26

Ако толкова искаш...

преди 2 години

Да знаеш как точно се случва думата е една- карма - има съдба, има орис има и карма - в която собствените ти действия водят до вендета и инциденти и собствената ти гибел! И ако толкова искаш да знаеш какво си направил прочети Деветата поправка на Конституцията на САЩ - веднага ще ти се изясни!

25

Handel

преди 2 години

Няма как някой да "страда" от деменция тъй като ти просто само си подремваш и от време на време приказваш странни приказаки.

24

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и да е Тръмп удари жестоко феминистките. Газ пикаеха през неговото управление. Дъргият пърцолник отново даде зелен светофар на феминизма. Грозната приличаща на гудзила камила чака с нетърпение дъртият да гушне букета и тя да се намести на президентския стол. Умните хора добре знаят, че за президент и за папа жени не се избират! Само че докато е жив Сорос, женска мръсотия ще залива света. Само по примера на талибаните светът ще се спаси от отровата на феминизма.

23

Леша

преди 2 години

Защо няма новина за блокадата на Италия от 60 000 камиона които протестират против грийн паса и "ваксините"? Пуснете тази новина, за да може Бау да ни каже, че са една шепа антиваксъри. Знаете ли, че в Словения хиляди шофьори са в готовност също да блокират всичко? На ви пландемия.

22

Анонимен

преди 2 години

след третата доза вече очаквам да не знае в тоалетната ли отива или дава пресконференция ,влошава се от ден на ден .

21

Киро Х

преди 2 години

Това, че Тръмп, Рейгън и който и да било друг нормален човек понякога прави грешка в произношението на име, дума или произношение, по абсолютно никакъв начин не означава, че антипрезидентът Байдън е нормален, колкто и да се опитвате да го имплайнете. Байден е педофил, комуто фетиш е косата на малки, пре-адолесцентни момиченца, а това е мерзост - както за Бог, така и за човеците. Антипрезидентът Байдън е анатемосан.

20

Анонимен

преди 2 години

Същия фигурант...

19

А аз ли?

преди 2 години

Аз съм безжалостен и гаден *** син след всичко дето ми се случи последните 14 години от добрата душица дето съм бил много малко хубаво съм видял, обаче ще ти обясня разликата-имам проблем с някакво копиленце-случва му се инцидент , безжалостен, брутален, гаден , обаче не и Симеон 2 - копилето удря почти невидими на места дето много боли и места които ги усещаш след години, че е ударил и по времето дето го усетиш вече е нанесъл катастрофални щети. Франк Хърбърт нарича Абулурд 2 велик страхливец

18

Додо

преди 2 години

Биден е сенилен, дементен педофил, който не знае на кой свят е и чиито конци биват дърпани от Децата на Сатаната. Професионален лъжец и мошеник, професионален продажник и морално пропаднал тип. Всеки нормален човек може да се убеди в това с минимални усилия. Но, има карма. Сенилният, дементен педофил и анти-президент открадна изборите на Тръмп, но няма да стигне далече! Кармата ще го застигне.

17

баба мара

преди 2 години

и двамата са еднакви цял живот гмо храна и пиене това е резултата деменция

16

Факт

преди 2 години

То цялото правителство на Байдън му е лика-прилика:шефът дементен,подчинените некадърници.Впрочем това е и целта-САЩ се управляват от Сорос,а той обича точно такива слуги.*** в БГ са същите.

15

Анонимен

преди 2 години

Присмял се хърбел на щърбел. Пълен цирк.

14

Анонимен

преди 2 години

Присмял се хърбел на щъркел. Пълен цирк.

13

Бay

преди 2 години

много е отворен ама като се кандидатира ще е на неговата възраст :D

12

Анонимен

преди 2 години

Вие сериозно ли питате дали Байдън има деменция? Това няма как да се случи в САЩ, умът на Байдън сече катосамурайски меч.

11

Живота

преди 2 години

Донал тръмп е много долен човек.говори без да мисли.

10

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно, то и слепия го вижда че бай Данчо не знае къде се намира.

9

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия се нуждае минимум от 9 месеца да разгледа документите и да вземе решение за разрешение на оператора на Северен поток 2 компанията "Норд стрийм". До тогава Северен поток 2, който е напълно готов, няма да бъде пуснат в екслоатация. Това са 9 месеца на лукс и разкош за Газпром, подарени от Еврокомисията.

8

Парадокс

преди 2 години

Северен поток 2 който е напълно готов но не работи, носи рекордни доходи на Газпром. Защото ако газта потече по Северен поток 2 Газпром няма да има толкова високи печалби.

7

Анонимен

преди 2 години

Някой управлява вместо Байдън, той само се появява набухан с хапчета ксто робот.