122

Анонимен

преди 2 години

До 8% 128 При това, установени с грешните тестове :)

121

Анонимен

преди 2 години

А пък аз зашо. наивно си мислех, че ваксинираните не боледуват. 57 си е сериозна бройка, като се има предвид какъв нищожен дял от населението въобще е ваксинирано. Лошо Седларов, лошо.

120

Анонимен

преди 2 години

Числата съвсем ясно показват, че от ваксините има голяма полза. В различните държави е различно, но навсякъде ползата е голяма. Ваксините намаляват заразените сред ваксинираните между 10 и 23 пъти и още между 11 и 27 пъти намалява броя на починалите сред заразените, които са били ваксинирани. За съжаление за масовката числата да цифри, от които нищо не разбират- това се вижда по коментариите.

119

Анонимен

преди 2 години

Над 19% ваксинирани от всички български граждани, вкл. и живеещите постоянно в чужбина и децата, които не се ваксинират. Реално това означава, че тези, които се разболяват и умират, най-възрастните, са масово ваксинирани. Може би при хората над 60 годишна възраст са ваксинирани над 80% от живеещите в България. Починалите, които са били ваксинирани, са хора на над 80 години.

118

Анонимен

преди 2 години

До do 119 123 Чак пък никой :) В началото се твърдеше такова нещо. Просто с времето се разбраха много лъжи. И сега сте на точка не умират, но и тя се клати.

117

8%

преди 2 години

Толкоз са всички "заразени" до момента.Под 0,3% са починалите.Никак пандемично не звучат подобни цифри.

116

Анонимен

преди 2 години

АМА ЧЕ РАБОТА. ПЪРВО КОМЕНТИРАХА ДАЛИ ВАКСИНИТЕ ИМАТ НЕОБХОДИМАТА ЕФЕКТИВНОСТ И ТРАЙНОСТ НА ИМУНИТЕТА. СЕГА РЕФРЕНЪТ СЕ ИЗМЕСТИ КЪМ ЗАЩИТА НА ТЕЗАТА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ПРЕДПАЗВАТ НЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕТО, А ДА НЕ УМРЕТЕ ОТ НЕГО. С ТОВА ПРОСТО ПОТВЪРЖДАВАТ, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО В СВЕТОВЕН МАЩАБ БЕЗ ГАРАНТИРАН ЗДРАВЕН ЕФЕКТ. КОЙ ЧЛЕН ОТ НАК.КОДЕКС БЕШЕ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА ВРЕДА?...

115

Анонимен

преди 2 години

при 15% ваксани, 57 не са добра опция

114

Слаб математик

преди 2 години

10 % от загиналите от Ковид са били ваксинирани, а ваксинираните са все още под 19% от населението. Това ли трябва да доказа ефективността на ваксините?

113

do 119

преди 2 години

Като ти казвам, че си неграмотен да разбереш какво ти се пише и да интерепретираш цифрите... Никой не е заявявал, че няма да се заразиш, а че в около 90% от случаите ще предпази от тежко протичане. Цифрата горе показва същото - от заразените влезли в болница, само 8,48% са ваксинирани, накрая ще видим процента умрели адли ще се запази.

112

Хахаха

преди 2 години

Значи така, болните и умрелите били менте вакснати!? Ами че утре ще излезете с опорката, че онази линейка дето боцкаше на входа на морската градина във Варна и за която оревахте света че будни граждани са искали документи и разрешителни, също е била менте линейка и там не са се поставяли истински ваксини!!! И тя и много други менте линейки и фургони!!!

111

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

110

Анонимен

преди 2 години

За да се разбере дали има полза от ваксините, трябва редовно да се води статистика за рисковите групи. Такава липсва, случайно.

109

Анонимен

преди 2 години

Другарю пропагандатор, 11,49% ваксинирани от общия брой на новозаразените сочи че ваксините изобщо не предпазват на 95 % от заразяване, както беше разгласено от производителите в самото начало. Все пак ваксинираните са едва 19 % от цялото население, но са отлично представени в сводката на заразените. Няма никаква разлика между ваксиниран и неваксиниран що се касае до зарзяемост от вируса, извън статистическата грешка.

108

до 114

преди 2 години

не е лесна вашта, грантоядите продажници имате тежка задача - хем да лъжете неваксинираните, че ваксината работи, хем да накарате овцете да си удрят трета доза щото не работи. И понеже сте все *** парчета, нещата съвсем се усложняват

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Обичайната т,р,олска опорка: "Като чета коментарите..." Кой Ви кара да си губите Времето да четете коментарите? Никой не се интересува от Вашите изводи и какви обиди са Ви казали да ни напишете.

106

Смях!

преди 2 години

Добре дошли да проверите Цирка как се движи !

105

Анонимен

преди 2 години

Честно казано не виждам каква е ползата от това да си ваксиниран. Тези ваксини наистина ли са предназначени за Ковид или се цели нещо друго?

104

do 112

преди 2 години

Ми не, точно обратното. Тези данни потвърждават че ваксините са ефективни, и резултатите доста точно съвпадат с данните от производителя. Ама като сте неграмотни да ги разберете, повтаряте като папагали едни и същи неверни глупости в дива истерия.

103

Ковид 19

преди 2 години

е обикновена настинка.Риск от тежко протичане има само при хора с тежка предишна патология.