79

питанката

преди 2 години

Защо станаха толкова нагли и *** българите??? Не се знае от какво е починал и защо, но сега се тръби по всички медии и се изкарват медиците "виновни". За да умре за половин час ситуацията е била безнадеждна, но това не е работа на журналистите, а на патоанатом. Подозрително е, че не правят аутопсия.

78

Няма ли ПАПАРАЦИ

преди 2 години

За да са заснели с видео и снимки смъртта пред входа на болницата и след това да обиколят цяла Европа тези уникални кадри и последни моменти от живота.

77

98, 97, 96

преди 2 години

Написано е ясно: село Болярци, община Садово.

76

Анонимен

преди 2 години

С подобни съчинения удряте дъното.

75

?

преди 2 години

До Спокоен И всичко това узнахте от къде? От един нескопосано написан текст, преразказващ нескопосано разказ на пияна ромска фамилия-сватбари? И моментално повярвахте?Определено сте изключително интелигентен човек!

74

Обективен

преди 2 години

Асеновградската болница е на Второ място в територията Мутристан след Първомайската птицекланица.Обаче шефът и ГЕРБер на всеки две години си сменя Мерцедесите първа ръка.Затова го направиха почетен Селянин на Асеновград ,Гросмайстор в ГеПрНеТо и БезОтговорността.

73

Ъхъ

преди 2 години

Нашата бърза помощ трябва да я прекръстят на "Безнадеждна помощ". Колко такива случаи на починали хора има, които са чакали 30-40 минути линейка. Все бяха по-млади. Като чуят, че става дума за по-млад човек, не си дават зор и от тяхното безхаберие умират хора.

72

Ъхъ

преди 2 години

Близките сами са го закарали до болницата. Линейка не е дошла.

71

Сбъркано време

преди 2 години

Винаги медицинско лице трябва да констатира смъртта и това задължително става с докосване на пулса или са зарязали близките сами. В някои случаи в шокова зала връщат пациента към живот. Не знам дали е било възможно, но така написано е много бездушно.

70

До 69

преди 2 години

Ако те ухапе насекомо като стършел, оса, пчела и не знаеш, че си алергичен, можеш да починеш за по-малко от 5 минути.

69

Срам за ЖУРНАЛИСТИ

преди 2 години

КАК МОЖЕ да НЯМА СНИМКИ и ВИДЕО и интервю с човека докато умира в последните му моменти от живота. Това щеше да уникално и много пари и повишен рейтинг и гледаемост. Телевизионерите ни получават луди пари на месец над 16 000 лева на месец.

68

Вуте

преди 2 години

До пияницата мистик:От ранни зори въртиш и сучеш, вместо на кръчмаря да му го смучеш! И той ще ти плати по тарифата на Тиквата!

67

СПЕШНО Къде спят???

преди 2 години

Къде СПЯТ МЕДИИТЕ това е УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ за ШОКОВА НОВИНА със СНИМКИ и ВИДЕО да не пропускат ТАКИВА ВЪЗМОЖНОСТИ носят пари сензация и хората се радват на подобни зрелища като няма хляб и пари да има зрелища още от Римско време е доказано че работи тази схема.

66

Анонимен

преди 2 години

Това не е важно за фигуранта, за него е важно да работят кръчмите, за да няма протести, защото идват избори. Какво са няколко хиляди умрели пред втори мандат на фигуранство?

65

СНИМКИ И ВИДЕО

преди 2 години

Трябва ДА СА НАПРАВИЛИ и да ОБИКОЛЯТ цяла ЕВРОПА тези КАДРИ и ДА ОСТАНЕ АРХИВИРАНО в История на България. Умиращи и умрели хора пред входове на болници.

64

ПРЕБРОЯВАНЕ 2021

преди 2 години

-1 брой

63

Анонимен

преди 2 години

Да се обърне към фигуранта

62

Анонимен

преди 2 години

Саааамо Радев

61

Анонимен

преди 2 години

При Радев и Кацаров е така

60

Пияница алкохолик

преди 2 години

Фигуранта следва примера на - борисов , от него се е учил