42

Бай Иван

преди 2 години

А аз очаквам пред декември 5 милиона напълно ваксинирани в България а и Славито да е изпратил поне двама астронавта

41

Ivan

преди 2 години

Не може официлната политика на новосъздадена държава да е фокусирана около омразата към друга държава, и това през целите 30 години от нейното съществуване, и после за няколко месеца да се опитват да убеждават че не са такива. Няма как да се изгради доверие и добросъседство към момента с РСМ. Поне едно поколение трябва да мине, преди да се седне да се преговаря с техните правителства. През това време да се държат под око за антибългарско поведение. Ако продължат с такова - нулираме таймера и отново отсрочка с 1 поколение. Освен това те имат условия да изпълняват към нас, които ние трябва да от

40

Korean soup

преди 2 години

Интересно как така Република Македония била взела решение да се присъедини към антифашистката борба, като по това време не е имало такава република?! Тогава е имало Вардарска Бановина, която била просто административна област в рамките на Кралство Югославия. Чак след 1944г. се създава НР Македония. По това време България вече се е воювала срещу Германия. И още нещо, колко жертви е дала Македония във ВСВ в битките срещу фашистите, защото ми се струва, че тези на България са в пъти повече.

39

Професор Пръц

преди 2 години

Защо ми цензурирахте думата п.атладжан?

38

Професор Пръц

преди 2 години

Всички ние знаем своето минало....гениална мисъл за бивш продавач на сергия.Явно я е чул от някъде и я е наизустил за да я повтаря като папагал.За някои миналото е да продаваш *** на сергията и да лъжеш на кантара,а настоящето горе-долу същото,само без кантара и ***,а само лъжите и долнопробното лицемерие...Зайко не разбра,че когато Югославия е окупирана,държава Мъкедония не съществува и никога не е съществувала...

37

Коменданте Че Говада

преди 2 години

Па не очекуваш ли добиеш мъжка рожба ко мене

36

Анонимен

преди 2 години

Зайо, Зайо, дядо ти е българин.

35

Анонимен

преди 2 години

хахаха очаквали? А ние очакваме да почнат да си изпълняват договора от 2017

34

Анонимен

преди 2 години

Който им разреши на тези да докоснат дори ЕС с тази антибългарска политика,няма да помислят за власт в България,особено да внимават ДБ и ПП, докато не кажат какви им са намеренията спрямо РСМ и смятат ли да предадат българските интереси,никакво гласуване за тях!Аз имам чувството че България е кандидата за членство, а от РСМ зависи дали ще влезне 'Такава наглост от северномакедонците не може да се толерира!2,5 млн сме тези които имаме предци в Македония и майка България е прибрала всички и и

33

Анонимен

преди 2 години

По нашата логика ,англичани и холандци няма,за австрийци знаем ,те отдавна са чистокръвни германци!ГЕРМАНСКИТЕ племена англи и сакси нахлуват в Британия и създават английският етнос.Значи ли ,че англичаните трябва да признаят свойте германски корени?А,до 11век хората в земите на днешна Нидерландия са се смятали за немци!Каузата ни е обречена и хубаво да го осъзнаем овреме.

32

Анонимен

преди 2 години

Македония това е България

31

Анонимен

преди 2 години

Дайте им зелена светлина,по скоро ,нека брюкселските хрантутници им видят сметката и на тях както я видяха и на нас ,македонски улавци!

30

Анонимен

преди 2 години

Македония е част от Целокупна България

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали си вярва наистина? Може и през декември да е, ама дали ще е жив да види...

28

Анонимен

преди 2 години

Два са вариантите нас ни махат от ес те влизат ,другия се пресъединяват към България! Не ,че ще се промени нещо пак ще си е мизерия ама няма кой да плюе по предците си на който кръвта им е пропита в земята ни!! Няма значение сащ русия ес кой къвто иска натиск да оказва.

27

Анонимен

преди 2 години

истинското име на така наречената Македония е Югозападна България. С това име тя трябва да влезе в ЕС.

26

Анонимен

преди 2 години

Хърватия се е присъединила към Хитлеристка Германия, присъединила е Босна и е избивала сърбите. Македония да каже за Хърватия от този период...................България през 1941 освобождава окупираните от Сърбия земи в Македония. През 1944 година се изтегля под натиск на Чърчил, и отново през 1944 година освобождава Македония от германска окупация. България участва в освобождаването на Югославия, Унгария през 1044-1945 година..........Неграмотни макета.

25

Анонимен

преди 2 години

къде е ВМРО и другите патриоти да организират народа против подготовката да се даде на Заев зелена светлина без да са признали истината и да се нарекат Югозападна България

24

Анонимен

преди 2 години

За съжаление БГ отново е на грешната страна,защото никъде в присъединителните глави за членство в ЕС няма изискване всички държави членки да са съгласни с българската версия на отминалите времена.Станахме за смях на цяла Европа !

23

Анонимен

преди 2 години

нито крачка назад от българската история!!!