95

Анонимен

преди 2 години

Витанката чувал ли е за "Ухан 95"? През 1996г. в България на ден са се разболявали 10 000 човека. Според неговите сметки тогава в каква зона сме били? В черно-лилаво-траурна или каква? Какви са били мерките и защо не са агитирали за ваксиниране? Защо не са затворили заведенията, хотелите, дискотеките и т.н... :) ... Пишете в гугъл "Статия от в. Труд 1996 vesever" и ще се ориентирате. Снимката от статията я има в блога на някаква си vesever в блог-бг-то... :) Хайде със здраве!

94

ПроСоТо

преди 2 години

пълна отврат!..Представете си следната ситуация:-Вие лежите болен и чакате момента,в който ще оздравеете,пълни сте с надежда...Изведнъж над вас се надвесва едно страшилище като въпросния аритметик и започва да плещи:..-"Ти ще умреш,нямаш избор,ей на-вчера в село Х също умря един като теб!..Ваксинирай се,или си отиваш!..Умираш!..Умираш!..Нямаш шанс!"...Е,след тия 24/7 ПСИХИЧНИ АТАКИ как мислите,ще се оправите ли,или ще превъртите?

93

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоВ химията е така, но на вашето внимание, дифузия означава и разпространение сред много хора в обширна територия...

92

Анонимен

преди 2 години

ПЪК ИВАЙЛА БАКАЛОВА ИСКА ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО ОТ ББ! ДОКАТО ТУ ЛУ ПИТЕ ОТ ДНЕС БГ НИ ЗАНИМАВАТ С ЛАКЪРДИИ...

91

ПроСоТо

преди 2 години

"Едно си баба знае,едно си бае"..На вниманието на "корифея":-Дифузия:-"Проникване на едно вещество в друго до пълното им изравняване по концентрация. Дифузия на газове.прил. дифузен, дифузна, дифузно, мн. дифузни.Дифузна помпа. Помпа за висок вакуум чрез дифузия на газ в струя на живачна или маслена пара."...Та кое от тия значения визира "специалиста по вирусология" Витанов?

90

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

Няма кой да ви вярва вече! Нито на Вотокса , на Кантара, и на изпляскалия математик!Нядявам се един ден да има трибунал и на всички съучастници на светобните сатантисти да им се търси отговорност!

89

Анонимен

преди 2 години

Е, как така бавно ще расте обхвата? Нали беше експлозивно, неудържимо до оня ден? Сега е дифузно? Утре - трансмисионно ли?

88

С НАМ И БОГ.....

преди 2 години

САМО ТОЙ ЗАРАЗЯВА И ИЗЦЕЛЯВА!!!!!!!

87

Анонимен

преди 2 години

До Стършел, а бягай от тук, хората нямат вина, че ги заразяват и рекетират. Всички са жертви, бягай да хленчиш на тия дето те затварят и заразяват, а не на тези, които са потърпевши.

86

Анонимен

преди 2 години

Да взема да стана и аз един ковид блогър, ще пиша във фейса прогнози, анализи, съчинения по картинка, имам висшо, математиката ми е 6, може да стана известен.

85

Стършел

преди 2 години

Когато спрат бройките на починалите - спокойно може да се надсмивате над всичко което е било страшно,тежко, нежелано и надяваме се далече много далече от вас. Лошото е, че през това време много хора ще изгубят шанса си да споделят този бъдещ ентусиазъм. Но продължавайте - все пак хумора и самоиронията е вид лечение.

84

Анонимен

преди 2 години

На този доктор, ако му затворят устата, съм убеден, че и дифузното разпространение ще спре. Светът разбра, че всичко е заради печалбата от продажби на ваксини, и натискът на краварите за страните в Европа е най-голям. Т.е. тук те са намерили пазар за фалшивите ваксини и гледат да не го изпуснат.

83

Анонимен

преди 2 години

До Мартин Ами аз знам един с винкела. Вчера го опяха. Имало едни такива ойлогойфрени дето линчували вестоносеца вместо да се съобразят с предупрежденията.

82

Анонимен

преди 2 години

С тази инфлация скоро заразените ще ги броите на жълтите павета, носещи конвенционални такива с цел сваляне на липсващо правителство . Е тогава за дифузмайстера е препоръчително да не се разхожда по улиците.

81

Анонимен

преди 2 години

Тоя е от най-яркия мсюат'риал. Не е само той, осталите не падат по-долу. Абе всички са на един кантар, под едни и същи инструкции, еднакво за ше ме тени от дип ле не то.

80

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой дифузно да го уволни тоя ковидянин?

79

Анонимен

преди 2 години

Ако на някой ваксиниран му стане нещо, поне знае кой да търси - Витанката, бай Шиле, Ботокса и останалите ваксинатори, които ги убеждават да се боцкат... Ааа забравих и Бау хахаха

78

Мартин

преди 2 години

Откак му казаха, че винкела не прощава започна малко по позитивно ...

77

Анонимен

преди 2 години

Този *** не престава да ръси сополи. Преди беше, че делта вариантът трепел наред, после огромннааааа вълна през август, после - втора вълна, сега вторичен пик.Този е вторичен *** на човешката дейност - някакво разстройство.

76

Анонимен

преди 2 години

Фалшива информация от фалшиви доценти, математици, професори и всякакаваСволоч с купени дипломи