41

Idealist

преди 2 години

Боже, как ще се бием с Русия, като един малък кораб не можем да разтоварим или да изтеглим?! Къдеа са триморците да го разтоварят на ръка?

40

Анонимен

преди 2 години

Абе като няма техникка пращайте армията на ръце в чували да го растовари!!! Колко време мина, кво се чудите само!!! Екокатастрофа ли искате да предизвикате???

39

Един....

преди 2 години

Това за крана е абсОлютно вярно!Проблема е че и крана като всяко водоизместващо съоражение, щом повдигне носа на заседналия кораб, по закона на Архимед ще потъне ( ивеличи газането) което пък ще предизвика неговото засядане.Лесна работа! От трън та на глог!

38

Уууу

преди 2 години

Браво - достоен сценарии за анимацията Тримата ***. С два Трабанта мога ли да изтегля Камаз?

37

Анонимен

преди 2 години

Може да бъде изкаран много лесно без поражения. Трябва висок кран с кука която да бъде закачена за кораба по някакъв начин и да бъде повдигнат леко за да се отлепи от скалите и дъното. Най вероятно носът е закачен и точно там трябва да му се помогне с надигане и да се даде заден ход на кораба.

36

д-р Ох Боли

преди 2 години

До Млад пенсионер - Свят се завива на хора с мозък - Ти НЯМА от какво да се тревожиш !!!

35

Така де

преди 2 години

До ФАКТ- Но пък твоят кУментар показва кЪдЪрността на Бойковото Оправление !!! Хайде да сложим Бойко за президент ако Убещае , че ЛИЧНО ще дръпне кораба от брега и с магическите си ръце првърне малките рибки в големи риби , за да гласуват за него рибарите , защото и Рoмляните вече се рабягаха от прекрасното гербаво управление !!! Какво стана с приятелския Американски газ дето Убещаваше Бащицата - Уж щеше да е втечнен , но май вече ще му се радваме ако ще и да е на бучки - А *** го НЯМААА ?!

34

Анонимен

преди 2 години

И за това ли е виновен Радев? Добре, че Радев дойде, да има виновен за некадърното, неадекватно и крадливо управление през последните 30 години.....Нямам думи като чета *** коментари. Някога ще се сетите, че парите на същите тези, които защитавате са станали богати с вашите пари....Но явно ви трябва време. А дотогава обвинявайте Радев и за световната ковид криза. Когато няма с какво да мислиш, ти е лесно....

33

ФАКТ

преди 2 години

В момента фигуранта управлява еднолично България,а тази случка ЯСНО показва неговата некЪдЪрност!!!!!!!!!!!

32

Край

преди 2 години

Ако беше Бате премиер, тоя кораб щяха да го изгребат с шепи. Тия са мега гига ултра некадърни.Въпроса какво е разтоварил този кораб та се е наложило да приближи скалите оставам на хората с повече въображение от зелените чорапи.

31

Анонимен

преди 2 години

29: защо президента ще се занимава с кораба? Помисли малко *** гадно. Радев ще го преизберат и твоята малка жалка душичка ще се очерни още повече.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо турската фирма собственик си трае? Защо ние сме задължени да им вадим кораба?

29

баба Пена

преди 2 години

Българския народ за БСП - за нищо не ставате

28

Анонимен

преди 2 години

Ами то трябват просто адекватни действия с наличният ресурс червени без.дарни кратуни. Затова се слагат началници на такива специфични отрасли хора с опит в сферата, а не парашутисти администратори.

27

Млад пенсионер

преди 2 години

Радев и неговите хора с един аварирал кораб не могат да се оправят, вие искате държавата да оправи! Той ако докопа втори мандат така ще я "оправи", че свят ще ни се завие.

26

Анонимен

преди 2 години

Ми тоя собственик никой не го търси или да говорят за гадът ,нямало глоби или конфискация на кораба

25

Ама тя

преди 2 години

Кака не беше такава,като беше у нас!Който каже нещо срещу нея,все едно нищо не е казъл!А аз какво съм казъл ,не помня,пък и няма значение,баба Мика така каза!

24

ПУ ТИН

преди 2 години

ЧЕ КВО МУ ПУКА НА РАДЕВ С НЯКАКВА СИ КАТАСТРОФА В МОРЕТО? ВАЖНОТО Е ОЩЕ 5 ГОД. ДА *** ПО 15 000, А МОЖЕ ДА МУ Я ВДИГНАТ ЗАПЛАТАТА НА 20 000 ЛВ ОТ ДОГОДИНА?

23

Анонимен

преди 2 години

И стига сте се оправдавали с ГЕРБ некъдърници!!!!! Оставка!!!! Жалки сте!!!!

22

нещастници

преди 2 години

ние нямаме медицински и спасителни хеликоптери.... Румъния има 32!!!!!!!!!!!!! наследството на герб, и въпреки това ПЪРВА Сила! точно като първи *** на тази планета които гласуват за тях. още бой е гнед по българите докато им доййде акъла, ако ще да пук нем всички от мизерия