66

тя

преди 2 години

Страда , то се вижда!

65

Живко

преди 2 години

България е шампион по сърдечно - съдови заболявания ! Това е така поради липса на хубав живот ! На нас - българите ни липсва хубав живот ! Заради тва сме луди и болни !

64

Тексаска поговорка

преди 2 години

Джо Байдън може да свърже цяло изречение само ако говори на малки момиченца.

63

Горките американци

преди 2 години

В момента продажбите на сувенирите от кампанията TRUMP 2024 чупят всякакви рекорди. В момента това правят америкаците - купуват си шапки и тениски от новата кампания. Май Тръмп не се шегува, като се заканва, че през 2024 ще се върне! Докъде я докараха ...Ако аз живеех в САЩ, и аз щях да си купя няколко!

62

Ясен знак

преди 2 години

Назначението на за президент на САЩ на старец с тежка деменция, и то след грубо фалшифициране на изборните резултати е ясен знак, че тези които го направиха са всемогъщи. За тях не е проблем нито фалшификацията, нито деменцията! А за да назначат точно този старец - явно той ще им свърши работа, това не е ли очевидно?!?

61

Кой тук мрази Байдън

преди 2 години

Джоузеф Байдън може понякога де е забравял някои незначителни имена, нещо което може да се случи на всеки, но никога не е разговарял тайно с Путин, нито му се е подмазвал, както това правеше неговия предшественик. А дали ще може да управлява Америка, това той ще има прекрасната възможност да покаже, когато ще командва Пентагона в предстоящата космическа война...

60

Стратега

преди 2 години

Тя деменцията му не се е развила вчера - имал си я още като са го номинирали. Тази деменция не пречи на хората, които управляват Байдън! Вероятно дори им помага, и така този старец се управлява по-добре!

59

Анонимен

преди 2 години

И да не страда то 78г. са си 78г. и всичко се променя и забавя. Какво странно има. Но пък човек е по- мъдър и спокоен!

58

Анонимен

преди 2 години

Подхранва ли бай Дончо спекулациите или казва самата истина?

57

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици също имат деменция, преди избори обещават, а след като идат в парламента забравят.

56

...

преди 2 години

80% от американците не смятат, че Байдън е с всичкия си да ръководи държавата. Тръмп им е виновен на медиите...

55

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, Бай Дън няма да изкара до края на мандата!

54

Анонимен

преди 2 години

Страда я. Забравил е, че си е сложил вече 2 ваксини и е отишъл за трета. Скоро ще го видим да се боде с 4-та, 5-та и въобще често ще говиждаме.

53

Анонимен

преди 2 години

Биден не страда от деменция. Деменция страда от Биден!

52

Анонимен

преди 2 години

Байдън си страда от деменция и колкото и да го защитавате си е за старчески дом. Но колко поразии ще направи до тогава не е ясно.

51

Влади

преди 2 години

Хайде да пенсионират Байдън, че да го замести ***.чката вицепрезидент., а САЩ да си станат май.му.нарник като Южна Африка. Нали това бяха всички политкоректни изстъпления, със съборени паметници на бели герои и даване на предимство на цветните и обратните.

50

Освен еФтини курви

преди 2 години

"В Русия има поне няколко личности....." газ и пияници...друго нЕма.

49

Анонимен

преди 2 години

Разбира че страда от старческа деменция,то е видно

48

ББ

преди 2 години

Президента Байдън твори...револиционна политика...променя Света ни...прави всичко възможно...Света ни да оцелее...обикновенните хора да оцелеят...Президента Рейгън мина през ада... и е герой...СССР гори в Ада,Президента Байдън се връща от там кадето тръмп мафиота и финансиращите го русия през дойче банк...няма да стигнат!Подкрепа г-н Байдън!Бъдете здрав и дайте шанс на Света ни да оцелее,безкомпромисна с мафията в ЕС и диктаторите им в източна...РСМ и Сърбия са троянски на путин!

47

Анонимен

преди 2 години

Единият е с деменция, другият е пълен ***. Такава им е системата и 2 магарета да изпратят на избори все едното ще спечели други големи партии няма