142

Анонимен

преди 2 години

"*** все още не разбира смисъла на ваксините" - Напротив, ние хората с мозък в главата отдавна знаем какъв е смисъла на ваксините - намаляне на населението и то най-вече в развитите страни, където консумацията е най-много. Целта е да се намали CO2 и замърсяването на планетата, без да се налага хората поотделно да намалят консумацията си. Само така целите от Парижкото споразумение и Зелената сделка могат да се изпълнят, без човечеството да се отказва от лукса,с който е свикнал.Пък ти се боцкай!

141

Анонимен

преди 2 години

145, по днешни данни ваксинираните са около 7% и дават 11,49% от "болните" - т.е. около 60% от ваксинираните се разболяват. По вчерашни данни 0,77% от умрелите са ваксинирани - т.е. малко над 9% от ваксинираните умират от ковид в рамките на 2-4 месеца след ваксинирането.Не ми вярвайте, данните са в статията, а на телефона си всеки има калкулатор - проверете.За странични ефекти още не е и ставало въпрос...

140

Анонимен

преди 2 години

Значи над 12% от заразените са ваксинирани. Колко процента са ваксинираните в България като цяло? Според стъкмистиката около 20%, а реално предполагам, че са по-малко т.е. ваксината от Ковид не предпазва от заразяване. Знам, знам, че това вече го били казали специалистите. Я ми кажете има ли друга ваксина, която не пази от заразяване. Аз не съм експерт, но доколкото знам няма. Даже определението за ваксина промениха покрай Ковид. Ов_цете да се боцнете, защото рисковете били по-малко от ползите..

139

Анонимен

преди 2 години

ако се бяха набоцкали със солен разтвор ефекта щеше да е същия относно ковид. за страничните ефекти е друга тема.

138

123

преди 2 години

Познавам лично двама "ваксинирани", платили си по 500 лв, за да ги вкара докторът в системата. Целта е да си пътуват безпрепятствено и да не плащат за тестове. Сега бройката ще се покачва с такива хитреци.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 136За периода Март-Септември само 78 ваксинирани са починали, но за последното днонощие са 4ма. и тенденцията ще се покачва с искането да се ваксинират повече хора. Или просто досега не изкарваха тази статистика на умрелите, които са ваксинирани, за да не се установи, че процента е доста по-висок от показания и ваксините не са толкова успешни

136

Анонимен

преди 2 години

*** все още не разбира смисъла на ваксините... Ще дам пример с Ротариск- ефективност против заболяване около 70%. Ефективност против смърт- 100%. Същото и с КОВИД ваксините. Абе, няма как на някои хора да им се обясни какъв е смисълът. Нека не се ваксинират, техен си проблем. Утре пак ще има затваряне и точно неваксинираните най-много ще реват, защото ще останат без работа (в добре платените сектори ваксинацията е над 85%).

135

а така!

преди 2 години

"469 нови болни от коронавирус, 57 от тях ваксинирани" - ами то такъв е процентът на ваксинираните! Тоест - от ваксините няма никакъв ефект! Хем се разболяваш, хем и умират с ваксини - 78 души ваксинирани са умрели от вируса - то смърността на грипа не е толкова висока!

134

Чоко

преди 2 години

Нагледно се доказа, че ваксините са обсолютно менте. Ако докопаш Ковит, ваксините не те предпазват а те вкарват в болница с куп усложнения. Умрелите ваксинирани били с куп заболявания и ето защо умрели. Ами то и неваксинираните с куп заболявания пак умират. Защо тогава на стари години да си експериментираш със здравето само и само да пългиш гушите на алчната Фармамафия и влечугите нот НОЩ.

133

Анонимен

преди 2 години

А защо като влезеш в болницата те питат дали си ваксиниран или не? Защото, ако не си ваксиниран като влезеш в ICU-то, да те почнат по друг протокол, който да те умори, а ако си ваксиниран, да те спасят. В Австралия дават ивермектин на ваксинираните за да ги излекуват като припишат успеха на ваксата.

132

Анонимен

преди 2 години

10% са ваксинираните болни - точно колкото са и ваксинираните здрави, щото другите 10% са с фалшиви сертификати. Демек съотношението е същото и ваксата с нищо не ти помага да се озовеш в болницата.

131

!!!

преди 2 години

Да проверят тези "ваксинирани" къде точно са се ваксинирали - ако са на едно и също място - доктора, който им е издал сертификата, да го съдят за опит за убийство!

130

USA

преди 2 години

У КО ЧИНАТА НА БАЦО ИЗГРЕ ХАРТИЕНО СЛУНЦЕ С НАДПИС ГЕРБ !........ШТАСЛИВИТЕ И ПРОСТИ ГЕРБАЖИИ СА РАДВАХА КОТУ ДЕЦА !.......БАЦО ПО КИМОНО СИ ПОЛИВАШЕ ТИКВИТЕ У ДВОРА !......ША ЯМ ГРАХ НА ОБЕД СИ МИСЛЕШЕ ТОИ ТРЕА А СФАЛИМ 50 КИЛА !........ША СУМ МАНИКЕН ЗА ОРАТА !.......СЕФДО ДАИ КАИФЕ ВИКНА ОН .......СЕФДА ДОЛЕТЕ........БАЦО СЕДНА А ПИИ КАИФЕ !......ПУШТИ ЕНА ТЕШКА ПРАДНЯ И НАПЦУВА ЦЕЦКО.......ДЕЕЕ ТОЯ ......СИ ВИКАШЕ БАЦО ИСКА А СЕ ПРАИ НА ГЛАВНА ТИКВА !......ПОСЛИ ВИКНА СЕФДА.....СЕФДО ИЕЛА ТА

129

USA

преди 2 години

..................!

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 Нещо сте в грешка, ***. Само Вие се пукате. На нас ни стига да не ни задължават. Вие си сложете 10-та доза спокойно!

127

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е, че някои гледат сериозно на данните за само един ден. Копирано от съседната статия: "За периода март септември у нас са починали 10 173 души. От тях ваксинирани са били само 78 души. Това е 0,77% от всички починали, съобщи епидемиологът проф. Мира Кожухарова пред Нова телевизия." Хайде сега коментирайте!

126

до 1з6

преди 2 години

Споко бе, ваксърче. Фармацевтите разчитат на вас, догодина ще им изкупите аптеките. С шепички ще пиете лекарственца.

125

Анонимен

преди 2 години

Кампанията на антиваксърите се финансира от алчните фармацевти които печелят от продажбата на антибиотици на разболелите. Ваксинирането ще ги остави без печалби. Науката е стигнала до напредък така че за 45 дни е направена информацинните РНК ваксини, които са безплатни за хората.

124

От Берлин

преди 2 години

До 131 Хахаха... То цифрите ти са страхотни, но на практика.. Хаха Партито в Мюнстер преди четири седмици го,, доказа"=> 380 гости-,, ваксинирани" и оздравели-( доказано се заразяват 13 пъти по-трудно) ... Една седмица по-късно, 85 заразени!!! Ти си върти цифри и числа... Хахаха

123

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?