10

Анонимен

преди 2 години

Късметлия е това... копелманче!

9

Хладен Разум

преди 2 години

ако искат тройчица + 1 да ми цъкнат..

8

Анонимен

преди 2 години

Правят си тройка и цари пълна семейна хармония.

7

Кръстю лаФазанов

преди 2 години

Коя е Дрю Баримор? Някакви приятели и Жан-Клод-Ван-Дампоследния да затвори вратата, за да не става течение на другите другите две под чаршафите.Нито едно от имената не ми е познато и не играе нито в Под игото, нито в Дякон Левски, нито в Стъклен дом. Предполагам, че всички изброени актьори в тази статия играят в западни или американски филми, които рядко ги дават по Канал 1з

6

пияница мистик

преди 2 години

Дрю Баримор, драги ми пр0фани, става известна още като малко момиченце с филма E.T. the Extra-Terrestrial или на български както му викахме "Ити извънземното" на Стивън Спилбърг. После като по-голяма направи един много хубав трилър - "Отровната Айви". Но аз никога не съм бил учуден от ниското ниво на интелект в този форум. Тук 99% от пишещите са 80 процентовите :)))

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - Тоа е ***, баце,. Заслужава, да напусне обществото и да заживее в пещера.

4

Анонимен

преди 2 години

Щом не си гледал Ангелите на Чарли напусни, няма да ми липсваш и без това форума е оникален просто. И аз ще го напусна, съсипа ми живота и психиката

3

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...ееее!...Ама аз само споменах къде за пръв път чух това име,бе уважаеми!../обаче знаеш ли,може би наистина трябва да напусна тоя "форум"..И не само заради тая твоя реакция..Просто огромната част от участниците НЕ СМЕЯТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЧЕРУПКИТЕ си..Това е лошо../..

2

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Едва ли правят тройки, хайде стига, пф

1

ПроСоТо

преди 2 години

А!..Тоива ли е Дрю Баримор?...Не знаех..За пръв път чух това име в един от епизодите на "Приятели",в който Жан-Клод Ван Дам каза,че Моника била могла да са включи в "тройка" с него и Дрю Баримор..