо стоят на заплата и се оплакват-плаща им се за отговността не за оправдания, като не стават да се махат тия кучета негодни, даже заслужават да бъдат пратени да плуват във водата 5 часа, да се стегнат

66

до 22

преди 2 години

ти май имаш някакъв проблем с ВМС че постояно военните военните. Ти да не си чел еахтените дневници на радарите по северното крайбрежие че твърдиш че никой не е реагирал. Как искаш за 10 мин да излети вертолета от Варна и да иде до Шабла. Или Патрулен кораб да се снеме от варна и да хукне към кораба фа го пресреща. Научи първо в такива случаи на опознат кораб кой действа и какви са процедурите и кога се намесва флота. Кораба движейки се по фарватера си на юг за 15 мин е до брега забит.

65

ДАААА.....

преди 2 години

ЯЖТЕ ПОСЛЕ МИДИТЕ ОТ ТОЯ РАЙОН....ХА,ХА,ХАААА...МНОГО ПОМАГАТ ЗА К-19...!

64

Ха, ха,ха,..БРАВОС..

преди 2 години

ОТ 5-ПЛАНА И ОТ 5-СТОЛА НА МОРСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ .....ТА НАКРАЯ , СИ НАТОПИХТЕ ЗАДНИЦИТЕ У МОРЕТО....ХА,ХА,ХАААААААААА.....ТЕ , ТОВА СА "РУНДЬОВИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ"...!!!

63

до 63

преди 2 години

тоя Янев план ще направи но друг е трябвало да го направи 12 години вече нищо че е пожарникар.