27

До Бау

преди 2 години

Населението сигурно ще намалее. Ама не заради или с ковида. Климатичните промени няма да простят...вируси, глад, наводнения. Ама те ваксината...та ваксината. Те тия, дето са наясно какво става с климата, отдавна се ваксинираха. Другите ще освободят ресурси.

26

Aнонимен

преди 2 години

Тъй като чета...МЗ трябва да отвори клинична пътека за лечение на параноя. Огромна част от населението има изразена симптоматика и нужда от лечение.

25

Анонимен

преди 2 години

Верно ли е че и шоумена Илън Мъск ще ни имплантира чипове в мозъка?За един прЕател питам!!

24

Бил Гейтс

преди 2 години

Ваксините пазят от усложнения в моя план за златния милиард, иначе би се наложила война и то световна за да успея, а така планът работи без грешка и то по мирен път!!!

23

Дедо

преди 2 години

Ако ваксата пази от усложнения , значи в овапцаните страни не би трябвало да има хора с усложнения!!! Но ...картинката е друга !

22

Бay

преди 2 години

До 21 можем и обясниха защо ама антиваксъра не иска обяснения. :D

21

Анонимен

преди 2 години

Третата вълна в най-вакиснираната нация Израел е с повече заразени от преди ваксинацията. Само ваксърите не могат да го видят.

20

Бay

преди 2 години

До 18 любимото ми е, че искали да намалят населението. :D Все едно те не са customers. :D

19

Анонимен

преди 2 години

До До 13 SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 23, от Public Health England. Таблица 5.Ако разбираш английски. И ако имаш малко акъл.

18

Aнонимен

преди 2 години

Кой ви лъже и защо ще ви лъже? От многото лъгани надолу, дайте един смислен отговор защо ви лъжат. Какво искат от вас, че да трябва да ви лъжат, за да го постигнат? Какво ще постигнете вие, като не се ваксинирате?

17

АнонимеН

преди 2 години

ЛЪЖАТ!! ДЕЛТАТА Е НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИЯ ВАРИАНТ В ИСРАЕЛ И СА УМРЕЛИ 1000 ДУШИ ЗА ЕДИН КАЛЕНДАРЕН МЕСЕЦ ТАМ СПРЯМО ДНЕШНИЯ ДЕН И ТО САМО ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! АКО НЕ ТЕ УБИЕ ВАКСИНАТА МОЖЕ БИ ПАЗИ 4 ОТ 10 ДУШИ И ТОВА Е!

16

Бay

преди 2 години

До До 13 от малки сайтове и ФБ ... :D

15

До 13

преди 2 години

Можеш ли да ни кажеш от къде черпаш инфото си ???Я дай линк !!Хахахаха1800 умрели ваксинирани .....Ти осъзнаваш ли какво пишеш ????ХахахахаБоже,Боже....

14

Сладки лакърдии

преди 2 години

Ваксината пази от вируса... Ъ-ъ, добре де, намалява вероятността от заразяване... Ъ-ъ, добре де, предпазва от смърт при разболяване... Ъ-ъ, добре де, намаляма вероятността за смърт... А бе, всъщност от нищо не пази, затова пък голямата фармацевтика ще припечели някой трилион. Заслужава си, нали?

13

Анонимен

преди 2 години

Да, пазят. Затова в Англия от 2500 души починали от Делта варианта, 1800 са ваксинирани. Защото пазят и от делтата.

12

Асан

преди 2 години

Пазят като талибани на турската граница :)))

11

А

преди 2 години

IQ тестът продължава. За сега сме малко преди африканските държави, но нещо ми подсказва че и те ще ни минат.

10

Асан

преди 2 години

Пазят ама гаранция няма :)))

9

Бил Гейтс

преди 2 години

Моите инжекции пазят... планетата от прекалено голяма популация, която унищожава околната среда и биоразнообразието. Аз съм загрижен за опазването на планетата и затова се занимавам и с климатичен инженеринг, но ваксините са най-ефективното средство, което съм намерил за избягване на глобалното затопляне. Все пак още баща ми - слуга на Рокфелер се занимаваше с такива неща - по наследство е в моето семейство. Ваксинирайте се за да избегнем климатична криза.

8

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува кой бърза с ваксинирането, аз не бързам!