7

Анонимен

преди 2 години

До Цццм Защото ваксините работят :))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинираш по време на пандемия!!! Много умен съвет от много умни източници. Пък и лъжат че са минали всички фази на изпитания. Сега са на фаза изпитания без пари върху балсами.

5

Анонимен

преди 2 години

И гилотината пази от пърхот. Не, благодаря! Ще се въздържа тоя път.

4

Цццм

преди 2 години

Само питам: защо в слабоваксинирана Индия с милиард и половина население смъртността днес е под 300 души, а в добре ваксиниран Сащ с 336 млн население - смъртността днес е над 2000 души? И отговор не искам

3

Анонимен

преди 2 години

"Достоверни източници на информация са Световната здравна организация, Европейската комисия, ЕМА, ECDC, МЗ, Изпълнителната агенция по лекарствата, Националният център по заразни и паразитни болести и т.н., отбелязват от МЗ."----------------Въпросните "достоверни" източници до последно отричаха връзката между страничните ефекти и ваксината. Признаха, че разпространяват фалшива информация едва след като повече не можеха да крият случващото се.

2

Анонимен

преди 2 години

"Хората, които нямат противопоказания за ваксинация, но все още не са ваксинирани, своевременно да започнат и завършат препоръчителния ваксинационен курс"..................Мерси, ще пропусна.

1

Бay

преди 2 години

знаем. Някой обаче го отричат до последно. :D