220

Анонимен

преди 2 години

Проектът на Василев и Петков с патент за лобиране. :D Ще извъртят яко народа тези измамници и ще прецакат много наивници.

219

до 232

преди 2 години

отново пълни глупости, това че ти си неспособен герболяк не означава че и другите са. В Харвард могат да те приемат и със добра диплома и много силно CV и да ти плащат дори и цялото образование.

218

izh

преди 2 години

Новите гавази на мутробизнеса. След като старите затънаха до гуша във фекалии, тези продължават да копат. Още една година соцмурафети и държавата отива на кино. КОЙ печели? ДПС - изпълнили са поръчката на султана и си чакат едрите пари, Путин /Решетников / - осигурил на постсъветската федерация стъпало в стратегически важен регион и българския народ на който акъла все му идва ПОСЛЕ . Губещи НЯМА

217

НА ДЖОН триВОЛТА...

преди 2 години

...БАЩА МУ Е КОМУНИСТ ИЗБЕГАЛ У КАНАДА СЛЕД ПРОМЕНИТЕ С ПАРИТЕ ОТ 3-ТКЗС-та....ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ С ВЪШКИ Е УЧИЛ У ХАРВАРД...??!--ТАМ, САМО ЗА ДУПЕ , НЕ ДАВАТ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ...!

216

ОТ СМЕХ..НЕ РАЗБРАХ!

преди 2 години

КАКВО СА СВЪРШИЛИ ТИЯ ДВАМАТА ГЕЛОСАНИ ПУДЕЛИ НА РАДЕВ ....ЗАЩОТО ОСВЕН УВОЛНЕНИЯ И ЗАБЪРКАНИ ИКОНОМИЧЕСКИ КАШИ ..ДРУГО НЕ ВИЖДАМ??!--АКО ЩЕ , ГЛАДУВАМЕ , СТУДУВАМЕ И МИЗЕРУВАМЕ ПО-НАТАТЪК ....ВЕКЕ СЪМ СИ ПРИГОТВИЛ ВИНКЕЛО.....ПРОШКА --НИКАКВА!!!

215

Анонимен

преди 2 години

Продължават промяната и накрая ще направят кабинет с БСП и ДПС. Не, мерси! Правете си промени по Харвард. Гласуваш за Киро и Цъкльо и получаваш Нинова, Прокопиев и Черепа. Thank you very much

214

Джон ТриВОЛТа

преди 2 години

Прави реверанс към БСП ли? И той ли е от БСП котилото?

213

1

преди 2 години

тези от "Продължаваме подмяната"много бърже научиха химна,който се върти ката ден ,от месец април,"няма да сътрудничим с герб и дпс",а те дали ще искат с вас сътрудничество г-н петков.Нещастни ми български народе,стягай се за избори през март 2022г.

212

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам тиквата, но имах обща работа с Киро и Хасан и се разочаровах още на 3 месец. Хасан прикрива далавери в министерство на финансите. Назначи далавераджии за шефове на НАП и АДФИ. И това само за 4 месеца. Клоуни

211

Случакон минаващ

преди 2 години

Толкова много вдигнаха пенсиите, че декември при преизчисленията ще паднат с 20процента! И със постоянното вдигане на цените, ще е капка в морето! Заблуда за пенсионерите да гласуват за тях!

210

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ троловете са се активизираши в последно време

209

Анонимен

преди 2 години

Не виждам за тези 5 месеца какво се промени освен галопиращи цени и инфлация. Това ли ви е промяната, а искате и да е продължите. Не мерси. От лъжци и крадци нищо добро не очаквам мазни мошеници.

208

Анонимен

преди 2 години

Ще има още много бомби които предишната компания е заложила

207

Анонимен

преди 2 години

Аз ти обещавам, че ако мечтаеш да се върне твоят любим крадец бойко ще живееш не по-зле, а ще се бориш да оцелееш с последни сили.

206

ИВАНЕ, ИВАНЕ

преди 2 години

КОСТОВ кажи си, аз като представител на десницата в София, гласувайки за ДСБ, значи за ДБ давам гласа си за да се състави правителство с БСП

205

Анонимен

преди 2 години

Жалки cмотаняци...

204

Анонимен

преди 2 години

А бележката за гражданството от Букурещ ще я видим ли някога? Кога?

203

ВИНЕТУ

преди 2 години

До 216. Глу.пости. Тази същата плоча я въртяхте и през 2013-2014. Е, и?

202

Ганьо

преди 2 години

До 210. Глу.пак, а сега от четири месеца по-добре ли живееш? И ще става по-зле. Ама то заради такива наивни кютуци като теб постоянно страдаме.

201

Анонимен

преди 2 години

Всички повдигнати обвинения и дела срещу бойко се спират и бавят от неговия прокурор фигурант гешев. Там има мно-о-ого факти.