28

Анонимен

преди 2 години

С български паспорти бачкат по Европа, а като се върнат в македонско горят българското знаме.

27

Справедливост

преди 2 години

Всички, които имат български паспорти и не са декларирани като такива да им се анулират, а не да се разхождат из Европа свободно.

26

Батан

преди 2 години

Никой българин,познаващ историята не се възхищава на Сърбия. Преди 130 години с помощта на Русия отнеха българското Поморавие и отродиха българите в него. От миналия век, с терор, концлагери и убийства се опитват доста успешно да отродят и българите в Македония. А сега,някои призовават да не помагаме на българите в Македония да се освободят от страха и на се върнат към българския си корен.

25

Анонимен

преди 2 години

До Chukan KirilovСърбите не са сгааан и не биха влезли в пробита структора, като ЕС. Тази структора е за богатите и за нищожните. Средната класа, като Сърбия и Швейцария оцеляват и без кърлежи.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава. Нали е част от България!? Или не е така?

23

Българин

преди 2 години

До 21 не всеки македонец може да се нарече българин, но всеки българин може да се нарече македонец.

22

Chukan Kirilov

преди 2 години

Трябва да се приеме Сърбия първо в ЕС. Тогава да видим кой ще ги спира маклайнарите...

21

Anonimen

преди 2 години

До БиволъAmi ti znaes li kolku hora v neoficijalni razgovori v Blgaria kazvaa ce sa Makedonci - ne blgari s makedonsko samocustvie ami bas istinski Makedonci a?

20

Anonimen

преди 2 години

дори Сърбия разпечата огромни транспаранти, които са разлепени на всички водещи места в Скопие с агитация. Лицата, които се чувстват сърби, тоест не само чистите сърби, но и сърбомани, да се запишат като сърби. А България я няма. Хърватия има много малка общност, но въпреки това също се опита да я мобилизира и хърватите с гордост декларират своя хърватски произход. От страна на българската държава - нито единVsicko tova e lza docen Tasak .ne im puka na Srbija i Hrvatija za prebrojavaneto

19

Биволъ

преди 2 години

Едни мои състуденти били на екскурзия в Северна Македония. Видяли фурна и се наредили за топъл хляб. Пред тях стоял младеж,който ги попитал от къде са. Те казали,че са българи от София и попитали той от къде е. Той им отвърнал,че е местен и е македонец,а "дъртият" , казал за баща си, "кажува, че е българин". Такива ми ти работи.

18

Биволъ

преди 2 години

Ето за това Северна Македония не трябва да получава разрешение за присъединяване към ЕС от България.н

17

Анонимен

преди 2 години

Македония това е България

16

Анонимен

преди 2 години

*** все още не разбира ,че самите северномакедонците не искат да са българи,и това не е защото някой ги принуждава,те много добре знаят за какво става на въпрос ,но въобще не ги блазни мисълта ,да са част от най-бедната държава в Европа с народ който е лъжлив,мързелив,крадлив и завистлив.

15

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Вижте книгата "фолклорът в Стария завет " на Джеймс Фреiзър.Ясно е написано че по време на чумна пандемия НЕ СЕ РАЗРЕШАВА БРОЕНЕ..Нито на Хора ,нито на домашни птици и бозайници..Чумата веднага включва система за трайно увреждане с цел ликвидация..Сегашната нагло престъпна диверсия рекламирана вкл с показни дигитално холограмни убииства започна чрез активиране на черно ,сиво и други чумни масови убиици чрез bad death music terror от тлеещи огнища на избити от черна чума последните 1700 г.

14

Ние сме от ЕС.

преди 2 години

Аз смятам македонците за наши братя но ако те не се смятат за наши братя това си е тяхна вина и предателство към техните баби и дядовци. Като могат да живеят със вината си.

13

Анонимен

преди 2 години

След като едни хора не искат да са българи ,за това няма вина никой в България.Гл.упаво е в 21век където може да се получи информация всякаква от най-различни източници ,да обвиняваме политици,икономисти ,журналисти и извънземните ,че Сул.ьо Заспалия от Скопие не иска да е българин и се пише пръв приятел на всеки срещнат сърбин!Ние си можем и без тях.

12

Анонимен

преди 2 години

До 11След като се възхищаваш на сърбите ,еми хайде и Ние да направим като тях.Сърбия официално призна правото на черногорци и босненци да наричат езикът си както пожелаят.

11

Батан

преди 2 години

До Анонимния. Нищо в Македония не се променя в положителна за България посока , защото България бездейства, а бездейства, защото в България е пълно с *** като теб. Виж какво правят сърбия, хървати

10

Анонимен

преди 2 години

Лъжи,лъжи и пак лъжи!Първо БГ не е издало 120хил.паспорти на македонци ,а около 70хил. .От къде идва тази цифра от 120хиляди?Много просто,на'ште пишман националисти към тези получили паспорти сложиха ,и тези подали заявление и чакащи одобрение ,че и техни роднини даже ,които не са подали молби ,но по презумия ги смятат за българи!!!Освен това всичко лицемерие,Държавата ни не се грижи за българите тук ,но се загрижила за българите в РСМ!Цирк!

9

Анонимен

преди 2 години

ми да се пишат макета