48

Анонимен

преди 2 години

До 49...С тея 2500 паунда, дето ще ви "кихат" в UK ще сте социално слаби и едва ще вързвате двата края. Не че 900лв не са смешна заплата....Ще връзва много краища за разлика от българските обрулени и "весели" , "доволни" български работници в България.:))))))))))))))))))))

47

Анонимен

преди 2 години

Ще намерят! Пуснали са безплатни курсове за професионални шофьори и ако се наложи имат истинска армия която е оборудвана на много високо технологично ниво.

46

Анонимен

преди 2 години

Докъде ли още ще стигне светът?!

45

Бонго Бонго

преди 2 години

Сезонната работа е разбираемо 3 месеца. В момента съм към 30 паунда на час.Но за тия другите професии за три месеца е нереално. Тия хора трябва да спят някъде,ще трябва да платят по два наема напред и един на мига в края на седмицата или месеца. После? Студио х не е реално. Хората ще предпочитат да заминат за Германия или Франция или Белгия...

44

до Шоферче

преди 2 години

С тея 2500 паунда, дето ще ви "кихат" в UK ще сте социално слаби и едва ще вързвате двата края. Не че 900лв не са смешна заплата....

43

Анонимен

преди 2 години

Да пускат армията или и за това не стават.

42

Анонимен

преди 2 години

Тц, тц, тц явно са много зле ингилизите, предлагам да им предложим убежище в някой мигрантски център, да са сред свои, клетите...

41

Вуте и Пена

преди 2 години

Странна работа стадионите пълни с хора няма кой да кара камион,,,работи,,.И ние сме се родили на опашка,но от нямане не от Виденова зима всеки я помни.

40

Абееее...

преди 2 години

тоооооо.... шофери ше има, байно. Както винаги е имало. Но въпросът е: на каква цена. Там е заровено кучето.

39

Новичок, а...

преди 2 години

Имат, нямат, ще търсят британЯци. А ние лошите източноевропейци ще ходим там с преференциални визи и за по-високо заплащане. Така стоят нещата. А който не му харесва винаги има вряла супа с него, той знае какво да прави с нея. Нещо неясно?

38

Нямат ли си в UK

преди 2 години

Защо Англичани не почнат да работят не може пък цялата работа в държавата им да се върши само от роби от трети страни.

37

Асан

преди 2 години

Талибаните имат много шифьори със сатъри :)))

36

БургЪзлия

преди 2 години

Е, кЪк не мое си намерят шОфЕри британяците? Нали ние източноевропейците им ядяхме хляба, работейки там. Сега нека с радост да работят на свободните места, кво се цупят? Пак ли искат лошите шОфери от източна Европа? Ей таа работа не ми е ясна и ако мое некой ми обЯсни.

35

Анонимен

преди 2 години

Като бръгнат по-дълбоко в джоба т.н. работодатели и увеличат заплатите що да не намерят. Държат ниски заплатите и после риват че нямало желаещи за работа.

34

Еми...

преди 2 години

колкото по-отвисоко падаш, толкова повече боли. Нас що не ни боли? Ааре въз, пияни мързеливци.

33

Анонимен

преди 2 години

Работиш ти, дистанционно, както баба ми е космонаФтка, кepпeдeн такъв. Коментарите са пълни с такива opъфляци като тебе. Ръчкай там кОзите.

32

xaxsasб

преди 2 години

До 36 - така си мислиш ти, всяко чудо за 3 дни. Или както повтарят калегите лайф ис лайф мейт. ;} не се плашат от почивка англичаните. Работя с тях вече над 8 години и са супер забавни и позитивни. Не ги мисли англичаните и от глад да умират ще го обърнат на бъзик. Особено пък в Шотландия и Уелс всички са пълно хахо, вчера един инженер седя в един магазин 4 часа за да чака доставка на части. Ние му викаме прибирай се свърши ти смяната, той вика "мързи ме, цъкам си на лаптопа ще остана". ;}

31

Анонимен

преди 2 години

смеят се те, ама като започнат боеве за кльопачка по магазините, ще трябва да си размърдат дебелите

30

xaxsasб

преди 2 години

Супер са без бензин. Работя дистанционно на английският пазар в сферата на логистиката и половината шофьори и инженери отказват доставки и обаждания защото не им се рискува да останат без гориво за прибиране. Хубавото е, че няма почти никаква работа. Всичките ми колеги англичани се смеят и хич не се вълнуват, че няма движение. Коледа за някои може да няма, но за други започна още вчера. ;}

29

Анонимен

преди 2 години

Cyльо и Пyльo, родени след 2000-та година се изцвъкали в коментарите. Брали чушки и домати 6 месеца общо за две години и големи експерти и професори. Стойте си на село и кОпайте с теслата, там ви е силата.