34

Проф. Петрова

преди 2 години

И умрелите да изкачат от гробовете и да се ваксинират и те!

33

ГОЧО

преди 2 години

Пенке, ти си поредният, платен, *** български пруфесор!!! Ако този новият щам е толкова смъртоносен, че тялото да не може да създаде антитела, то как тая ваксина ще ги създаде, нали и тя действа с помощта на тялото??? Хубавото на цялото това напъване за ваксинация е че след време ваксинираните първи ще опъ-нат тър-на-ка като пуснат следващият вирус! Помислете, защо статистиката крие колко от умрелите са ваксинирани!!!

32

Аноним

преди 2 години

До 36: Защото има антивирусни лекарства, а те не ги изписват на хората в началото на заболяването (или не са ги внесли в България). Оставят ги да развият пневмония и усложнения. Що за медицина въобще? Уникум!

31

Анонимко

преди 2 години

Както е видно в България смъртността от Корона вируса е голяма и при ваксинирани и при неваксинирани!!! Въпросът е защо???

30

Проф.Чорбанов

преди 2 години

Парите са усвоени,ваксина няма.

29

Цел

преди 2 години

Боц всеки месец до живот

28

Анонимен

преди 2 години

Оти? Да са самоубият уи?

27

Член на БКП

преди 2 години

А Радев каза, че вирус няма. Навремето неговите баща и майка така казаха и за Чернобил, но те самите тогава ядяха консерви и пиеха минерална вода Михалково.

26

Анонимен

преди 2 години

Пишете си от скука какви ли не щуротии......Който иска да се ваксинира и е убеден в това, изобщо не се влияе от разни мнения. Който е убеден, че ваксината ще го умори, също няма да се ваксинира. Ваксина по желание! Засега!!!

25

Анонимен

преди 2 години

'заяви пред bTV проф. Еди Кой Си' ----- нормално, в тая телевизия кани всички измамници и престъпници да плачат в ефир пред цяла Б-я

24

Шопо

преди 2 години

Искате наследство.?? Ваксинирайте баба си!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

БОЛЕН, ЗДРАВ- ВСИЧКО ПОД НОЖА, ЧЕ ТРЕЕ ДА СЕ ПИЧЕЛИ...

22

House M.D.

преди 2 години

Неуважаема другарко Петрова, какъв хонорар взе от фармафията за да рекламираш експерименталните им отрови? И по какво е профееееесор профеееесорът? Петенце, неграмотната другарка Петрова призовава за ваксинация, а не за имунизация.

21

до 22

преди 2 години

Ако имаш желание ще ги видиш с подходящите инструменти. Явно учените в България нямат желание да излседват вирус, който превърна живота ни във фарс.

20

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Искате наследство??? Ваксинирайте баба си!!!

19

до 12

преди 2 години

,,Ваксината действа срещу шипчестия S протеин,,Нито е ваксина, нито знаеш против какво действа. Апропо ти видя ли снимка от електронен микроскоп на вируса, направена от българските учени. Няма и да видиш освен на анимация, ама иначе си сигурен на какво действа ваксината. Смешки

18

Анонимен

преди 2 години

ИМА ЛИ изследване колко от заразените са го карали вече? Почти николко. А в БГ умираме благодарение на нивото на здравеопазването. Тука да влезнеш в болница за премахване на бенка те изкарват напред с краката

17

Анонимен

преди 2 години

"Разработването на ваксината върви по план" - този план тук няма да мине. !NO PASSARAN!

16

Асан

преди 2 години

Кой тоз Пенка не го познавам :)))

15

АнонимеН

преди 2 години

ТОЛКОВА МНОГО ПРЕСТЪПНИЦИ ЛЕКАРИ ИМА В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ Е СТРАШНО! КАНТАРДЖИЕВ КАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ТАЗИ ПРОФЕСОР ПЕТРОВА!