39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Малка поправка, разстоянието от Боярци до Асеновград е десетина км, а не 58+.

38

Койчо

преди 2 години

Трябва ли да ръкопляскаме пак на балкона

37

мдаа

преди 2 години

изненадани? ***?

36

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви че така ще стане антиваксъри?

35

Анонимен

преди 2 години

Досега два пъти ми се е налагало да викам Бърза помощ. Дойдоха бързо и ми помогнаха, особено вторият път бях на ръба с алергичен шок. Сега имам под ръка инжекциите, ако ме споходи пак. Не корете медиците, каквото могат правят, а и у нас стават все по-малко. Не могат да помогнат на всеки, има случаи, в които са безсилни.

34

Анонимен

преди 2 години

Ей ама като изтряскат едно такова заглавие! Ама така ли е, не е ли... изобщо нищо не е ясно, но важното е обществото да се възпалява и всеки да е срещу всеки! Много съм скептична към подобни плакатни внушения!

33

Анонимен

преди 2 години

Такъв зъболекар не съм виждал през живота си. Като психиатър. "Сега само една минутка няма да преглъщате. Знам че ви се преглъща но нека да изчакаме така. Ако ви стане лошо вдигнете ръка. Спокойно. Ето виждате че е трудно но животът по принцип е труден. Така, сега може да се изплюете". Човека хем работи хем те залъгва. И слушаш Моцарт между другото. Завършил в България но турчина е много внимателен.

32

Благой - Рунтавия

преди 2 години

Да не е бил дежурен, тоя дето Кеворкян го спаси от затвора, за умрелите деца в социалния дом в родопско село? Тогава той се грижеше за здравословното им състояние... Получаваха помощи за децата, а те ги крадяха и продаваха... Та се оказват големи мерзавци тези лекари, само далаверката е водеща в работата им!

31

Dtrumpp

преди 2 години

По зле сте от аборигените, те поне имат правила някаквиУжас

30

Анонимен

преди 2 години

Къде е починал?Докато чака линейката или по пътя с частен автомобил?Или е починал пред болницата?Различно е.Едно е ако е починал докато чака линейката.Съвсем различно е ако е починал по пътя.Възможно е роднините да не знаят как се процедира при първа помощ.Възможно е да е починал заради неправилно поставяне в колата.Не се мести човек, който посинява.Но щом не искат аутопсия роднините знаят нещо и крият за причината за смъртта.Има нещо много странно.Много е млад мъжа.Може и да е самоубийство.

29

Анонимен

преди 2 години

Ходих на зъболекар. Онази ми се скара понеже не съм си отварял устата добре и съм се страхувал. После открих друг стоматолог. Младо момче-турче. Пусна ми класическа музика, даде ми една чаша някакво лекарство и се отпуснах. Преди да човърка в устата ми ме пита къде работя. Даде ми и някакво пластмасово топче да не ме болели челюстите докато си отварям устата. И вече съм при него постоянно.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако беше дошла линейка щеше да почине в линейката.Огромно заглавие все едно заради линейката починал а на края-Причината не е ясна.Ей,престанете вече с такива заглавия.Добре,че все още я има Спешна помощ и помагат на хората колкото могат.Те ако не вдигнат драстично заплатите май ще има да си чакаме линейка доста време за в бъдеще.

27

Пехливан

преди 2 години

Иначе на село е много хубаво. Спокойно, природа, далче от града... страхотно е

26

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ СЪКРАТИ ПАРИТЕ ЗА СПЕШНАТА ПОМОЩ И ИЗПОЛЗВА ПОВЕЧЕТО ОТ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ КАТО ЗДРАВНИ ВНОСКИ ДА ЗАПЪЛВА ДРУГИ ДУПКИ В БЮДЖЕТА!

25

Анонимен

преди 2 години

Пише, че е починал преди да пристигнат в болницата. Тялото е стояло дълго време отвън. Проблемът е линейката.

24

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА НЕ Е УДАВЯНЕ , ЧЕ ДА МУ ПРАВЯТ УСТА В УСТА! НО СА ДЛЪЖНИ С ЕЛЕКТРОШОКА ДА ОПИТАТ ДА ГО СЪЖИВЯТ! ТЕ ЗАЯВИЛИ СЕ В ЛИНЕЙКАТА НЯМАЛО ЕЛЕКТРОШОК! ЕГАТИ И ЛИНЕЙКА :D ТОВА НЕ Е ЛИНЕЙКА А ПОДВИЖНА КАТАФАЛКА

23

Анонимен

преди 2 години

Все ми се струва, че бойковия електорат малко бъхти докторята. Трябва по-честичко да им се наместват чакрите,че забравят какво работят.

22

Анонимен

преди 2 години

Ама протестират, щото нямали бонуси за първа линия. И игрално филмче си спретнаха как спасяват болни от корона. Наглеци.

21

Анонимен

преди 2 години

Разстоянието от Асеновград до с.Болярци е 58.5 км. Няма как да иде линейката бързо. Нещо не се вързва. Възможно е да е починал преди да повикат линейката. Днес на Руския пазар в Пловдив около 12 часа на обед един човек на обед се строполи на земята и сякаш не дишаше. Случи се между КАТ и спирката на 113. Линейката пристигна за 3 минути.

20

Моляяяя!

преди 2 години

Нямали право да докосват тялото ли??? А случайно прокуратура да се намеси защото има ясен и конкретен член в НПК, който третира отказа за помощ на човек в безпомощно състояние от медицинско лице като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! Гешееееевввв !!!!