34

Нане

преди 2 години

Горивата освен, че са скъпи... Па и ги няма...))) ингилизите построиха комунизма... Ми, ако, да видят, как е...

33

Даниел

преди 2 години

Интересно, как пък не преобладават обявите за инженери, проектанти, IT, специалисти във фармацията и генетиката, артисти, лекари, математици и т.н, а се търсят предимно ниско до средно квалифицирани работници. Доста лицемерно, нали?

32

Търсят

преди 2 години

и ще ги намерят, в България и Румъния има доста гладни и необразовани които за 7-800 пандура ше ударят гъ3а у тавано, щот в техното кънтри ще вземат 3 пъти по малко.

31

ми ся

преди 2 години

дебелите де стоят на помощи и лапат чипс и сникерси цял ден , те не щат ли да поработят за кралицата? Май не. Ама то като свикнеш някой друг да ти бърше зад ника , става проблем

30

преди 2 години

Да берачи хахаха

29

Хахаха

преди 2 години

Борис Джонсън успокоява англичаните - не се панирайте, гориво има, проблемът е с доставките. Абсолютен *** лоу мн ик. То и нефт има в недрата на земята, ама ако няма кой да го извади и преработи проблема с горивата си остава.

28

експерто

преди 2 години

радвам се кризата с горивата, това ще тласне разработката на електромобили и развитието на инфраструктурата за зареждането им

27

Гроби Таласомо

преди 2 години

Икономиките на белите роби, на евтиният труд, чийто най-ярък израз е експлоатацията на човек от човека много бързо дават фира, ако нема кой да арбайтва за никви кинти;))) Оказва се, че истинският капитал не е самият капитал в парична стойност, а самият човек и трудът, който може да положи. Ако не иска да го положи в името на едните мизерни кинти, великата капиталистическа икономика много борже дава фира, защото се основава на непрекъснат растеж;))) Смех;)))

26

Хахаха

преди 2 години

Опашки за бензин не бях виждал от България, кризата 1990-та, ейтова е в момента в Англия, в Ковънтри пътищата са блокирани от опашки пред бензиностанциите, където все още има гориво. Супер развитата държава Англия е пред криза за горива, храни и лекарства.

25

ЗАДник

преди 2 години

До Лещан. Как да няма комунисти?Партиите и парламента се пукат по шевовете.То ще е добре ако има един,който реално не е комунист.

24

Лещан

преди 2 години

До АнонименТочно там е уловката - принцовете винаги ще намерят балъци да въртят геврека вместо тях, защото принцовете изкарват много пари от не-мануална работа + създават имидж-а на УК като дестинация на мечтите!

23

До Лещан

преди 2 години

Както си написал, няма комунизъм ама само на УЖ! Всички управляващи са техни отрочета.

22

Лещан

преди 2 години

До *** - Пак някой ни е виновен - 30+ год няма уж комунизъм - и какво става? Къде са заводите за коли и самолети? Една пършива софтуерна индустрия се зароди - това добре. Но само това, и то и това е до време, Гугъл вече ползват АИ за писане на код...

21

Нане

преди 2 години

Чудна работа е таз... При толкоз пакита и хисдустанци...

20

ЗАДник

преди 2 години

До бай Лещан.Бай Лещане,домати и сирене,защото комунистите още се ветролеят из нашите територии.Дори и да бяха позволили де..били .те от Москва пак нямаше да имаме тежка или лека промишленост,защото тия московските ни превърнаха в аграри.И като аграрни ще си умрем.Преди 44 в България е имало наченки на индустрия,та дори и производство на самолети,но "братушките" са го закрили.Всички бивши соц.страни сме едни и същи мизерници.

19

Анонимен

преди 2 години

Ах тези лоши източноевропейци. Виновни ви бяха те нали? Сега си намерете работници от Даун Стрийт те да ви ринат и движат скапаната ви икономика.

18

Лещан

преди 2 години

Набутаха ги Брекзит и Ковид. Но ще се оправят - винаги са се оправяли. А за БГ - всички както винаги не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле :Д Колкото и да се смеете, УК има икономика на бъдещето - финанси, право, хай-тек, образование, имоти ... А ние в БГ още се опитваме да изкараме милиарди със сурови домати и саламурено сирене :Д

17

Анонимен

преди 2 години

пакистанците и индийците ще им работят

16

Анонимен

преди 2 години

Ние сме по богати от инглизите,аз на една бензиностанция работих само с пенсионери над 60 години (от тия които зареждахме),това ще рече че младите имат далеч по добри,реновирани и добре платени професии (за "големия" град Пазарджик става въпрос) ;)

15

Анонимен

преди 2 години

1 милион поданици са получили молба да изпълнят дълга си към суверена - Кралицата. Второто съобщение до тях ще бъде заповед за мобилизация, в името на суверена - Кралицата.