53

От бореца

преди 3 месеца

Турчин моряк, мани - бегай.!.

52

Тошо

преди 3 месеца

Вариантите са 3.Или се разтоварва, ама бързо и денонощно, даже това трябваша вече да е станало!Или се разбива долу скалата.Или нищо не правим и ....чакаме да стане чудо!Тъй като нито един от вариантите не се прави, мисля че не се осъзнава, че ТОП проблема на държавата, днес е този кораб!Който се справи, ще спечели изборите от раз!

51

Анонимен

преди 3 месеца

С азотната тор се тори много внимателно, слага се съвсем малко иначе всичко изгаря.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Тя торта може и да е зашита на по 500 кг., но въпросът е чувалите дали пропускат вода... Обикновено такава тор се продава в чували отвън плетени, а отвътре найлонови, за да не достига влагата до торта, защото тази тор направо "смуче" влага. Но щом има изтичане на тор, значи ли нещо не я са я опаковали както трябва, или за да икономисат нещо са си оставили ръцете, или пък има скъсана торба с тор... Общо взето това е отровно много.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма работа. Всички плодове и зеленчуци се торят с азотни торове. Ще има бум на водораслите.

48

Анонимен

преди 3 месеца

бе лаици невежи този тор се товари в торби зашити по 500 кг. Да не мислите че са го наринали като донбаски кюмур.

47

какво прави нашето

преди 3 месеца

смело правителство, Според властите обаче опасност на този етап нямаВЕРНО ЛИ БЕ? ЯНЕВ, СПИШ???

46

БХК

преди 3 месеца

Няма ли там наблизо наши ора брачеди да "помогнат" при "разтоварването" на кораба? Айде бе кога требе да се берат керемиди са първи, а сега ги нема никакви. Ами екологична катастрофа се задава... Според мен все още "акулите" само душат... Ако няма охрана в близките нощи ще има "смяна на собствеността"... Много честни са станали това брачедите не мога да повервам... Толкова дни и нощи тази тор си седи там и чака някой да я "бере"... А собственика да не се офлянква че промоцията ще свърши и финито

45

Анонимен

преди 3 месеца

ми нищо му няма на кораба не е мръднал от онзи ден, днес ходих пак да го гледам, разликата е че започнаха вече лешоядите с лодки да го наглеждат. Вълна има ама лодкарите оглеждат.

44

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Едва ли има по-лош късмет от това да заседнеш с кораб в български морски води. Толкова сме изостанали технически, че докато дойдат да ти спасят кораба ще се пенсионираш а роднините ти ще забравят как изглеждаш докато се върнеш у дома.

43

до до 37

преди 3 месеца

в текста може да пише и че русалки плуват около него ама дали е така....

42

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да разбера какъв е този екипаж... как може точно до брега да заседнеш с толкова голям кораб. Сега трябва да ги спукат лично тях от глоби, а отделно и компанията, която го е назначиала.

41

до 39

преди 3 месеца

хайде по сериозно, почна като малките деца в пясъчника, "не твойта мойта лопатка е пи хубава" Слагал ли си пръстен на някой пръст който ти е малко тесничък ,лесно се нахлузва ама зорлем изиза....повече няма да ти обяснявам лаик невеж. Ходи пиши за Миг 29 и там си същия разбирач

40

Анонимен

преди 3 месеца

До 37. Само че в текста пише, че вече е само малко разпорен и разцепен и има разлив на нещо си.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До 37. Щом сега не е разпорен и разцепен както се е метнал в скалите, значи няма да се разпори и разцепи и при избутване и изтегляне.

38

Xaxa

преди 3 месеца

Само не разбрах как този кораб се намира на това "пристанище". Не знам какъв е капитана но това паркиране е за номинация за некадърност.

37

до 36

преди 3 месеца

ами не е разпорен и разцепен

36

Анонимен

преди 3 месеца

До 35. То щото сега не е разпорен и разцепен...

35

до 34

преди 3 месеца

като не знаеш си кротувай това не е плантноходка за разходка. Ако го напънат с влекачите и се разпори разцепи пак ти същия "буден гражданин" ще ревнеш ама що бързахте а не обмислихте пи добте.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31. Не знам решението. За тая цел имаме назначена сума ти администрация. Но кораба вече 5-ти ден е там. Ще го чакаме да ръждяса и да се саморазпадне ли ?