114

сс

преди 2 години

Германците са изостанали, в БГ отдавна е пълно в парламента с джедари......

113

Анонимен

преди 2 години

В еврогейския съюз,от мъжки жени и женски мъже ,си е нормално ,вече деца могат да осиновяват )но тия получават огромни заплати и пенсии и затова ги гони свободията ,гадчета са тия )

112

Анонимен

преди 2 години

Под шапката на зелените? Тук "зелените" са под шапката на ДБ. ДБ дават мило и драго за ЛГБТ правата.

111

Браво бе !

преди 2 години

Сега да очакваме инвалид за министър на спорта .... пандизчия за министър на правосъдието ..... и пеедофил за министър по семейните проблеми и децата ..... Добре Дошли в Прекрасния Нов и Толерантен Свят .

110

xaxsasб

преди 2 години

Нормално е. От политика не се вълнуват обикновените хора. Гласуват хора от малцинствата и онези мислещи се за жертви. Там пенсионерите и ро меите не бедстват затова се търсят други в "неравностйно" положение. Преди 2 десетилетия феминизма беше модерен и Меркел си гъцка 2 десетилетия. Всички от черният президент на САЩ, талибаните в Афганистан, мюсюлманина кмет в Лондон, до мутрите и пенсионерите в бг политиката съществуват на база групи избиващи комплекси.

109

Анонимен

преди 2 години

тези сигурно са се омъжили за африкански бежанци

108

Анонимен

преди 2 години

ТРАНСДЖЕНДЪРЪТ ЖЕНА, НЕ Е ЖЕНА, КАКТО И ТРАНСДЖЕНДЪРЪТ МЪЖ, НЕ Е МЪЖ!!! ШМУНГЕН ШПУНГЕН ДА СИ СЕДЯТ НА МОРАВАТА В БАВАРИЯ И ДА НЕ ПРИСТЪПВАТ В БЪЛГАРИЯ!!!

107

Анонимен

преди 2 години

За мен тези хора не са добре с психиката, най-вече че са "критикувани" и са съблазън за другите, особено децата. Кое ще стане нормалното? Германия, и целият ЕС се превръща в Содом и Гомор. Това са явни признаци за последните времена. Господ да ни е на помощ!

106

Анонимен

преди 2 години

Ако на някой му хрумне, че е трябвало да се роди куче или коте и че е грешка в "еволюцията", какво правим? Като цирк сме. Как ще управляват държава такива, хора, които не са приели собствената си природа?

105

Анонимен

преди 2 години

Единствения проблем, който виждам аз е осиновяването на деца от хомосексуални двойки. Иначе въобще не ме интересуват, но е добре да не се натрапват толкова по медиите, грозно е.

104

Bebok

преди 2 години

Сега две-догодина три, после и повечко! Успех!

103

Elf

преди 2 години

Левит 20:13

102

Анонимен

преди 2 години

Отвратително! Сега разбирам Меркел за политиката на отворени врати за бежанците, на тая извратена държава и трябва свеж приток на нормални хора за баланс.

101

Анонимен

преди 2 години

Ха тук не могат ни стигна, при нас от 90та година предимно трансове са в парламента.

100

боню

преди 2 години

Сбъркана работа....Такива обременени хора да са в управлението.....

99

до 115

преди 2 години

Точно като 2 капки боза. :D :D :D Шегата настрана. Приликата е поразителна.

98

Putin likes this

преди 2 години

Бравос, бравос! Пропуснато е, че единият от тези е командир в германската армия. Бързо ще наваксат дойчовците по светлия пример на британските и американските транита под пагон. Китай и Русия се подсмихват и доволно потриват ръчички.

97

Анонимен

преди 2 години

Супер, супер, сууупер, само така, да ви таковам в арйиците... скоро ще станете и като ингилизите още малко, само споко :) гастербайтерчетата и турчетата иската повече швабски невести с хоботчета да ги задоволяват, направете национална програма и всички дойчовци гримирани, с плитки и плеобекана в очакване да задоволяват нуждите на новите арабски имигранти...

96

Въпрос

преди 2 години

Прекрасна новина! Колото повече- толкова по-добре! Само да кажат и кой му е платил опрациите и махнали ли са му хоботчето? Или инвеститора си го иска с хоботче? За да обсъждат по-естесвено политиката в Германия.

95

ЦИНИК

преди 2 години

Гнус бря ! Пфууу! Жа повърна !