94

Анонимен

преди 2 години

Да сте виждали ром транс мранс дженър? Няма и да видите.Може да са мръсни,крадливи, но при тяхното племе такива извращения няма. А при нас какво ли няма.

93

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха 3 страници с коментари?

92

Анонимен

преди 2 години

Отвратително

91

Бррр

преди 2 години

Мъж, който изпитва по- голямо сексуално удоволствие от зад, започва да си мисли, че е жена или поне трансджендър! Всъщност не, мъж си е! При задно положение се дразни директно простатата и на всеки мъж би му харесало, НО ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА! НЕ СА НИКАКВИ ТРАНСДЖЕНДЪРИ, А ПРОСТО МЪЖЕ, които си търсят извинение, че така им харесва! А то си има физическо обяснение на високата степен на удоволствие.

90

КЛ

преди 2 години

От името на всички евроатлантици, настоявам г-н Георг Георгиев да организира акция на МГЕРБ по примера на френските учители - един ден, в който всички мъже в Партията да са облечени в къси поли. Настоявам депутатките от ГЕРБ да носят панталони с чорап отпред и да организират протест в защита на жените гей. Настоявам Борисов да издигне трансджендър за кандидат за президент. Може и сам да се пробва. Настоявам евроатлантическите ценности да се спазват и защитават на всяка цена.

89

Анонимен

преди 2 години

Аз се кефя на цялата работа. Кукловодите на света най-вероятно скоро ще поробят всички. Сега ни го натриват в лицето - що за нещо е човекът и до къде може да падне. Не знам как ще си опазя детето, но се надявам всичко да е за добро

88

Мут Лабен

преди 2 години

Ами и у нас предстои две такива да влязат в парламента- Асенка и Кирилка!

87

Stalin-Hurensohn

преди 2 години

Тука гледам има такива дето казват: ,,За германците славяните и българите са втора ръка хора. Да но Хитлер е бил австриец от простолюдието,докато Фердинанд е пак австриец но със синя кралска кръв. Заради ,,братята славяни съветски другари сега ромейте са толкова много. Ако по времето на Адолф се бяхме изчистили от тях сега БГ щеше да по-бяла и по-спокойна държава. А иначе това сега въобще не е Германия. Това е сбирщайн от всякакви за пари,имоти и материални придобивки. Немския дух го няма.

86

хаха

преди 2 години

Не ме кефят

85

хаха

преди 2 години

Ко речи... Къде дават ШЛ?

84

Ха-ха

преди 2 години

Ами зелени,к'во да ги правиш....

83

Трансжендърбек

преди 2 години

Че ги тресем като кооперативни джанки двамата, двете, де.

82

:-D

преди 2 години

Това , че влизат е чудесно , ама какво ще стане като спре тока и стане тъмно - Дали ще могат да се различат ми е мисълта ?!

81

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахаха, лесбос сър.

80

От 88

преди 2 години

Уточнявам, БЕХ пиян, ама много...

79

Бафмаата

преди 2 години

Бе, тоя у десно го онождих 2005 на Поморие, ама тогава мислех, че е женско, да ге.... Нищо, лошо нема, добре въртеше той/тя/то, както се казваше в един виц: Да ви .... е...а майката и федерс...ите, не може ги разбра кой какъв е. Абе, правете любов, а не война, очевидно не и деца...

78

А тия

преди 2 години

Мъже ли са...или жени .....обърках се..

77

Анонимен

преди 2 години

Е па те в *** почти всичките са такива начело с евродепутата им дийп рада

76

Анонимен

преди 2 години

Зелените човечета ще ни разкажат играта. Първо ще почнат с тока, който няма да можете да плащате :)

75

Шаши

преди 2 години

Може да се смеете, ама да питам. Не може ли преди пенсия да си смениш името. Защото си е на сметка.