Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор е голям фен на новата съпруга на бившия си мъж Уил Копелман, Александра "Али" Михлер.

"Тя знае, че аз абсолютно се прекланям пред земята, по която тя ходи, а аз съм най-голямата й фенка", каза 46 -годишната Баримор в подкаста на Дакс Шепърд.

"Просто имам чувството, че спечелих от лотарията с нея. Вярвам, че това е истинско чудо", добави Баримор. "Имам чувството, че имам късмет, че в живота ни се появи и намери място тази красива душа".

43-годишната Михлер и консултантът по изкуствата Копелман се ожениха в края на август и сключиха брак на атрактивна церемония в плажния клуб "Sankaty Head" в Нантакет, Масачузетс.

Баримор и Копелман имат две дъщери - Олив на 9 г. и Франки на 7 г., като двете бяха шаферки на последната сватба на баща си, предава БГНЕС.

Звездата от Е.Т. каза на Шепърд, че сега се опитва да даде на бившия си съпруг „пространство”, но с удоволствие излиза с него и новата му съпруга.

"Правим си вечери с всички деца, празнуваме заедно рождени дни. Планираме да отидем на екзотично пътешествие заедно. И двамата с Уил преоткриваме новите си пътища бавно и по красив, уважителен начин", сподели Баримор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase