82

Тъпчи змията

преди 2 години

Пак лъже народа си Заю!Как пък една вярна дума не каза тоя човек- през седмица се цепи,как скоро България щяла да отмени ветото!?Защо да ги пуснем,като пръста не са си помръднали да отстранят антибългаризма, на който се крепи цялата им държава - учебни програми, медиен език, административен тормоз върху всеки заявяващ се като българин!Не ни трябва такъв съсед вътре в EU,това ще е таралеж в гащите- нахалството и безочието им ще ескалира.Влезнат ли- само скандали ще ни организират!Сигурно е!

81

добре

преди 2 години

Да чака. Тъпир.

80

505

преди 2 години

До Анонимен 73 За какво са ти тия чукари бе,човек!?По -добре се ядосвай за Беломорието,дето го изтървахме заради тая скапана македония!

79

вещица

преди 2 години

колкото и да се прави6 нищо мое нее твое кво се прави6чуйдото краде6 мьр6о

78

к=рво

преди 2 години

пак писна ми от тебе що се ме6а6 в моите работи а нагла к=рвомразя те

77

когато

преди 2 години

пие6 метфогама тя уврейда стомахаи почти всеки му се е случвало стомаха да не му е наред

76

Зозо

преди 2 години

Зайо ще получи един голям, надървен, български :))))))))))))))))))))))))))))))

75

Анонимен

преди 2 години

евреЙте си... Ха-ха, марш в първи клас, недоразумение...

74

ББ

преди 2 години

Да наричаш "фашисти" Народа единствел спасил еврейте си!,да учиш децата си...да мразят децата на съседите към които искаш да се присъединиш,да палиш Държавни символи!да плащаш отчаяно на лобисти-мафиоти да "наложат"приемането ти в ЕС за да се докажеш на...путин...гърците ще ви се сторят...деца...Вето!Справедливо и коректно извинение за лъжите изречени по-адрес на България!Не спазваш подписан Договор бре,крадеш История!насаждаш омраза...е как ще продължим...а велика сърбия гониш...няма начин!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Нито грам вяра на думите на този нахиления. На опашката 20-30 години пред вратата, да се научи на българска история.

72

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Вето до дупка за Титовите тапири

71

Делфийският оракул

преди 2 години

Светлините на хунзистанския дрисниленд са само червени. Щото Бюрмистан е бардаак и кееенеф

70

Заложете на брадатио

преди 2 години

"Северна Македония очаква от София зелена светлина за ЕС през декември"Абе той и дядо Коледа идва през декември, така че по-добре да чакат него. Вероятността да го дочакат е около 1300 пъти по-голяма от зелената светлина

69

Зевс

преди 2 години

Всъщност проблема на макетата са албанците. Сега като ги натиснат албанците отново ще получат нула помощ от България. Нали са супер, ще се справят без нас.

68

Анонимен

преди 2 години

Пардон. Македонците са добри хора.

67

Анонимен

преди 2 години

Заев абсолютно нелогично говори първо за ,,фашистите българи и след това как ,,всички действаме по общоприети европейски закони за общуване нали, ,,не махаме страници от историята...съвсем объркан тоя ,,политик. Какво става там, нещо им е навлязло в гащите. Не са такива по принцип македонците. Няма какво толкова да се доказват. Наежени и със съмнения към нас. Не сме ние проблема.

66

Алекс

преди 2 години

Не е нужно да чакате.Изпълнявате условията на София и ще получите това което искате незабавно.

65

:D

преди 2 години

В България никога не е имало фашизъм и фашистко правителство, освен в периода 1945-1990г, когато БКП управлява държавата с фашистки методи.

64

до знае се

преди 2 години

Напротив знаеше се. Това поведение на македонските политици даже не е от 30 години, а от 70. Откак Македонската политическа класа се наведе на Сърбия започна хуленето, оплюването и отвротителното отношение към България. Само че нашите т.пи политици по примера на комунистите им мълчаха и не смееха да кажат и гък. За пръв път при правителството на ГЕРБ се заговори открито за това отношение. И затова толкова яростно всички българи подкрепят ветото. Защото винаги са искали да се каже на глас.

63

Знае се

преди 2 години

България никога нямаше да се противопостави ,ако нашият"елит" не ценеше желанията на Путин повече от националния ни интерес. Доказателства....30 г. подкрепяхме Македония,първи я признахме и два месеца преди нашия подпис видяхме ,че... македонците подтискат българите,обиждат ни,не иска да се припозная, като българи и изобщо....... Е,питам аз 30 г. това не го видяхме? Просто Путин даде знак и нашия *** плисна завчас.Но това е губеща позиция....станахме смешни,изолирани и ретроградни.