41

Анонимен

преди 2 години

С азотната тор се тори много внимателно, слага се съвсем малко иначе всичко изгаря.

40

Анонимен

преди 2 години

Тя торта може и да е зашита на по 500 кг., но въпросът е чувалите дали пропускат вода... Обикновено такава тор се продава в чували отвън плетени, а отвътре найлонови, за да не достига влагата до торта, защото тази тор направо "смуче" влага. Но щом има изтичане на тор, значи ли нещо не я са я опаковали както трябва, или за да икономисат нещо са си оставили ръцете, или пък има скъсана торба с тор... Общо взето това е отровно много.

39

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа. Всички плодове и зеленчуци се торят с азотни торове. Ще има бум на водораслите.

38

Анонимен

преди 2 години

бе лаици невежи този тор се товари в торби зашити по 500 кг. Да не мислите че са го наринали като донбаски ***.

37

какво прави нашето

преди 2 години

смело правителство, Според властите обаче опасност на този етап нямаВЕРНО ЛИ БЕ? ЯНЕВ, СПИШ???

36

БХК

преди 2 години

Няма ли там наблизо наши ора брачеди да "помогнат" при "разтоварването" на кораба? Айде бе кога требе да се берат керемиди са първи, а сега ги нема никакви. Ами екологична катастрофа се задава... Според мен все още "акулите" само душат... Ако няма охрана в близките нощи ще има "смяна на собствеността"... Много честни са станали това брачедите не мога да повервам... Толкова дни и нощи тази тор си седи там и чака някой да я "бере"... А собственика да не се офлянква че промоцията ще свърши и финито

35

Анонимен

преди 2 години

ми нищо му няма на кораба не е мръднал от онзи ден, днес ходих пак да го гледам, разликата е че започнаха вече лешоядите с лодки да го наглеждат. Вълна има ама лодкарите оглеждат.

34

Гиб Мелсън

преди 2 години

Едва ли има по-лош късмет от това да заседнеш с кораб в български морски води. Толкова сме изостанали технически, че докато дойдат да ти спасят кораба ще се пенсионираш а роднините ти ще забравят как изглеждаш докато се върнеш у дома.

33

до до 37

преди 2 години

в текста може да пише и че русалки плуват около него ама дали е така....

32

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какъв е този екипаж... как може точно до брега да заседнеш с толкова голям кораб. Сега трябва да ги спукат лично тях от глоби, а отделно и компанията, която го е назначиала.

31

до 39

преди 2 години

хайде по сериозно, почна като малките деца в пясъчника, "не твойта мойта лопатка е пи хубава" Слагал ли си пръстен на някой пръст който ти е малко тесничък ,лесно се нахлузва ама зорлем изиза....повече няма да ти обяснявам лаик невеж. Ходи пиши за Миг 29 и там си същия разбирач

30

Xaxa

преди 2 години

Само не разбрах как този кораб се намира на това "пристанище". Не знам какъв е капитана но това паркиране е за номинация за некадърност.

29

до 36

преди 2 години

ами не е разпорен и разцепен

28

до 34

преди 2 години

като не знаеш си кротувай това не е плантноходка за разходка. Ако го напънат с влекачите и се разпори разцепи пак ти същия "буден гражданин" ще ревнеш ама що бързахте а не обмислихте пи добте.

27

до смешен разбирко

преди 2 години

я да ни обясниш как се арестува заседнал кораб и как се арестува екипажа му. Ама откъм морското право. Хайде да арестуват екипажа и като почне аварийноспасителната операция кой ще е на кораба. Застрахователите как ще го приемат факта че друг екипаж е на борда примерно.....еййй много разбирачи

26

Анонимен

преди 2 години

бе като толкова ги чувате петлите, я да чуем няколко решения на проблема, ама не бла бла общолафия а 1...2...3...

25

..

преди 2 години

И каква точно екокатастрофа ще се случи, ако изтекат 3000 тона тор в морето? Най-много да се увеличат водораслите, а течението ще го разнесе бързо.По-големият проблем е горивото и маслото от танковете да не попадне във водата. Тогава ще видите екокатастрофа.

24

Анонимен

преди 2 години

бреййй разбирачите от миг 29 станаха спецове по аварийно спасителни дейности на море и морско право. Аман от дървени философи тип сценаристите на Слави. Много знаят ама като трябва да поемеш управление и да вземеш решения по терлички на бегом

23

Снощи

преди 2 години

гледах по ТВ председателя на ИАМА . Този дебел *** за нищо не става. Каканиже кое как не може да стане без да предлага никакъв вариант. Такива ги плещеше и с отвлечения танкер,където благодарение на тулупа от банкя отърва кожата,но сега не знам дали ще е е така. Гледам,че и от Варненската *** много много зор не си дават и се оправдават като ученички на изпит . Трябва да бъдат сритани на момента от новия мин. на транспорта барабар със софийския им началник.

22

Койчо

преди 2 години

Този кораб не могат да го изтеглят вече една седмица.Ба си некъдърниците.Службата за спасяване е закриха като продадоха спасителния кораб Перун и наши момчета гушнаха парите.В Суецкият канал преди време изтеглиха контейнер като цял град а тука нищо