29

Анонимен

преди 7 месеца

Тия да не земат да се прекъснат от мислене и да получат некой глЪвобол.

28

Анонимен

преди 7 месеца

бе като толкова ги чувате петлите, я да чуем няколко решения на проблема, ама не бла бла общолафия а 1...2...3...

27

..

преди 7 месеца

И каква точно екокатастрофа ще се случи, ако изтекат 3000 тона тор в морето? Най-много да се увеличат водораслите, а течението ще го разнесе бързо.По-големият проблем е горивото и маслото от танковете да не попадне във водата. Тогава ще видите екокатастрофа.

26

Анонимен

преди 7 месеца

бреййй разбирачите от миг 29 станаха спецове по аварийно спасителни дейности на море и морско право. Аман от дървени философи тип сценаристите на Слави. Много знаят ама като трябва да поемеш управление и да вземеш решения по терлички на бегом

25

Снощи

преди 7 месеца

гледах по ТВ председателя на ИАМА . Този дебел *** за нищо не става. Каканиже кое как не може да стане без да предлага никакъв вариант. Такива ги плещеше и с отвлечения танкер,където благодарение на тулупа от банкя отърва кожата,но сега не знам дали ще е е така. Гледам,че и от Варненската *** много много зор не си дават и се оправдават като ученички на изпит . Трябва да бъдат сритани на момента от новия мин. на транспорта барабар със софийския им началник.

24

Койчо

преди 7 месеца

Този кораб не могат да го изтеглят вече една седмица.Ба си некъдърниците.Службата за спасяване е закриха като продадоха спасителния кораб Перун и наши момчета гушнаха парите.В Суецкият канал преди време изтеглиха контейнер като цял град а тука нищо

23

Анонимен

преди 7 месеца

ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ ОТ СТРАНА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! СВЕТОВНИ ЕКООРГАНИЗАЦИИ ЩЕ СЪДЯТ МИНИСТРИТЕ ЗА ДЕСЕТЦИФРЕНИ СУМИ!

22

Още да чакат

преди 7 месеца

После пак всеки ще вдига рамене и ще вика- аз не съм виновен..

21

Анонимен

преди 7 месеца

До КрайКви министри ве бунак , става дума за специалисти. Или и ти да пръднеш по въпроса.

20

св. опашка

преди 7 месеца

Странно,че ИАМА вече 5 дни си играе на тука има тука нема като ,че не става въпрос за бг морето,а за занзибарското крайбрежие . В началото по корпуса нямаше пробойни/до вчера/ сега пък от ,,независимият,, водолаз излезе,че имало пробойни и изтичал ам.нитрат . Ако това беше в Гърция,досега 100 пъти да бяха наложили административна глоба на кораба от капитана на порта поне 300 000 дол. , арестували кораба и дали на съд корабособственика за нанесена екологична щета,която винаги започва от милион щд

19

Анонимен

преди 7 месеца

До ACDCВ държавата вече има висококвалифицирани специалисти които липсваха през социализма, но им пречат дъртите прости комунисти в служебното правителство.

18

Анонимен

преди 7 месеца

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО МРЪСНО ЛЪЖЕ ЧЕ НЯМА ОПАСНОСТ! ДАНО ДА УМРАТ В АЗОТНА ТОР ТЕЗИ УБИЙЦИ И ЕКОТЕРОРИСТИ!

17

Пешо

преди 7 месеца

Това обърне ли се, всички, щем не щем, ще ходим в Гърция на море!!!

16

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛС

преди 7 месеца

НЕ Е ВЕРНО, ОТ КОРАБА ИЗТИЧА СМЕТАНА И ЧИПС

15

ACDC

преди 7 месеца

В държавата вече липсват висококвалифицирани специалисти в която и област да вземете. Това е резултат от държавната политика за създаване на *** народ, лесен за управление. Конкретно в този случай - 5 дни не могат да решат какво изобщо да се прави. 3 дни след това не могат да направят нищо. А ако имаше течен товар, който да изтича във водата и трябваше да действа спешно? Липсата на държава в някои случай е фатално.

14

Друга тема

преди 7 месеца

Живко от Варна, цар Живодар го направете и за проблемите си забравете !

13

Край

преди 7 месеца

Кораба е малък - на Радевите министри некадърността им е голяма.

12

Анонимен

преди 7 месеца

От 4-5 дена кораба седи там и никой нищо не прави по въпроса. Няма администрация, няма заинтересовани, няма държава бе.... някой потърси ли собственика на кораба, някой интересува ли се накъде е тръгнал кораба и как точно може да се освободи от скалите. Някой попита ли Украйна що техен екипаж се е насвяткал и е забил кораба в скалите и как аджеба ще се махне тоя кораб от там и какви ще са наказанията за пияния екипаж? - НЕ. В джунгла да живеехме, *** веднага щяха да наскачат. Нашето е.....

11

Тричо

преди 7 месеца

Събота и Неделя е правителствената администрация е на море в Гърция. Какво ги интересува екологична катастрофа край Балчик. То Гръцкото море е далеко от там. Гаддове долни.

10

АнонимеН

преди 7 месеца

ЩОМ ИМА ИЗТИЧАНЕ ЗНАЧИ Е ПРОБИТ!