75

Открита Подигравка

преди 2 години

Бойко ще ви оправи вас!

74

Анонимен

преди 2 години

"Ще стане ли средната възраст на хората 130 години?"-----------Не.

73

Дим

преди 2 години

Не е важно до колко години ще живееш, а колко години ще ЖИВЕЕШ, а не да доизживяваш!Има хора които започват да доизживяват още от 35 и такива които живеят до 75!Като бях на 17,гледах някакви чички на 35 и си казвах - оле колко са стари.Станах на 40 и си казах - колко глупва съм бил на 17...и веднга осъзнах,че не съм бил.Всъщност около мен и сега има 35 годишни чички,загубили желание за живот,вехти,сбръчкани,сърдити,пропити с алкохол..... правете разлика между живеене и живуркане!

72

Анонимен

преди 2 години

Защото сме глупави, като обество. Няма да забравя, когато видях офис, с хора чудещи се, как да накарат случайни интернет торлове, да кликат върху неща. Щеше да е смешно, ако небеше жалко, защото тези хора бяха от Станфорд, MIT, имаха енцикплопедични знания по психология, машинно учене, програмиране, икономика, финанси, маркетинг, бизнес развитие ... И бяха прекарали 5 години, да качат дохода на някаква рекламна агенция а 12% и да карат мерцедеси ... Отврат сме днес.

71

Индивид

преди 2 години

Ако продължаваме със същото темпо да умиргаме , то средната продължителност на живота в компота ще стане 130 г. ама делено на 2 , т.е. 65г. ....!@

70

До оня

преди 2 години

"Стареенето е генетично заложена болест". Не, не е. Старението е следствие от износване на епигенома, поради лъчение, токсини и това, че никога не сме имали възможността да еволюираме система, която ни помага да се справим с това. Няма нито един ген, който казвава "след определен период от време ... GG". Няма нито един протеин, чиято функция е, да те убие.

69

Анонимен

преди 2 години

"Защото там някъде в другият свят сме прегрешили и Бог ни праща на земята да си иизкупим греха." - Мдам. Езичество в пна сила... О, мсилиш, че не е ли? Моля те, говори с някой отец, дето не му е изсвирясала тотално главата от пиене, да ти обясни.

68

Анонимен

преди 2 години

До НЕ"Няма да стане. За нашата версия човек, създателя е преценил най много до 120 години." - Не че нещо, ама в коят откнигите ти го пише това?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"кажи на бог плановете си.." - шти упрай правуписа ...

66

Анонимен

преди 2 години

Ако ни управляват лекенцата на фигуранта средната възраст ще стане 30, не 130.

65

ГУГАЛО

преди 2 години

ЕГА БОЙКО ИЗКАРА ДО 138Г.

64

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайдеХайде, хайде, вече добра част от разпозите за медицинско обслужване вече са за млади : диабетици, затлъстели, със сърдечни заболявания и пр. По-възрастните в доста случаи се оказват по-здрави от младото поколение.

63

до анонимен 28

преди 2 години

Абе на Земята има райски местенца ама са за богати. Разните офшорки , островите като малдиви , фиджи, сейшели и всичките от сорта. Там е райско - вечно лято, океана дава риба, слугите се грижат за всичко. В швейцария също има райски места дето си живеят райски. За това богатите искат да живеят вечно. Бедните се натискат в градовете и си мислят че са хванали бика за рогата ама са хванали от трите най дългия и чепатия.

62

АнонимеН

преди 2 години

ИСТОРИЯТА НЕ Я ПОМНЯ ТАКА! АДВОКАТА И Е НА 60 ГОДИНИ И УМИРА НА 90 А МАЛКО СЛЕД ТОВА УМИРА И ТЯ!

61

ХХХ

преди 2 години

Българите ....45

60

Анонимен

преди 2 години

Бързо капиталистите да спонсорират науката, за да се случи средната възраст на хората да е 130 години, че да могат да работят поне до 120-125 преди да се пенсионират.

59

бакалавърче

преди 2 години

допреди 100 години в България е имало много столетници хората са имали друг начин на живот и хранене също са яли кисело мляко с истинска закваска.с тоя начин на живот нерви пари и пакетирани храни нема да стигнем и 75г

58

Анонимен

преди 2 години

Жана Калман се казва, неграмотни журналисти. Научете се как се чете текст на френски или попитайте преди да пишете.

57

Секси Тигър

преди 2 години

С днешните технологии човек ако се барне малко може да дожевее и до 150 год. Защо домашните котки живеят до 15 год. а уличните до 3-5 год.? Нали по принцип мястото им е в дивата природа? Защото не винаги естественото е по-добре от изкуственото... Трябват и промени!

56

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо почина на 98 години и то защото падна, счупи си таза, после не можа да се изправи и в рамките на един месец почина. Лекарите казаха, че толкова здрав организъм не са виждали, и ако не е било това фатално счупване, щеше да надхвърли 100-те.