78

Анонимен

преди 2 години

Разпускане на този гнил съюз ! Това е тирания!

77

Анонимен

преди 2 години

По коментарите се види че у ваксиниран грам мозък няма

76

ЕП ОСТАВКА БЕ Г АД О

преди 2 години

2 години протести и никаква чуваемост в гадният Европарламент

75

простия

преди 2 години

Опитват да са ***, но вече избива! Да си глупав европеец е важно. Ваксинирай се, бъди ***!

74

В.

преди 2 години

Не става ясна причината за злобата, която се лее от уж доброволно ваксинираните към свободно неваксинирани граждани. Няма логично обяснение. Имам чувството, че най-негодната част от обществото по навик се е опитала да пререди другите, но се е прекарала.

73

Анонимен

преди 2 години

поредна отвартителна антиваксърска статия, нови лъжи и манипулации на антиваксърите

72

Анонимен

преди 2 години

Към 95: когато фактите и елементарната математика говорят, антиваксърите мразят.

71

до 89

преди 2 години

В Нидерландия отдавна няма почти никакви мерки. Имаха една стръмна вълна от заразени неваксинирани на възраст 10-29 години, преди лятната ваканция, когато махнаха маските, и това беше общо взето. Хората си живеят спокойно и няма никаква паника и недоволство. Неваксиниран е трудно да срещнеш. За последните 7 дни имат средно 5 смъртни случая, и няма и 400 хоспитализирани. У нас измират по 70-80 на ден. Слепи ли сте?

70

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Простериращите прогресивно намалявали. Тая седмица се очаквали 60-80 хиляди. Че то 80 000 от 67 милионна Франция са 0.12% от населението й. Останалите 99.88% защо не протестират? Иначе ХИЛЯДИ били. Е, хиляди са. Хахаха! 0.12% заблудени.

69

Леша

преди 2 години

До Програмист Живей си в измисления свят, не ми пречиш.

68

Анонимен

преди 2 години

91 тоя въпрос го задавам вече 1 година. Знаеш ли защо няма сертификати за други болести? Защото ще се окаже, че само източноевропейците ще можем да пътуваме. Ей за това. Англия и САЩ са антиваксъри на макс. Над 50% от населението им няма и елементарните ваксини против шарка и полио. Франция 30% от населението е без нито една ваксина. Но ние сме антиваксърите, разбираш ли. Правят си законите за тях и не им пука за другите. Но ние сме си виновни, че им се връзваме.

67

Анонимен

преди 2 години

Ковид сертификатите са една голяма простотия. По тази логика защо няма сертификати за други вируси.

66

Леша

преди 2 години

До 89 Както и да го въртят и сучат, геноцида се проовежда с глад. Справка - Украйна и Индия. Англосаксите са специалисти в този вид геноцид. В Израел се зареждат бясно с храна от една година, но на нас ни обръщаха погледа на грешната страна, към ваксинацията им. И както винаги, българите са най трърдия елемент във вселената и дори Господ ни помага, имаме рекордна реколта от пшеница, с 50% повече от предната година. Тук също се изпразват складовете, никога не е имало такива промоции на храна.

65

Анонимен

преди 2 години

Влязохме в Икеа в Нидерландия и решишме да хапнем в ресторанта им. Чувството беше все едно минаваш границата на Северна Корея. Опашка от народ, всеки седи с телефона си подготвен, дойде ти редът след повикване, показваш код лична карта инструкции,че кеш не приемат и така ядеш, ако нестой гладен. Иначе всички хора пазарящи из магазина никой не ги пита за код. Навалица яко. Доста лицемерни мерки.сградата е една и съща да пазариш може да ядеш не. Странно

64

Леша

преди 2 години

До 86 Получавал си единствено платени подигравки от платените пропагандатори. Нормалните хора четат и мислят за да си изготвят план за оцеляване, страхливите не четат и бягат на "ваксина", но не стоят в интернет. Пропагандата разполага с доста хора, но за България са подбрали най недъгавите, защото тук не се гони голям процент набодени. Всичко е театър, но не "сълза и смях", модерния театър се казва "страх и блъф".

63

Леша

преди 2 години

Колко е давноста на договорите след първата световна? Единия не беше ли за неизползване на химическо оръжие срещу хора :]]

62

Анонимен

преди 2 години

До Леша: Пиша от година и половина.В началото търпях подигравки и обиди от 90% от пишещите. Вече не е така. Сякаш се събудиха.

61

Леша

преди 2 години

Не виждате ли, че пак ви/ни плашат. Сега щяли да пускат някакъв "вирус" суперМерс?! Важното е стадото да се страхува. Никакви вируси нямат тези бостански плашила, всичко е от самолетите на СЗО които не се спират да чертаят. Хората ще карат по тежък грип заради токсините на СЗО. Точно така "предвиждаха" грипната вълна всяка година, сега просто смениха името на грипа, а грипа е чистене на токсини.

60

Анонимен

преди 2 години

Народите тръгват срещу ковид диктатурата а в бегето само ресторантьорите и то заради мерките а не срещу ковид измамата

59

Леша

преди 2 години

До 81 Те гласуваха на рефередум "ваксина", ние също. Аз не вярвам в България да има повече от 5% инжектирани, но това си е само мое мнение. Важното е, че това не може да се случи при нас. Жалко за нормалните хора в Австралия, доброволно набодените си заслужават съдбата. От една година, милиони хора пишем навсякъде, че тези които се бодат с експерименталните бъркочи повличат и другите към пропаста. Трябваше да се борят повече, най вече срещу страхливите си сънародници.