38

татоо, тату

преди 2 години

когато рублата стане поне колкото лева.......все това блеете......"когато, ще стане, ще направим, ще изпълним, когато дадете"....и так далье. fuck0ff.

37

Тато из Правец

преди 2 години

Когато ваксинираните разберат ,че са станали бездетни, когато почнат масово да измират ще разберат за чудовищната истина за драстично намаляване на човешката популация на 500 000 000 души,тогава ще се вдигнат,но ще бъде късно !!!

36

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

някакви новини за противошапная?

35

Леша

преди 2 години

До Програмист Не, не се пеня. Ваксърите се пенят, а ти си бесилен пропагандатор във враждебна среда. Изчезвай да пропагандираш в Англия или Австралия. Колко да чакам да ми отнемат правата, знае ли се крайния срок или да чакам докато остарея?

34

анти идиоти мрете

преди 2 години

с "достойнство"......пфу.

33

Ха!!!!!

преди 2 години

Цялата им система е ясна. Разчитат на това, че когато успеят да принудят насила някой да се ваксинира, за да не загуби работа или за да може да пътува,- вече няма да ходи по протести. Хитър и работещ ход на вакс-престъпниците. Но тяхната наглост няма да спре до там, а ще ги тормозят и с ежемесечни бустери и ще им набоцкат и децата. Все някой ден и ваксинираните ще кажат- 'Вече прекалихте и не се търпи' и ще се събудят. Само когато и васинираните излязот по площадите, ПЛАНдемията ще приключи

32

ЦИНИК

преди 2 години

Тея сертификати дъ си ги заврът някъде. Ората са прави кадя протестират.Ама мислам доколкото моа само с протести не стаа.Мариз тряа дъ има.

31

ЦИНИК

преди 2 години

Разпраят до 2025 повечето ваксанирани щели дъ гушнат чимшира.Или жа са болни и половин ора.Язе за тва нивгъш няаа са ваксанирам. Пия ракия за дезинфекция па квото стане.

30

Ха!!!!!

преди 2 години

Върнете ни обратно сезонния грип, който нагло ни отнехте вече 2 години. От него също умираха много болни стари хора, но поне живите имаха нормален живот.

29

Леша

преди 2 години

До Диана Не симпатизирам на никоя партия и политик и не им давам правото да определят съдбата ми. Стой си в блатото на политиката и се кефи.

28

Диана

преди 2 години

До Леща. Ти не си видял някой да гладува у нас защото не можеш да виждаш - едно е да гледаш, а друго да виждаш...Сигурно си от БСП защото те са слепи по рождение...

27

Анонимен

преди 2 години

До: номер 41 Ти явно си от бедните, ако приемем твоята логика? Ако пък смяташ че си богат, то значи моята логика е вярна! Много глyпaци има сред богаташите, да знаеш! Разбира се не всички богати са глyпaви. Както и сред бедните има много умни хора, които не са имали късмет. Много велики художници са умрели в бедност, но след смъртта им картините им се продават за милиони!

26

Диана

преди 2 години

Може би на много хора им е смешно да показват паспорт отивайки да изпият една бира...Може би би било по-добре да се поставят тези без имунизации в отделни помещения от другите с такива паспорти - като искат да си чупят главите, да ги чупят без да застрашават другите, обаче..

25

Леша

преди 2 години

До 43 Щом там са се инжектирали ДОБРОВОЛНО 66% от хората а тук се инжектираха ДОБРОВОЛНО около 15% (което е доста пресилено), ти защо злобееш и се пънеш за някакви репресии. Лягай си и внимавай с полюциите.

24

Леша

преди 2 години

До 41 Какво значи беден? Всичко е въпрос на гледна точка. Ще видим така наречените богати как ще финишират на финала на експеримента. Има два вида "бедни" хора, едните са мързеливите, а другите са хората без амбиция за измамното богатство, което разяжда душата. Не съм видял някой да гладува в България. Да не навлизаме в подробности за процента недвижимо имучество което притежават на запад и колко имаме ние. Скоро ще им се срутят социалните системи и ще бъдат изядени от мигрантите си.

23

До леша

преди 2 години

Умен и беден е оксиморон. Няма как да си умен, пък да си беден. Това означава, че си умен само в очите на мама и тате, а ти просто си глупав за останалите. По принцип умните хора са богати, а глупавите са бедни. Неоспорим факт.

22

Леша

преди 2 години

Когато сънародниците ти са ненормални, единственото което ти остава е да протестираш срещу сертификатите. Когато си българин и сънародниците ти са разумни хора с критично мислене, се бориш срещу безмислените инжекции на които казват "ваксини".

21

Ужасена

преди 2 години

Да се забранат всякакви протести против мерките против К19.

20

РИЦАР НА МРАКА

преди 2 години

Винаги ще защитавам мрака от покварата на светлината!!!

19

Анонимен

преди 2 години

А що не протестират срещу високите цени на природния газ и тока?