54

...

преди 2 години

Няма 2 млн раб. места. Има фирми дето преди са работили в англия щото се ползваха с привилегии в ЕС. Същите тия фирми не искат да инвестират пари за да се преместят сега след като англия не е в ЕС и викат "недостиг". Недостиг няма, просто трябва да се преместят. Това е нормално, махнаха се повечето европейци, които не живеят постоянно в Англия и сега с тях трябва да се махнат и фирмите, които ги наемаха. Ще се свие икономиката с размера на фирмите и всичко ще се нормализира.

53

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш - във UK сякъш комунизмът е победил.Като гледам снимките все едно ,че се подмладявам с 40 години!Да гледаш и да не вярваш на ушите си!

52

българин

преди 2 години

То би било интересно да види човек бензиностанции без гориво, с опашки от коли,празни магазини без стока и да тръгне да обяснява на местните,че ние така сме живяли поне 20 години.Да не се плашат - нашето поколение така половината му живот премина.А и кой им е виновен,че повярваха на кралицата си? Ние бяхме в това положение защото точно техният Чърчил ни продаде на руснаците.А тях така баба Бети 2 ги така уреди!

51

Анонимен

преди 2 години

Първият "брекзит" е бил по времето на римската империя и е бил 10 години.След което са се присъединили пак към Рим.Сега не знам колко ще изкарат.

50

Анонимен

преди 2 години

Не овчар, ти си чобанин. На чобаните като тебе мястото им е в анадола. Да въдят юрдеци.

49

Овчар

преди 2 години

Ми църните що не бачкат??

48

Анонимен

преди 2 години

Помня по времето на кампанията брексит, че източноевропейците им вземали работните места и след брексит чакали с нетърпение да ги заемат те. Не знам какво още чакат...

47

Анонимен

преди 2 години

Всеки млад и можеш трябва да си бие камшика от тук и да се спасява!Нашите червени наречени"работодатели"не заслужават вашето присъствие при тях!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Нямали работна ръка? Как така? Това значи ли че няма безработица щом няма работна ръка или че няма работна ръка за трудните професии? Да кажат нещата както са. Да кажат, че има нужда от работна ръка за тежка работа, толкова ли е сложно?

45

Анонимен

преди 2 години

Никакво облекчение на мерките, да изритат анадолския кривоглед чобанин, който обещаваше реки от мед и масло.

44

Анонимен

преди 2 години

всичко е просто,като плащаш добри пари ще имаш и добри работници,но на острова са свикнали да им работят за без пари и сега им се овижда,ама ще свикнат..

43

Анонимен

преди 2 години

До 40. Какви бели роби? Като изключим малограмотни източноевропейци наистина никой там не иска да работи много професии. Но всъщност имат огромен брой местни, дето не искат да работят, та имат ресурс, стига да орежат социалките. Беше се стигнало до парадокса да е пълно с безработни на социалки, но най-високоплатените позиции в ситито да са заети от индийци и пакистанци и да е чудо при минаване в ситито да видиш британци извън някое заведение наоколо.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Ти научи някой да не работи и чакой после да проработи.

41

Алекс

преди 2 години

Благодарение на брекзита англичаните построиха комунизма.Същото е, както беше в България през 1990.Честито.Даже си мисля да хвана самолета и да си припомня младостта.

40

Анонимен

преди 2 години

Британците ще забележат, че черните не работят и ще вземат мерки. Или ще започнат отново да експлоатират британския народ, както преди 1945 година. Богатите британци ще накарат бедните британци да заработят отново чрез крути мерки.

39

Сайт

преди 2 години

Страшна цензура и в този сайт. Хмм... Написах само, че на мигрантите не им се бачка и хоп коментара ми изтрит хахахах. Да не би да не е вярно това? Я виж ти кой се е загрижил за тях. Писалата тази статия

38

Анонимен

преди 2 години

Британците свикнаха с белите роби. Ще трябва да се върнат отново към черните роби....Белите британци ще започнат да налагат неработещите черни.

37

Анонимен

преди 2 години

Да се въведат купони, купонна система ще спаси Малобритания.

36

Анонимен

преди 2 години

Британците разрушиха империализма и останаха само с капитализъм. При империализма има всичко за имперския народ и за римския народ. За провинциите - няма. При капитализма няма за всички.

35

Анонимен

преди 2 години

Работници имат. Бичът трябва да играе отново във Велика Британия.