55

Анонимен

преди 2 години

Не! Още от сега някои философи демонолози прокарват идеята, навършилите 65 годишна възраст да си отиват от този свят доброволно в името на младите, ресурсите и екологията!

54

Анонимен

преди 2 години

До 61 Покажи ми един такъв със забавен процес на стареене на мене бавнозагряващия. Байдън ли?

53

Анонимен

преди 2 години

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.

52

Анонимен

преди 2 години

Тая французойка ли е, нещо не ми става ясно.

51

1

преди 2 години

64 Напротив, човечеството все още няма и скоро няма да има толкова много атомни оръжия, че да унищожи Земята. Разбира се много хора ще умрат, но не от самите оръжия, а от глад заради ядрената зима след такава война, която ще продължи доста години.

50

Муахаха

преди 2 години

Глобалистите като Ви пуснат още няколко Вируса и като Ви направят Тока и Храната БезБожни и 30 няма да доживявате от Глад, Студ и Болести! Те Глобалистити и за това Ви Залъгват, че Климата се ЗаТоплял, за това Мръзнете без Парно през Зимата като бездомни ку чета!!

49

Анонимен

преди 2 години

няма са остане жива цивилизация- я Байдън ..я Путин ще объркат някое копче от ядрените куфарчета деменцията не прощава.

48

Хайде, хайде

преди 2 години

Човек е създаден да живее 50 години. Всичко отгоре е бонус. Целта на природата е човек да създаде поколение, да го отгледа до самостоятелна възраст и до там. Така е било в 90% от човешката история. После антибиотиците прецакаха нещата. 90% от разходите за медицински грижи се харчат за хора над 65 годишна възраст.

47

Анонимен

преди 2 години

бизнеса с памперси ще процъвти

46

До 55

преди 2 години

Ти очевидно бавно загряваш, но идеята е да се забави процеса на стареене, тоест по-дълго враме да си млад и в добро здраве, а не просто да вегитираш до 130.

45

Ще стане

преди 2 години

В тоя живот 65, в другия още толкова и готово! Ама повече от 65 за един живот не бива, защото ще нарушим баланса на НОИ.

44

Handel

преди 2 години

Единтвения начин действително да се удължи НОРМАЛНИЯ човешки живот, а да се намери способ за регенерация на "junk" ДНК-то. Някакъв тьп японец измисля тоя тоермин, в резултат на което се губят повече от 10 години, тъй като никой не иска да се занимава с "***". Едва 10 години по късно се намират хора, които се замислят, че при природата "празно" няма и установяват че "боклучавото" ДНК забавя стареенето на клетките, като копира клетките подобно на индиго, и подобно на индиго се изразходва.

43

Анонимен

преди 2 години

От кога си мечтая да се пенсионирам на 100-110. Само не знам кой ще ми сменя памперсите

42

Анонимен

преди 2 години

До Нане Бъркаш глупостта със смелост.

41

Бай Ставри

преди 2 години

Аз съм на 125 г. и още съм свежарка. Баба ми, обаче, вече сдава багажа. Не може да гледа сама прабаба.

40

Анонимен

преди 2 години

До Нане 24Защо? След 60г няма да ти се яде ли? Между 60г и 90г има разлика все пак. На 60г даже не си за пенсия. Но като си на 30г ти изглежда далеч и безсмислено.

39

До 45

преди 2 години

"Тия дъртачки по на 90 - 100 години, особено по селата, са си заклети вещици." - Къде ги видя вещиците бе, млад пръч или млада пръчко? Селата се обезлюдяват, тук-там са останали хора на по 70 г., които едва свързват двата края от бедност и болести. Цял живот са работили, сега оцеляват кой доколкото могат, защото насила не се умира.

38

Край

преди 2 години

Хората трябва да остаряват и умират така се осигурява еволюцията. На около 80-90 живота омръзва дзверски. Света и хората нищо ново не могат да ти предложат и хората с облекчение поемат Отвъд. Има страх от неизвестното, но не и желание за живот.

37

Анонимен

преди 2 години

Стареенето е генетично заложена болест в голяма част от живите същества, но не при всички, което говори, че има начин процеса да бъде спрян и дори обърнат. В крайна сметка всичко се свежда до био-химични процеси и един ден, ако научния прогрес продължи, със сигурност ще намерим начин да спрем стареенето. А ако тялото ти не старее, няма да си податлив и на болести.

36

геронтолог

преди 2 години

Животът в дълбока старост е наказание за смирените изживени млади години!