58

Анонимен

преди 2 години

До 78 Вакс ВаксовДоста си зле ! бързо си напиши завещание ако има какво евентуално да завещаваш защото едва ли ще дочакаш коледата и новата година

57

Анонимен

преди 2 години

До Леша: Основно австралийските новини гледам. Става страшно там. Подивели са.

56

Леша

преди 2 години

Във всички държави процента "ваксинирани" който се обявява е силно завишен. Единствено Австралия има над 50% реално инжектирани и терора започна.

55

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

До до 73Ти ми кажи...

54

Вакс Ваксов

преди 2 години

Когато фактите говорят,дори и боговете мълчат...само антиидиотите се пенявят..поне докато дойдат санитарите....

53

Анонимен

преди 2 години

До Запозната: Все ще ти види сметката на теб някой. Тогава ще ръкопляскам с кеф.

52

до 73

преди 2 години

Колко ли е приятно да живееш в заблуда?

51

Запозната

преди 2 години

Дано децата на не ваксинираните ги хване вируса и измрат. Тогава родителите ще си отчетат грешката . А г-н Борисов нашият спасител им докара ваксини за всички да ни спаси .

50

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Антиидиотите умират яко...затова и броя им намалява непрекъснато...днес в България 100% от унрялите са неваксинирани...

49

Анонимен

преди 2 години

Вие си протестирайте, *** на нас не ни дреме. Изпълняваме план да ви превърнем в роби. Тва е положението-феодализма се завръща. Историята се повтаря отново и отново и нищо ново под слънцето.

48

Радо

преди 2 години

Браво . Хората виждат чуждата намеса и опита за контрол налаган от шепа самозабравили се империалисти зад океана.

47

Анонимен

преди 2 години

Да ваксинираш някого е по- цивилизовано от това да утрепеш в газова камера.

46

Ую Мую

преди 2 години

Идеята тук е съвсем друга и е изпитана от хиляди години.Ваксъри с/у антиваксъри, хаха.Гъливер при лилипутите - едните чупели яйцето от тъпата страна, а другите откъм острата и ето ви война.Разделяй и владей...

45

Виж

преди 2 години

кво стаа! В края на лятото, преди месец колко са били антиваксърите и колко - СЕГА. Вижте данните за многомилионното население на Франция и ше сфанете ко стаа. Не останаха много антиваксъри. След няколко месеца надали ше остане някой жив от тях и край на манифестациите. Кеф. Светът се чисти от марамунгели. Lol

44

Анонимен

преди 2 години

Дай, антивакса! Огън по ваксаджиите! Хи, хи...

43

Анонимен

преди 2 години

Дори и един смачкан антиваксаджия е постижение за света. А предният коментар озъби двама. Слагайте сега минусчета, пaпyняци да ви преброим колко сте.

42

Ха ха...

преди 2 години

Антиваксаджиите са се развихрили и запенили и се упражняват в мислене и писане под статията. Споко, не се ваксинирайте да не ви слагат чип, не се къпете и не се мийте да не ръждясате, и не се обаждайте да не си изгубите гласа. Живейте си във вашия свят и не се месете в обществения живот. тЪпири!

41

XCX

преди 2 години

Искам кът си направя *** да ми се издаде имунизационен пасторт и то пред свидетели.А ако има свидетелки, и те да помагат...Току виж съм заразил тоалетната чиния.

40

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания дойде Джонсъновата зима.....................Няма бензин, хляб..............Капитализмът фалира без роби.

39

Ха!!!!!

преди 2 години

До Тато из Правец- С такива коментари не помагаш много на каузата. Няма как да знаем дали ваксинираните ще измират като мухи. Едва ли това и е целта на ваксините. Въпреки, че главния ваксаджия ясно каза че популацията на земята трябва да се намали с пъти.Има видео за хуманната му мисъл. И едва ли жали милиарди за това си филантропско дело. Но в другата ти част от коментара има повече логика. Имайки предвид как стръвно искат да ваксинират младежи и деца, за които няма никакъв риск от ковид.