165

Анонимен

преди 2 години

До колко мъка...пред британски съд Асен Василев си е признал за кражба на компютър и софтуерен код в него, и за което е платил обезщетение, ФАКТ !

164

Баси излагацията

преди 2 години

Абе тоя *** не разправяше ли наляво и надясно как щял да съди всеки, който твърдял, че е плагиатствал. Кво правим ся?

163

Анонимен

преди 2 години

Няма как да си писал каквато и да е работа в университет и да не си наясно каква е разликата между цитиране на друг документ и директна кражба на чужда работа. Дори има програми които установяват това автоматично.

162

анонимен

преди 2 години

Айде сега Славуца,или поне Тошко-рошко,да се хвърли на амбразурата да защити безценния си кадър.

161

хахахаха до ognyanz

преди 2 години

и как Сорос ще даде пари за евразийски университет? недей да лъжеш. . . .ХАХАХАХАХА

160

О хо хо

преди 2 години

АКО ПЕТЪР ИЛИЕВ БЕШЕ УМЕН ПОНЕ КОЛКОТО АСЕН ВАСИЛЕВ - ЩЕШЕ ДА ПОСТИГНЕ ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ И СЕГА НЯМАШЕ ДА БЕРЕ СРАМ И ДОРИ МИНИСТЪР МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ! Я ВИЖ НАШ АСЕН!!

159

Анонимен

преди 2 години

Близнашки масово копира текстове на конституционалисти от САЩ, Франция и Германия, превежда си ги, сменя две-три думи и си ги прибавя към "трудовете". Време е някой и срещу него да подаде сигнал!

158

Анонимен

преди 2 години

Виждал в научни трудове позовавания на неиздадени дисертации и статии, които не са стигнали до печат. Просто е въпрос на елементарна човешка и научна етика. Таква е отсъствала при П. Илиев. Не е очаквал доц. Киселова един ден да издаде своята дисертация като книга и да лъсне плагиатството. И все пак доста тромаво СУ се чисти от това петно, но като знам какви са Близнашки, Киров и Д. Вълчев друго не би могло да бъде!

157

Анонимен

преди 2 години

Баси и почетния консул? Чудеса стават на тоя свят щом и почетните консули почнаха да крадът.

156

Въй въй

преди 2 години

Тия от СУ нищо не разбират!!! Сам Великият Славчо Му Има ДОВЕРИЕ И НЯМА ДА СВАЛИ НИВГА ДОВЕРИЕТО СИ ОТ НЕГО! ТО БЕ ДОСТАТЪЧНО Е Д Н О ИНТЕРВЮ, ЗА ДА СХВАНЕ НОРМАЛНИЯТ ЧОВЕК КОЙ КАКЪВ Е! ПФУ!

155

мдааа

преди 2 години

много @@@@@ момче. трябва да знаеш кога да спреш. станислав ко рече?

154

Анонимен

преди 2 години

Абе РистУ стана министър при Плевнелиев с отнети адвокатски права па немаше проблем, са сте седнали да коментирате един кандидат за министър дето не станал никакъв

153

Анонимен

преди 2 години

Надменния Тошкууу ще си седне ли на мършавия си *** и да се извини? А Слачу дето нямаше да ни прости и да ни наказва дето злословим по тоя абсолютно честен и всеотдаен младеж где е?

152

Хабилитиран Гангстер

преди 2 години

Тъй, тъй... Фалшиви дипломи, фалшиви дипломни работи, фалшиви дисертации, ... всичко е фейк. Да не говорим за ония "специални" дипломи на завършилите спортни училища и разни университети, дето не могат да напишат две изречения без да направят грешки.

151

ognyanz

преди 2 години

Някой може би се пита къде е сега Сергей Игнатов, чрез който се свалиха дотолкова критериите за получаване на хабилитационна степен у нас. Ето къде: с парите на Сорос направи частно висше училище в Беларус. Но Лукашенко бързо разбра що за птица е и на кого слугува и му закри учулишето, след което той и училището му се изнесоха в Литва. И сега мъти водата там и даже периодично му плащат командировки до България.

150

Анонимен

преди 2 години

очаквам темата да бъде водеща по всички медии в центрланите новини, но пък за сметка на това дума нема се обели, че Асен Василев е доказан крадец не пред някаква етична комисия, а пред британски съд, а Кирил Петков пък открито си призна че шефа на Еконт му дава информация за пратките и плащанията, е това ако не скандал,здраве му кажи, ама 112 място, догодина 120 :)

149

Траян

преди 2 години

До ЦитатиБраво за написаното. И аз познавам един които не е преписвал....Темата за мафията в образованието е огромна. Поздрави

148

Анонимен

преди 2 години

Навремето имаше един доцент в СУ, мисля че по философия преподаваше. Хванаха го да цитира западни учени, копираше техни текстове, а по това време в библиотеките главно преобладаваше съветска литература. Директно го обявиха за народен враг, изхвърли го от университета, забраниха му трудовете и дори децата му после бяха с ограничения.

147

Асан

преди 2 години

И да го изгонят Пешо е посланик на Барбадос гладен нема да умре :)))

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163, че Ристу стана министър на правосъдието с отнети адвокатски права, голема работа :)