50

АНАЛИЗ

преди 2 години

ЗАЩО ЦАПАТЕ ИМЕТО" ВАПЦАРОВ" БЕ ЧАЛГАРИ ГНУСНИ ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ СЕГА ЧЕ ГНУСОТИЯТА ВИ ЗАЛИВА А СЕТИХ СЕ И ЦЕНИТЕ МАЙ -ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА ИЛИ ПОДМЯНА С РАДЕФ +КИРЧО И КОКОРЧО !ХАК ДА ВИ Е !!!!АААААААА?????

49

Никола Вапцаров

преди 2 години

Бързайте да бълвате помия, че шкафчето се изпразва бързо и скоро няма да има кой да плаща за гадостите ви.

48

Анонимен

преди 2 години

Ми то и на Радев е изпята бе мух-льо.

47

Никола Вапцаров

преди 2 години

Кликайте колкото си искате, гербаджийски ***, вашата песен е изпята.

46

Никола Вапцаров

преди 2 години

Към гербаджийския ***, който за жълти стотинки е готов да оплюе всичко, дори майка си:И аз горя, и ти гориш,и двамата се къпем в пот.Но ти изчерпваш свойте сили,слабееш ти, отпадаш ти.Затуй така жестоко жилиш,в предсмъртен ужас може би

45

Петолъчка

преди 2 години

Чорапа да каже колко пари лапна от заплати за тези 5 години? Сметката е много проста 15 000 лв. на месец. 60 месеца x 15 000 лв. = 900 000 лв. Аре да вземеш да се разкараш с Фиона, че сте много нагли кво ще кажете!

44

Анонимен

преди 2 години

хехе, тролфабриката на мутрягата-чекмеджан се е развихрила като за последно. Мнгог ми се иска да видя същите клакьори какви ще ги диплят тук след изборите, когато Радев отново ви смачка мутренската партия

43

ГЕРБ

преди 2 години

ХА ХА ХА брато не хващаш декиш вече трудно би могъл да заблудиш някой наивник Радев е проклятието на България .Даже и да спечели изборите зимата го чака бой с тояги и инпичмант

42

teater

преди 2 години

В театъра, първо действие:-скъпи другарке е другаре, на прага сме на новата....УФФ объркал съм листа,.. къде ми отиде оня за олигарсите... не го намирам, добре де дай тоя гледам е за ... борисов,... я дай за него ще рецитирам, докато ми намерят правилния...-Олигарсите на Борисов трябва да бъдат изчегъртани от управлението. Народа иска нови...(мисли: Хм, то не са много нови, ама на фона на новите цени, които ще спретнем на народа, никой няма да забележи)...

41

до протестърите

преди 2 години

честита победа на протестърските движения, вече ви оглавиха Настимир, *** и кокорчо, а пък сключили споразумение за коалиционно управление с МаяМа и мутрите, те няма да имат и 4% и са Мутри вън, протестърите осигуряваха ви пиенье и яденье за да лежите по жълтите павета, сетне спряха пиеньето, СЕГА НЯМА ДА ИМА И КАКВО ДА ЯДЕТЕ, а пък не се знае къде ще бъде по-студено на изключено вкъщи или на плочника пред фонтана на рундю

40

дружба завинаги

преди 2 години

другари и другарки и вие стадо дето лежахте по паветата , честита ви промяна ! сега бурно ръкопляскайте и вместо оставка , крещете : да живее бкп кпсс ! а за това че сметките няма да можете да си плащате , не мислете . а и олиото все още е само 5 лв.

39

Анонимен

преди 2 години

Комунистите крадат и лъжат от момента в който се родят до една година след като умрат. Говори ли ви комунист - той ви лъже, действа ли комунист - той краде. Закон божи!!!

38

nilesev

преди 2 години

Ти нормален ли си бе, другарю???

37

олемале

преди 2 години

трябва да се мисли, а не да се вярва сляпо на другаря... Кой въведе скрития олигархическо-мафиотски модел на управление - другаря Луканов и неговата нова БСП/БКП. сега фуражката постоянно говори за олигарси - сякаш неговата партия се е очистила от тях. Всички партии в момента са с олигарси. Всички. Но червената (демек разорителите) доста дълго време остана на втора-трета линия от кацата с меда. Поръчката е:Време е да сме до кацата с мед НА ВСЯКА ЦЕНА.

36

АЗ ГОСПОД

преди 2 години

Защото вие болшевиките начело с Руския Аватар сте,изпълнени с всякакъв вид неправда,нечестие,лакомство,омраза;пълни със завист,убийство,крамола,измама и злоба;шепотници,клеветници,богоненавистници,нахални,горделиви,самохвалци,измислители на злини,непокорни на родителите си,безразсъдни,вероломни,без семейна обич,немилостиви;които при все,че знаят Божията справедлива присъда,че тия,които вършат такива работи,заслужават см ърт,не само ги вършат,но и одобряват ония,които ги вършат.

35

House M.D.

преди 2 години

Кога другарката Заркова си смени пола и от журналистка стана журналист? Неуважаемият другар Витанов пък не казва как прелюбодеец и крадец може да оправдае доверие.

34

House M.D.

преди 2 години

Каза другарката Заркова си смени пола и от журналистка стана журналист? Неуважаемият другар Витанов пък не казва как прелюбодеец и крадец може да оправдае доверие.

33

Само не разбирам

преди 2 години

Хора не виждате ли как с 200 км в час се завръщат комунистите заедно с розовите и бенбените. За това ли се борихме толкова години, за да им слушам пак демагогията и пропагандата, а като се огледам нищо ново и хубаво не са създали те. Само разруха и олигарси. Жалко е че младите се подвеждат по приказките им и всчики ще страдаме пак !

32

Българин

преди 2 години

Тази мижитурка въобще знае ли я някой! Върви само, дипли клишета, и гледа накъде да си завърти трътката, партията да го харесва!

31

ти да видиш

преди 2 години

я каква изненада ! член на бсп отправя хвалебствия към фигуранта :) ехооооо , другари и другарки , фигуранта хвърли България в хаос и разруха , само и само да остане на власт на всяка цена . тая марионетка изпълнява заповеди на комунистическа партия която работи против българите . за кво доверие говориш бе , как нормалните българи ше имат доверие на разединителя ?